- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende b 12 eksiligi hep vardi,sali gunu kan tahlili yaptiricam onun sonucuna gore doktor verir sanirim,kilo vermeye etkisi oldugunu bilmiyodum,aksine kilo aldirir diye biliyordum canimIyi yapiyorsun Sinemcim biz benziyoruz sanki biraz diyetler iy gelmiyor ama evdekilerle beraber yiyip kilovermemiz icin bunlari cok cok tavsiye ederim:
Taze zencefil+karanfil cayi
Probiotik gunde 1 defa ozellikle bifidobakterium olanina dikkat et canim
Bir B12 tablet kullaniyorum kilo vermede yardimci oluyor( Bunun eksikligi bas donme, halsizlik, sinirlilik ve tabi kilo vermeyi kotu etkiliyor kan tahlili yaptirmak daha iy cok az ise ayda bir ozel B12 ignesi tavsiye ediliyor ve bazi arastirmaya gore probiotik alinmasi B12 azalmasini engelliyor vede bagirsakta iy emilmesini saglilor:)
Nacizane tavsiyem Sinemcim:)
Sinemcim B12 eksik olursa enerjy az oluyor dolayisiyla yeme istegimiz cogaliyor diye biliyorum bende tabi doktorun en dogrusunu derCanim bende b 12 eksiligi hep vardi,sali gunu kan tahlili yaptiricam onun sonucuna gore doktor verir sanirim,kilo vermeye etkisi oldugunu bilmiyodum,aksine kilo aldirir diye biliyordum canim
Zencefil karanfil cayini aktardanmi alip karistirmaliyim yoksa hazir sallama caylarda olabilirmi ,umarim işe yarar ne yapicagimi sasirdim bu sira ☺
Kilom sabitlemeye calisiyor sanirim kendini bu sira gram oynamiyor ☺
Canim bilmiyorum bal oluyormu yada agave kullanabilirsinyok ya ne kipası , oraya gidersem ben çizgimden çıkabilirim . en fazla karşı bakkala gidip bir kutu light cola alayım. bu konuyu böyle kapatayım . şimdi pudingimden yaptım yiyemedim hoş gelmedi.
bu sadece kriz ve geçecek inşallah bir litre su daha içeyim, sıcak bir duşa gireyim kendimi rahatlatayım
Zencefil tatli istegini kesiyor:))bal kullanmıyorum zencefili çok severim çayını yapayım , karnımda ağrıyor zaten sıcak sıcak iyi gelir belki.
tavuk haşladım onu didikliyorum şu an ..
Sinemcim gercekten 6-7 sonra yememek cok onemli kendimde tecrube ettim:)Kizlar gunaydin
Her sabah tartiliyorum ve hep 100 er gram fazla cikiyorum
2 haftadir kg vermem durdu okadar moralim bozukki basim agridi ne yapicam bilmiyorum
Mart sonunda 8 li rakamlardan coktann kurtulmus olmam lazim di
Eskiden oldugu gibi 5 den sonra yemek yeme olayini kapatmam lazim
Off bugunum kotu gecicek gibi
Canim Elma diyeti yapabilirim,daha once denemistim,eninde sonunda gidicek ama beni zorluyo bu sira,kafaya taktikca hic gitmicek en iyisi bosverim ☺Sinemcim gercekten 6-7 sonra yememek cok onemli kendimde tecrube ettim:)
Onun disinda kiloya kafayi takma inadina devam et uyguladigin programina ama kilo alman saglik sorunun yok ise fazla aldigin kaloriden kaynaklaniyordur yok degilse o zaman emzirmiyorsan 1 gunluk sebze suyu detox uygula yada yesil elma gunu yap sadece elma
Bende artik gunluk gondermiyorum kilomu artik anladim nasil kilo verdigimi