Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günlüğümm günlüğümm nereye gitti bu hatunlar?? leylaewin isveçe başladın mı?nasıl geçti bugün?

Bu akşam ki 1 saatlik yürüyüşumü de yaptım çok şükür.

Selam ulaşcım. Sen 15.gün tartılmayı düşünüyor musun? Sizin evde tartı yok galibameraktan çatlarım ben.
Ben takip ediyorum seni.
Kendim iki gündür bacaklar ağrıyana kadar yürüyorum ama diyetim arzu ettiğim gibi gitmiyor açıkçası.
Kar yağarsa evde Leslie yürüyüşü yapıcam 3 mil :)

Günaydınnn...Çok tatlısın canım ya sağol.Evde tartım var canım ama kendime söz verdiğim için ayda bir tartılacağım yani ilk kilo bildirimim 18 ocakta olacak inşallah.Sen ne güzel yürüyorsun ee birazda diyetini uygula çaban boşa gitmesin.

Sabah yürüyemedim ayağımın arkası su toplamış çok acıyor.Bu spor ayakkabısını güya kaliteli,konforlu diye aldım ama fos çıktı.Neyse kalkar kalkmaz dişimi fırçaladım 1 bardak ılık suya yarım limon sıkıp içtim.Bugùn evde olduğum için bütün evi kaldırıp süpürdüm kahvaltımı araya sıkıştırdım.Sonra yerleri silip temizliğe devam edeceğim bugùnlükte sporum böyle olsun artık :)

Kahvaltım :) 5 yk kadar lor peyniri ,10 dal tere, 4 siyah zeytin ,2 ceviz afiyet olsun bana şifa olsun bana :)

Ah canım ya hatırladım kusura bakma lütfen evet biz seninle benziyorduk ya zayıflayacağız ya zayıflayacağız demiştik:) Gerçekten çok yorulmuşum ya
Selamlar
Haftasonu şehir dışındaydım
Diyet yapamadım sporda yapamadım okadar kötü hissediyorumkı kendimi
Bugun sil baştan başlıyorum
GüZel bir kahvaltı yaptım
Sporumuda yapıcam inşallah
5 de kalkıp yürüyüş yaptıgına okadar imreniyorumki ,bende kalkıp yapmak istiyorum, 6 da kalksam bile bana yeter
Allahım azim sabır kuvvet ver

Canımm lütfen üzülme hemen silkelen,yazı düşün,sen fit bir anne olacaksın bak hemen kahvaltıyla başlamışsın bu azimli olduğunu gösterir.Kimseye diyet yapıp zayıflamaya çalıştığını söyleme kendine bile itiraf etme:) bu senin yaşam şeklinmiş gibi devam et aklına getirme.Lütfen bir düzenin saatin olsun ve uygula mutlaka asla erteleme..bak zaman çabuk geçiyor Aralık ayıda bitiyor sonra üzülmemek için her anı değerlendirelim.Buraya hergün mutlaka bildirim ver..Özdenetim şart canım.

Kendime bile söylemem lazım çok haklısın
Bugun sil baştan başladım
Öğle uykusunda bebeğimin hemen koşubandıma çıktım
Bugunku menüm
Kepekli sandıvc ekmeğine beyaz peynır
1 yumurta
Yeşilçay
5 zeytin
Kıvırcık yeşilsoğan yedim
Ara
1 ayva
Yağsız tuzsuz patlamış mısır
Akşam
1 dolma
Çorba
Yeşil salata
1 saat yürüyüş
3lt su

Süpersin canım benim yürüyüşùnü yapmışsın,menülerinde güzel bu işi başaracağız başka yolu yooookk!

Süpersin canım benim yürüyüşùnü yapmışsın,menülerinde güzel bu işi başaracağız başka yolu yooookk!
İnşallah
Ayagında su toplamış geçmiş olsun canım
Dinlenmiş oldu bugun ayacıkların
Benimde topuk dikenim var ,feci canımı acıtıyo arada ağrısı vuruyo içten içe ,ama biliyorumki kilo fazlalığımdan
Yarın sabah kalkmayı denicem yürüyüş için inşallah uyanırım,yürürkende yazarım buraya inşallah
Mayısa kadar kilolarımın coğundan kurtulmuş olmak istıyorum

Çok sağol canım..Sanada geçmiş olsun kilolar gitsin bak ağrıların kalıyor mu..Ben biraz erken uyuyorum canım en geç saat 22:00 da uyuyorum.Saatimi 5 e kuruyorum ve uyanıp yüzümü yıkayıp kendime geliyorum sonra yürüyüşümü yapıyorum.yoksa kalkmazsam uykuyla zamanım boşa gidecek sende bebeğine göre kendini ayarla Mayısa kadar kilolar gitmiş olacak efil efil,tiril tiril kıyafetler beğeneceğiz siyahtan kurtulacağız inşallah :)

Kar gelmeden temiz havası başladı, güzel yürüdüm ben. Botlarım yıprandı arşınlamaktan . Bana da kışlık spor ayakkabı lazım.
Çok teşekkurler. Haklısın canım.

Saol canım benim
Bende en geç 11 de uyumuş oluyorum
6 da uyansam 7 saatlik uyku yeterde artar bile :) günde 2 saat yürüyüş baya etkili olur diye düşünüyorum
Bende cumadan cumaya tartılıcam bundan sonra
Sende erken uyuyosun çalışıyorsunda sanırım ,kaç parçaya bölümüyosun ama maşallah diyim spor ve rejım harıka gidiyor :)

Kar gelmeden temiz havası başladı, güzel yürüdüm ben. Botlarım yıprandı arşınlamaktan . Bana da kışlık spor ayakkabı lazım.

Çok teşekkurler. Haklısın canım.
Gerçekten kar soğugu var bugun
Dışarda yürümek gibisi yok yazın her akşam sahılde yürüyodum ,değişik insanlatd görüp içim acılıyodu
Şimdide koşubandını cama döndürdüm açıyorum sokagı izleyerek yürüyorum :)

Sağol canım benim aynen çalıştığım için erken kalkıyorum.Ben geçen sene 40 günde 11 kilo vermiştim tabi bunu diyetimin yanında günde sabah akşam birer saat yürümeye borçluydum.İnanıyorumm bu seferde başaracağım ve devamı gelecek inşallah.Birlikte başaracağız canım.

Bu akşamki yemeğim ıspanak kökleriyle yeşil mercimekli borani benzeri uydurduğum yemekten 1 dolu tabak yedim bu arada yemeğimi yaklaşık 2 saat önce yedim afiyet olsun bana,şifa olsun bana :) şimdide yeşil çayımı içiyorum.

Waww harıka bi rakam ,feci gaza geldim :)
Bende kalkıcam Sabah kesin ve net :)
Başarıcaz inanıyorum bu sefer ,son sans 30 yaşımdan önce :)
Neler yiyip içtin bu 40 günde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…