- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.545
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin tatlımBen d kendi diyetimi kendim ayarlarım.
Bu sabah: Lor peyniri, maydonoz,chery domates,bir dilim kizarmiş çavdar ekmeği tükettim.
Yürüyüşümü yaptim 45-50 dakika tuttu.
Bu orada lor peyniri sen söyleyince benim de canım çekti
merhaba :)Selam canlar
Uygulayacağım program karatay diyeti ile günde 2 saat 1 saati sabah 1 saati akşam olarak yürü yaparak önce fazla kiloları vermek sonra forma girmek.Motivasyonum düşmesin diye ayda sadece 1 kere tartılmak istiyorum dileyen azimli bayanlar bana katılabilirler.Gelin birlikte başarıya imza atalım.
Tatlım o zaman hoşgeldin diyim:)merhaba :)
bende yürüyerek 6 ay da 27 kg verdim,tabı sağlıklı beslenme programımıdayaptım
97 kg dan 70 kg düştüm
doğumdan sonra 92 kg düştüm ,süt olsun diye yedim durdum 101 kg oldum
sonra 1 yılda 92 kg düşebıldım sonunda
2 gündür tekrar spor ve diyete başladım
her gün 1 saat koşubandında yürümeye başladım,yedıklerımede dikkat edıyorum inşallah sonuca varırım
bende bi topik açmak istedim ama zaten cok fazla var ve kımse uğramıyor,senı yakın buldum kendıme ve burda bırbırımıze destek olursak başarırız dıye düşünüyorum
her an yazamayabılırım ama her gun paylaşım yapabılırım
senınde detaylı tanıyabılırsem mutlu olurum :)
benım boyum 1.70 kg 91.2 hedef 72
Programımız çok benzer canım.Süpersin birlıkte başaracağızzz : )bismillah dıyerek başlıyorum paylaşımıma
sabah 8 de güne başlıyorum
günde 3 lt su ,1.5 lt limonlu su oluyor
2 kupa yeşilçay
1 saat tempolu yürüyüş
kahvaltı
2 yumurta
peynır
yeşillik
zeytin
öğlen
haşlanmıs but
yoğurt
ara
portakal
akşam
tavuklu salata
hoşbuldukk :)Tatlım o zaman hoşgeldin diyim:)
Evet mücadelemiz ortak,yürüyerek kilolarımızı vereceğiz buna inanıyorum.
Bende senin gibi zamanında 48 kilo iken evlilikle beraber doğumdan sonraki süreçte kilo aldım verdim.Kilolarım bumerang gibi geri döndü bana .
Ben tamam artık kilo almam deyip yemeklere yumuldukça kilolar geri döndü klasik sonuçlar yaşadım yani birçoğumuzun yaşadığı şeyler.
Yıllar önce aldığım yürüyüş bandına sonunda çıktım ve artık pes etmek yok kararlıyım. artık mutlu olmak istiyorum.Yediklerime de dikkat ediyorum mutlu son için etmeliyim.Birlikte başaracağımıza inanıyorum.
Motivasyon çok önemli, hergün katılım sağlaman özdenetimin açısından çok iyi olur.
Canım ben1.55 boyunda en son tartıldığımda 84 kg dım
Ben ayda bir tartılmayı düşünüyorum.
Sen bu konuda özgürsün ne zaman tartılmak istersen yazarsın. Hem motivasyon olur canım benim. Şimdiden başarılar
Heveslendirdiysem ne mutlu bana tatlım :) ben hem sabah 5 te kalkıp yürüyorum hemde bu saatlerde yürüyorum günde iki saat yapmaya çalışıyorum.Çok iyi geliyor.Sana da bu arada iyi yürümeler tatlım:)ay sizi okuyunca benimde yürüyesim geldi geç oldu aman yürümeyim diodum dizim başlayana kadar 1 saat yürürüm teşekkürler
Seninle ruh ikizimiyiz ne :)inan ki aynı şeyleri yaşamışız ve bende son defa inatla çıktım yürü bandına ya zayıflayacağım ya zayıflayacağım dedim :) bu yaz o renkli dar paça pantolonlardan giyeceğim,etek giyeceğim inşallah.hoşbuldukk :)
bu istikrarla yaza fit giriceğimize inanıyorum :)
aylık tartılmak ısterım ama ben sabırsızım her sabah çıkıyorum :) sanki mucıze olucak da ben 10 kg verdıgımı görucem :)
menülerimde bazen cok rutınım bazen cok çeşitlendiriyorum değişebiliyor
2008 de aldım koşunbandımı 2 kez zayıflaattı buda son şansım başkada sanş vermıcem kendıme :) ya giddecek ya gidecek bu kilolar :)
hergun yürümenın gercekten cok faydası var ,inanılmaz sıkılaşıyor bedenımız :)
yarın görüşürüz :)
Merhaba tatlım evet suyu bol bol içmeliyiz.Ben de yürümeye başlamadan önce pek su içemiyordum ama şimdi iyi içiyorum.Hoşgelmişsiniz.
Benim daha bol su içmem gerekli. Bir de ben özellikle ılık su içmenin daha yarayışlı olduğunu duydum. Bunu deniyecem. Termosta belli bir ılıklıkta tutup içeceğim bakalım
Heveslendirdiysem ne mutlu bana tatlım :) ben hem sabah 5 te kalkıp yürüyorum hemde bu saatlerde yürüyorum günde iki saat yapmaya çalışıyorum.Çok iyi geliyor.Sana da bu arada iyi yürümeler tatlım:)
Hoşgelmişsiniz.
Benim daha bol su içmem gerekli. Bir de ben özellikle ılık su içmenin daha yarayışlı olduğunu duydum. Bunu deniyecem. Termosta belli bir ılıklıkta tutup içeceğim bakalım