- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
Merhaba iyi aksanlar nasilsiniz hepiniz cok guzel motivesiniz yaaa ins bebde sizdrn aldgm motivasyonu sürdürebilirim1 yildir internette hergunun her dakikam diuet diyet basari oykuleri nsil zayflarim gbi sayfalari okumusum dun aksam kafama dank etti 1yil gecti ve ben kili vermek yerine aldim suan 98 kiloyun 1 saat yuruyus yaparsam ne lif kalir ne bel kalir onun ben 30 dakika yuruyus bandinda yuruyrm 85 olunca 1 saate cikaririm ins ama step tahtam 10 15 onu yaparm 100 le baslarm her gun 50 artirarak ip atlarm birde sguat yaparim ins. Bu sefer basarmak istyrm kadnlar kulubunde yazmadgm dyet topigi kalmadi ve beb artik basarnak istyrm 1 kizim var 19 aylik esim 1 yil dyet yapmadan sadece haftada 3 gun fitnes a gderek 26 28 kilo verdi ve dunyayi yiyr ama almiur masallah ins bende onun icin sporla vermek istyrm yururken nefes nefese kaliyrm ayaga kalktgmda ayaklarim beni tasyamiyor bir sure topallayarak yuruyrm enerjim yok aksama kadar yatasim var smdilik.hedefim 85 ins ondan snrasina bakariz yalnz benm intrrnet paketm.btebkr 10 una kadar giremen o zmn.