• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Waww harıka bi rakam ,feci gaza geldim :)
Bende kalkıcam Sabah kesin ve net :)
Başarıcaz inanıyorum bu sefer ,son sans 30 yaşımdan önce :)
Neler yiyip içtin bu 40 günde canım
:) Canım doğru söylüyorsun çok iyi bir rakam ah o zaman devam etseydim çoktan ideal kilomdaydım.. Ama olsun tekrardan başaracağımm.Şuan ki beslenme şeklimin aynısını yapmıştım karataydan çok esinlendim.Ne çeşit ekmek ,hamur işi varsa uzak durdum,şekerden,tuzdan,meyveden uzak durdum.2-3 fincan yeşil çayımı mutlaka içtim öyle öyle verdim canım..

karatay yapamam ama sağlıklı beslenerek yürüyüşe bende varım kabul ederseniz
Hoşgeldin tatlım.Beslenme şeklimiz esnek canım dileyen kendi diyetini kendine göre ayarlıyor.ama hergün en az 1 saat yürüyüp diyetimizle birlikte bildirim veriyoruz.Kilosunu isteyen haftada 1 isteyen ayda 1 tartıp buraya yazacaktır.Her anlamda birbirimizi desteklersek motivasyonumuz yükselir.Şimdi kendini bize tanıt kaç kilosun,boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ? :)

Merhaba canlar bugünde yürüyemedim ama kahvaltı yapmadan biraz yer hareketleri yaptım sonra yarım limonu ılık suya sıktım 1 bardak içtim sonra kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
4 zeytin
5-6 dal dereotu
öğle yemeğim biraz uydurmasyon:)
2 yumurta çırptım içine akşamdan haşladığım ıspanak ekledim bir kaşık kadar ruşeym ve 2 kaşık lor peyniri ekleyerek karıştırdım ve çok az yağ döktüğüm tavaya boşalttı ve çok güzel bir omlet oldu :) afiyet olsun bana şifa olsun bana.

Hoşgeldin tatlım.Beslenme şeklimiz esnek canım dileyen kendi diyetini kendine göre ayarlıyor.ama hergün en az 1 saat yürüyüp diyetimizle birlikte bildirim veriyoruz.Kilosunu isteyen haftada 1 isteyen ayda 1 tartıp buraya yazacaktır.Her anlamda birbirimizi desteklersek motivasyonumuz yükselir.Şimdi kendini bize tanıt kaç kilosun,boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ? :)
hoşbuldum efenim hemen tanıtayım kendimi
77 kiloyum boyum 1.60
ilk hedefim 60 kilo olmak ama sonrasında 55 kiloya inmek istiyorum
diyetim klasik 6 öğün beslenme şekli 83 le başladım aslında 75 inmiştim yaklaşık 3 aydır saldım biraz iki kilosu geri geldi
şimdi tekrar başladım bu sefer amacım hep bu şekilde beslenmek

bugün yediklerimide yazayım hemen
sabah 2 dilim ekmekle çokaz yağda pişirdiğim yumurta ve bir portakal
ara arkadaşımdaydım bir küçük kurabiye ve kahve
öğle bir dilim ekmek kapuska yemeği bikaç tane mantar
ara bir mandalina
akşam 2 dilim ekmek 3 tane balık ve salata
bugün yürüyüş yapamadım hastayım biraz toparlanınca başlıyacağım

hoşbuldum efenim hemen tanıtayım kendimi
77 kiloyum boyum 1.60
ilk hedefim 60 kilo olmak ama sonrasında 55 kiloya inmek istiyorum
diyetim klasik 6 öğün beslenme şekli 83 le başladım aslında 75 inmiştim yaklaşık 3 aydır saldım biraz iki kilosu geri geldi
şimdi tekrar başladım bu sefer amacım hep bu şekilde beslenmek
Beslenmemizi,yaptığımız sporu yaşam şekli haline dönüştürürsek ve kararımızı verirsek sonuca emin adımlarla ulaşırız bu da bizi mutlu eder.

Günaydın arkadaşlar Ayacıklarım iyileşti şükür artık tembellik yapmak yookk bugün tatildi işe gitmedim.Sabah uyandım limonlu ılık suyumu içtim sonra 1 saat orta tempoda yürüdüm.Çok terledim ama..Yürümek çok güzel arkadaşlar hadi uyanın ve başlayın hemen harekete :)

Kahvaltım
4 zeytin
5 y k lor peyniri
4 y k yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 kaşık ruşeym karıştırıp yedim şifa olsun bana :)

Sevgili Günlükçüm Ôncelikle 2016 nın herkese sevdikleriyle sağlıklı,huzurlu,barış dolu bir yıl getirmesi dileklerimle... Yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam eder derler ya :) bende akşam yürüyüşümü yaptım.Bizimkiler pastalar, çerezler ,kahveler götürürken ben yeşil çayımı yudumladım :)

Selam günlüğüm günlüğüm
bu sabah uyandım limonlu ılık suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
2 yumurta
biraz dereotu
birkaç kıvırcık
6 tane zeytin
2 ceviz afiyet olsun bana,şifa olsun bana.

Selam canim.
İki fincan sahlep içtim kahvaltıda.
Kalorisi fazla ama hastayım gribim. İyi geliyo.

Selam hanımlar
Bende ne diyet ne yürüyüş kaldı ya :(
Sil baştan başlıcam inşallah
Yeni yıl huzur mutluluk sağlık nasip etsin inşallah ,bide fit olmayıııı:)
Reglide olucam inanılmaz şiştim
Yürüyüşü aksatmasam cok iyi olucak ,eşimde hasta yatıyo ,hem ona hem bebeğe hem evle ugras derken halim kalmıyor hiç :(
Neyse herşey geride kaldı azimle tekrar başlıcam yürüyüşe bişey kaybetmiş sayılmam :)
Hergün yürüyerek Zayıflamıştım yine başarıcam inşallah
Allahım sabır güç irade ver hepimize
Kilolu olmak kadar zor bişi yok

Selam hanımlar
Bende ne diyet ne yürüyüş kaldı ya :(
Yürüyüşü aksatmasam cok iyi olucak ,eşimde hasta yatıyo ,hem ona hem bebeğe hem evle ugras derken halim kalmıyor hiç :(
Neyse herşey geride kaldı azimle tekrar başlıcam yürüyüşe bişey kaybetmiş sayılmam :)
Canım toparlarsın merak etme ,yeter ki erteleme.. Buraya hergün bildirimde bulun canım o zaman daha kontrollü olursun.

Selam canlar
Akşam yemeğim yani 2.öğünüm
bir avuçta az haşlanmış tavuk göğsü üzerine bolca karabiber,kimyon serptim doyurdu mu beni doyurdu çok şükür.
Canım başka birşey istemedi
Akşam yürüyüşümüde 1 saat orta tempoda yaptım çok şükür.Yatana kadar da su içerim bol bol şifa olsun bana :)

Bütün mesajları okuyamadım ama yarısından çok okudum. Süpersiniz yaaa. Hadi bakalım kim nasıl ne kadar kilo verecek. Banada bir hafta iki gün falan oluyor. ip atlıyorum diyet ve 3 litre su içme. İnşallah hep beraber başarcaz. Güzel enerji dolu bir yaza merhaba ditecez Allahın izniyle. Zayıflayoncada görüşürüz burdan süper olur.
Bende ev hanımıyım 1 çocugum var. 1.70 boyum var
91 kilo idim. 1 haftalık diyet sonucu şuan 90 kiloyum.
Benim sayfamada gelin olurmu sizide takip edecem yazcam

Selam hanımlar
Bende ne diyet ne yürüyüş kaldı ya :KK43:
Yürüyüşü aksatmasam cok iyi olucak ,eşimde hasta yatıyo ,hem ona hem bebeğe hem evle ugras derken halim kalmıyor hiç :KK43:
hiççç canını sıkma yeniden şimdi şuanda başla. hiçbirşey kaybetmedin. hadi rastgele :)

Back