Mantıya bulduğun alternatif süper canımız mantı çektiğinde deneriz artık:)Bugün bayağı yorulduk gerçekten :)
Yürüyüşü de ihmal etmedik.
Yalnız mantı canım istedi. Biraz haşlanmış patatese sıcakken ince ince maydonoz doğradım, baharatladım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt pul biber. Bu şekilde nefsimizi körledik yani :)
Kilo veriyor gibiyim bakalım...
Ben daha çoook alternatif şeyler bulurum yiyeceklere. Öyle bir yeteneğim var:))Mantıya bulduğun alternatif süper canımız mantı çektiğinde deneriz artık:)
Yürüyüşünü de yapmışsın e daha ne olsun. :)Bugün bayağı yorulduk gerçekten :)
Yürüyüşü de ihmal etmedik.
Yalnız mantı canım istedi. Biraz haşlanmış patatese sıcakken ince ince maydonoz doğradım, baharatladım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt pul biber. Bu şekilde nefsimizi körledik yani :)
Kilo veriyor gibiyim bakalım...
Bendensin canım:) bende alternatif,pratik yemekleri hem denemesini hemde yemesini severim :) burda da diyete uygun pratik yemekleri paylaşırız canım.Ben daha çoook alternatif şeyler bulurum yiyeceklere. Öyle bir yeteneğim var:))
Evet aslında gercek hayatta da bir yürüyüş arkadaşım var. Çok azimli biri. Bırakmaz hiç. Benim için de iyi oluyor.Yürüyüşünü de yapmışsın e daha ne olsun. :)
Böyle bir arkadaşın olduğu için şanslısın canım bôyle bir arkadaşım olsaydı çoktan zayıflamıştım:)Evet aslında gercek hayatta da bir yürüyüş arkadaşım var. Çok azimli biri. Bırakmaz hiç. Benim için de iyi oluyor.
Merhaba, yürüyüş tüm vücudu çalıştırmasıyla birlikte popoyu küçültmeye ve bacakları inceltmeye birebir.. ben yeni başlamama rağmen üst bacağım incelmeye başladı bile.Daha önceleri de çok kez denemişliğim var tasdikler onaylarım şekerim:) Kesinlikle hemen bize katıl ben sabah-akşam birer saat yürüyorum ama sen sadece bacaklarım incelsin diyorsan sana hergün 1 saatte yeter..Selam kizlar yürüyüş bacak inceltiyor mi acabaaa deneyimleyen var mi inceltiyorsa ben de katilmak isterim :)
Canım yediklerini dengeleyip yürürsen yüzün küçülmez diye düşünüyorum.Birde protein fazla tüketincede popoyu basenlere kilo aldırıyor diye duymuştum.Canım evet bacaklarimi inceltmeyi cok istiyorum baldirlarim kendimi bildim bileli kalin ve basenlerim de varcok yurursem de yüzden kuculurum diye korkuyorum zaten küçük yüzüm yuzden zayiflayinca cok cirkin oluyorum
Günaydın bana ve hepinize arkadaşlar Sabah 5 te uyandım ve 1 saat hızlı tempoda yürüdum çok terledim hemen duş aldım biraz daha uyumak istiyorum.Uyandıktan sonra kahvaltım
Lor peyniri (bayılıyorum bu peynire ya :) )
maydanoz
2 ceviz
8 zeytin
Mutlu pazarlarrrr canlarrr
Sanada aferin şekerim :) Eeee hepberaber yürüyerek başaracağızzz..Aferin kız sana, dün sınavına rağmen ihmal etmedin. Pazar sabahı da erkenden kalkıp yürümüşsün helal sana. Bugün hava kirli olmasına rağmen güneşliydi.ben de güzel yürüdüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?