:) Canım doğru söylüyorsun çok iyi bir rakam ah o zaman devam etseydim çoktan ideal kilomdaydım.. Ama olsun tekrardan başaracağımm.Şuan ki beslenme şeklimin aynısını yapmıştım karataydan çok esinlendim.Ne çeşit ekmek ,hamur işi varsa uzak durdum,şekerden,tuzdan,meyveden uzak durdum.2-3 fincan yeşil çayımı mutlaka içtim öyle öyle verdim canım..Waww harıka bi rakam ,feci gaza geldim :)
Bende kalkıcam Sabah kesin ve net :)
Başarıcaz inanıyorum bu sefer ,son sans 30 yaşımdan önce :)
Neler yiyip içtin bu 40 günde canım
Hoşgeldin tatlım.Beslenme şeklimiz esnek canım dileyen kendi diyetini kendine göre ayarlıyor.ama hergün en az 1 saat yürüyüp diyetimizle birlikte bildirim veriyoruz.Kilosunu isteyen haftada 1 isteyen ayda 1 tartıp buraya yazacaktır.Her anlamda birbirimizi desteklersek motivasyonumuz yükselir.Şimdi kendini bize tanıt kaç kilosun,boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ? :)karatay yapamam ama sağlıklı beslenerek yürüyüşe bende varım kabul ederseniz
hoşbuldum efenim hemen tanıtayım kendimiHoşgeldin tatlım.Beslenme şeklimiz esnek canım dileyen kendi diyetini kendine göre ayarlıyor.ama hergün en az 1 saat yürüyüp diyetimizle birlikte bildirim veriyoruz.Kilosunu isteyen haftada 1 isteyen ayda 1 tartıp buraya yazacaktır.Her anlamda birbirimizi desteklersek motivasyonumuz yükselir.Şimdi kendini bize tanıt kaç kilosun,boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ? :)
Beslenmemizi,yaptığımız sporu yaşam şekli haline dönüştürürsek ve kararımızı verirsek sonuca emin adımlarla ulaşırız bu da bizi mutlu eder.hoşbuldum efenim hemen tanıtayım kendimi
77 kiloyum boyum 1.60
ilk hedefim 60 kilo olmak ama sonrasında 55 kiloya inmek istiyorum
diyetim klasik 6 öğün beslenme şekli 83 le başladım aslında 75 inmiştim yaklaşık 3 aydır saldım biraz iki kilosu geri geldi
şimdi tekrar başladım bu sefer amacım hep bu şekilde beslenmek
Canım çok geçmiş olsun salep sana şifa olsun :) iyileşince toparlarsın.Selam canim.
İki fincan sahlep içtim kahvaltıda.
Kalorisi fazla ama hastayım gribim. İyi geliyo.
Canım toparlarsın merak etme ,yeter ki erteleme.. Buraya hergün bildirimde bulun canım o zaman daha kontrollü olursun.Selam hanımlar
Bende ne diyet ne yürüyüş kaldı ya
Sil baştan başlıcam inşallah
Yeni yıl huzur mutluluk sağlık nasip etsin inşallah ,bide fit olmayıııı:)
Reglide olucam inanılmaz şiştim
Yürüyüşü aksatmasam cok iyi olucak ,eşimde hasta yatıyo ,hem ona hem bebeğe hem evle ugras derken halim kalmıyor hiç
Neyse herşey geride kaldı azimle tekrar başlıcam yürüyüşe bişey kaybetmiş sayılmam :)
Hergün yürüyerek Zayıflamıştım yine başarıcam inşallah
Allahım sabır güç irade ver hepimize
Kilolu olmak kadar zor bişi yok
hiççç canını sıkma yeniden şimdi şuanda başla. hiçbirşey kaybetmedin. hadi rastgele :)Selam hanımlar
Bende ne diyet ne yürüyüş kaldı ya
Sil baştan başlıcam inşallah
Yeni yıl huzur mutluluk sağlık nasip etsin inşallah ,bide fit olmayıııı:)
Reglide olucam inanılmaz şiştim
Yürüyüşü aksatmasam cok iyi olucak ,eşimde hasta yatıyo ,hem ona hem bebeğe hem evle ugras derken halim kalmıyor hiç
Neyse herşey geride kaldı azimle tekrar başlıcam yürüyüşe bişey kaybetmiş sayılmam :)
Hergün yürüyerek Zayıflamıştım yine başarıcam inşallah
Allahım sabır güç irade ver hepimize
Kilolu olmak kadar zor bişi yok
Gerçekten maşallahhhh. Bende hasta olmama rağmen 350 akşam ipimi atladım. Banadamı maşallah ne :)1 saat 40 dakika yurundu masallah mi masalllaah banaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?