Yürüyen sorun sevgili

misslisyantus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
21
21
31
Öncelikle okuyan herkes hakkını helal etsin, biraz uzun olabilir. O kadar içten ve samimisiniz ki sorunumu yazmadan edemeyeceğim.

7 senelik bir sevgilim var. Özetlemem gerekirse çocuk denilecek yaşta tanıştık, çok aşıktık çocukken sonra daha azaldı sanırım benden her kavgada ayrılır oldu o benden ayrıldıkça bende onu unutmak için başkalarıyla konuştum. Hayatıma birilerini almak ve onu silmek istedim. Ben ne zaman birisiyle başlasam karşıma çıktı ve kendine çekti. Ağzı laf yapıyor ve seviyorum ya, ne dese inandım kandım. Bir ara buna miras kaldı. 4 sene önce 500 bin TL, bu o parayla ev aldı, yazlık aldı, gezdi tozdu sonra ailesi elinden aldı herşeyi ve yine sıfıra kaldı. Mesleği gereği sürekli çalışmıyor. Arada sırada işe gidiyor yani genelde parası yok. Bir süre de ailesinden ayrı yaşadı. Ben ne zaman elimde olsa para verdim onunla paylaştım ettim fakat o her kavgada ayrılıp hakaret edip gitti ve ben aptal gibi sürekli affettim.

Şimdi yine konuşmuyoruz. Mevzu da diğerleriyle çok benzer hemen anlatayım ; iş yerimden normalde 18:00'da çıkmam gerekir fakat ofiste birileri yoksa 17:00 gibi çıkıyorum. Ben iş yerinden ayrılırken karşı ofisteki kız kahve içmeye çağırdı bende girdim. Bu sürekli beni aradı 'ben senin için dışarı çıktım kahve içme hadi eve git' istedii şey de yolda ya konuşacağız eve gidene kadar. Yolda muhakkak konuşur. Ben de kızla muhabbete daldım kalkmadım. Kalkınca aradım bunu dedim canım kusura bakma muhabbete daldım bana hemen bağırdı küfretti bende sana süpriz yapacaktım sizin evin oraya geldim dedi şimdi geri dönüyorum dedi. Bende çok üzüldüm gitme falan diyorum hala ki o bana 4 vesait uzakta oturuyor. Telefonu kapatınca bende evlerini aradım annesi bana o sahile inmişti dur kapı çalıyor şimdi geldi dedi, yani yalan 1. Bana babannem altına yaptı demişti bende annesiyle sabit telefondan konuşurken babanne sanırım altına kaçırmış bugün bez vs lazımsa alayım göndereyim dedim annesi de hayır öyle birşey olmadı yanlış söylemiştir dedi bu da onu duymuş. Sen annemi utandırdın öyle altına yapmış denir mi kadın bana kızdı sen evdeki herşeyi yetiştiriyorsun diye dedi. Yalan 2.

Bir başka mevzu ise ben işsiz kaldığım dönemde banka borcum vardı bu bana 500 tl kartından çekip verdi. Kartı eksiye düşmedi evrak da imzalamadı sadece 500 tl çekip verdi bana da kredi çektim dedi. Ertesi ay ben işe girince sıkıştırdı ne zaman vereceksin banka bir ay verdi dedi. Bende bankayla görüşelim taksit yapsınlar dedim. Sonra birden ben anneme senin yüzünden kredi çektiimi söyledim annem ödedi sen ona ödeyeceksin dedi. Bende dekontu göndersene lazım dedim. Anneme dekontu istediğini söylersem çok ayıp olur bu yüzsüzlük dedi. Ben yapıyorum yüzsüzlük gönder dedim sonra göndermedi annem çok kızdı senin öyle söylemene yok dekont mekont dedi. Neyse ben buna o parayı ödedim. Bu kendi parasıydı muhtemelen. Yalan 3

Bir diğer yalan ise bana annesinin ağzından 'msslisyantus çok terbiyesizlik yapıyor, bu eve geliyor odaya kapanıyorsunuz ne yapıyorsunuz odaya kapanıp???!!! Gelip bana sürekli seni şikayet ediyor bacak bacak üstüne atıyor, buraya gelip kendi evi gibi eşofman giyip oturuyor o misafir öyle şey olmaz çok saygısız' dedi. Sonra kendi ağzından dediğini itiraf etti ki annesi tam tersidir beni çok sever aşkım diye hitap eder ben saygıda asla kusur etmem sofrayı kurar kaldırırım xxxx teyzecim diye konuşurum hep ağzımdan bir kötü söz çıkmadı 7 senedir, giderken çiçek alırım tatlı konuşurum hep ve samimiyizdir öyle birşey olsa direk bana söyler yani.. Yalan 4

Böyle böyle yalanları var, evlenmek istemiyor aslında bu zamana kadar evlenirdik ama sürekli çalışmıyor askere de gitmiyor memur olacakmış açıktan okuyor evliliğe sürekli bahane buluyor. Ben de seneler geçmiş yaşım 24 artık evlenmek düzen kurmak istiyorum herkese karşı yüzüm yere geçiyor annem senelerdir seni almadı daha almaz bırak diyor, halamlar teyzemler herkes aynı fikirde yüzüme vuruyorlar artık utanıyorum bana hala 2 sene sonra evlenirim diyor. Artık seviyor muyum bilmiyorum ama mantık evliliği yapmak daha doğru geliyor ben artık sevgi aramıyorum huzur arıyorum karakter arıyorum ki çevremde benimle ilgilenen bir sürü erkek var.. Ne yapmalıyım bilmiyorum..

Son düzenleme:
çok ilginç bi ilişki ama sen bıraksan canım
ya ne biliyim senin gibi çalışkan bi insana yakışmıyor yazık etme kendine

500 bın tl miras kalmış sevgilinize kendı şahsına mı kaldı?
Yaşınız kaç bu arada?

Ben bu hikayeyi size anlatsam siz ne yorum yapardınız?

dışarıdan birisi anlatınca daha farklı oluyor, yani başkası yaşasa yahu bırak ne arıyorsun adam bile değil derim.

fakat insan kendi başına gelince bunca sene emek verdim o yüzden devam mı etmeli diyorum. diğer tarafım da yokluğunu hiç aramıyor, özlemiyorum. Konuşmak bile istemiyorum çoğu zaman ama bırakmak da istemiyorum. Alışkanlık gibi..

ben sıkı sıkı sarılmak istiyorum ilişkiye huzur istiyorum güven istiyorum. konuştuğu kelimelerin yüzde 10una bile zor inanıyorum. hani boşa konuşuyor. birşey söylüyorsa kesin yalandır diyip ciddiye almıyorum.

diğer taraftan o benim için ilkti. birçok konuda. ileride tanıştığım birisi bunu sorun edebilir.. bu düşünce de var açıkçası bazen mecbur hissediyorum hatalarımdan dolayı çok pişman oluyorum.

ve ne zaman onunla konuşmasam Allah'a kendimi daha yakın hissediyorum, dua ediyorum,tövbe ediyorum..

inançsız, yani ben yadırgamam inanıp inanmamasını sadece saygı duyarım onun da bana saygı duyması lazım ama o bazen dalga geçmeye çalışıyor kendi kendine espri yapıp gülüyor din ile ilgili ben tersliyorum. Allah ıslah etsin diyorum

Madde madde yalan sıralıyorsun
Bir işe yaramaz, asalak, adam olma ihtimali olmayan, güvenilmez..,
ayyy yoruldum ama sen yıllardır yorulmamışsın bunlardan
Yaş 24 daha ne kadar zaman harcıyacaksın bu faydasıza
Sormana bile gerek yok bırak gitsin

500 bın tl miras kalmış sevgilinize kendı şahsına mı kaldı?
Yaşınız kaç bu arada?

Profil resminize bayıldım. Söylemeden geçemeyeceğim.

Şahsına kaldı. Ben 24 yaşındayım o da 27 yaşında.

Anneleri aldıkları evin tapusunu istediler bundan, bende evdeydim. Bana sürekli benim evim istediğimi yaparım senin değil benim benim benim dedi bende anneleri tapuyu isteyince müdahale etmedim ve evi onların üstüne verdi.

Babası içki içiyor, sanırım kumar oynuyor, evde asla yemek pişmiyor hergün dışarıdan yiyorlar çok fuzuli para harcıyorlar hesap kitap yok. Babası 40 bin tl kredi çekmiş ne borcu kimse bilmiyor söylemiyor da ama ödüyorlar. Babası 3000 tl maaş alıyormuş eve 1500 demiş senelerdir yeni çıktı 3000 tl maaş aldığı.

Aile boyu yalancı yani..

Bunca sene emek verdim demişsin iyi de sen verdiğin emeğin karşılığını alamamışsın ki bunca sene. Hemde zerre kadar bile alamamışsın bi 7 seneni daha mı heba etmek istiyorsun

Profil resminize bayıldım. Söylemeden geçemeyeceğim.

Şahsına kaldı. Ben 24 yaşındayım o da 27 yaşında.

Anneleri aldıkları evin tapusunu istediler bundan, bende evdeydim. Bana sürekli benim evim istediğimi yaparım senin değil benim benim benim dedi bende anneleri tapuyu isteyince müdahale etmedim ve evi onların üstüne verdi.

Babası içki içiyor, sanırım kumar oynuyor, evde asla yemek pişmiyor hergün dışarıdan yiyorlar çok fuzuli para harcıyorlar hesap kitap yok. Babası 40 bin tl kredi çekmiş ne borcu kimse bilmiyor söylemiyor da ama ödüyorlar. Babası 3000 tl maaş alıyormuş eve 1500 demiş senelerdir yeni çıktı 3000 tl maaş aldığı.

Aile boyu yalancı yani..
Oğlum benım oo guzel olmazmı Annesının kuzusuu :)

Arkana bakmadan kaç derim :):KK55::KK55::KK55:

Tabi ki ayrıl diyeceğim.
Ayak üstü bir sürü yalan söyleyen adamla evlenilmez
Çalışmayı sevmeyen adamla evlenilmez
Askere gitmemiş adamla hiç evlenilmez.
Yaşın çok genç daha neler çıkar karşına kendine yazık etme canım.
Burada ne kocalar ne dertler var iyi düşün bu adamla dediğin gibi mantık evliliği olmaz...

Yalanları madde madde yazmışsın zaten,
aile ilişkileri bozuk, çalışmayan, güven vermeyen
bir ilişkiye emek vermişsin ama maya tutmamış işte.
hala olur mu diye beklemenin anlamı yok.

Kesinlikle iliskinizi bitirin yazdıklarınızı baskası yazsa okuyunca ne dusunurdunuz . Kusura bakmayin ama bu cocuk sizi kullaniyor siz ona o kadar maddi yardimda bulunurken onun sizde 500 tl yi bu kadar israrla istemesi ki 7 yillik iliskiniz var utanir yani isterken . Ilerde evlenince nasil bir iliskiniz olucak dusunun hersey ask degil biraz yasadıklarinjza disaridan bakin ailenizin dedigini onemseyin muhakkak hakli cikiyolar ilerde pisman olmadan ayrilin .
Simdiden hakaret yalan kufur ayrica askerligini yapmamis duzenli isi maasi yok anca palavra yalan nasıl evleniceksiniz ? kendinize bakin ben buna layikmiyim diye baskalariylada konusabiliyorsunuz yani onsuz olmaz baskasi olamaz diyenlerden degilsiniz bence yol yakınken kendinizi kurtarin

X