daha öncede bi kaç topikte anlatmıştım belki okuyanınız olmuşt
şöyle özetliyim: kayınpederim yurtdışına çıkıyo. gelişine 2 gün kala bizde kaynama gidioz kalmaya.ben hazırlık yapıyorum bi gece önceden kahvaltı için. kahvaltıya gelecek babam. sarma börek şu bu..bide elmalı turta yapayım diorum kaynanam az yap dio. diomki benim canım çekti. olsun dio yasak dio herkese hamurişi...(normalde evinde hergün mutlaka ya makarna ya kızartma vardır.yemek anlayışı budur. akşama kadar gezer tozar akşam babam geldikten sonra yemek yapar...) dedim ben yapiim yenmezse ben götürürüm ve yaptım. sabah oldu kahvaltı mükemmel güzel güzel yiyoruz içiyoruz.en sonda elmalı turtayı getiriyorum herkes tıka basa doyunca yiyemiyo 1-2 tane yeniyo. bende kalkıyorum i kap alıp 2-3 tane koymak için. kabı masaya getiriyorum kaynanam dioki: esfa onları toplayıp götürmüceksin dimi dio. eveet diyorum işe götürürüm yeriz akşama kadar.( kayınpederimin yanında eşimle beraber çalışıyorum) olmaz dio akşama misafir gelir hoşgeldine onlara veririz dio. hem dün akşam bana yapma die emir verdi. hemde şimdi baktı bişeye benzeyince sahip çıktı. babam dioki bak hanım dio burda bütün tepsi duruyo dio. bende kabı alıp yerine koyup sessizce çıkıyorum. ağlaya ağlaya üzerimi giyinip valizimi toplayıp eşimi alıp çıkıyorum. sonra arkadan eşime bi tabak verio için doldurmuş.gerek yok alma diorum. alıyor eşim.neyseki yolda kaynanamın annesini de eve bırakcaz ona veriyorum.
ve ben hamileyim. ve bana benim yaptığım koca bi tepsiden 1 dilimelmalı turtayı çok gördü... onun için misafirleri önemli. ben akşama kadar çalışıyorum. sen akşama kadar ya günlerde sürtcen ya evde ****** yaya yaya oturcan dimi. otur yap senin misafirinse. hadi beni düşünmüyon torununudamı düşünmüyon. ya onun canı çektiyse....
(sabah kahvaltıyı hazırlarken dioki çok güzel görünüyo elmalı turtan haftaya da günüm var dio. bende diorum ki ben gelir yaparım enayiyim ya...)
işte böyle sama salak bişi oldu... ve ben bunu yazdım.....ve hiç silmiycemmmmmmmm........
aradan 10 gün falan geçti. eşimin kuzeni askerden gelicek. akşam. onlarda toplanıp bekliycez .. pastalar börekler yapılmış.. gidiyoruz iyi güzel zaman geçiyo saat 11 falan oluyo askerimiz gelio. ikramlar dağıtılıyo... dağıtılırken ben mutfağa geçiyorum kuzene soruyom hımmmm kim yaptu bunlarıı die. hepimiz dio... onunda elinin değdiğini öğrenince yemek gelmio içimden... herkes koca koca tabakları yiyor. ben elimi sürmüyorum..su içiyorum ...
tabaklar dağıtılırken kaynanam elinde tabakla kaynıma gelio kaynım bana bakıyo beni görüo yengemin tabağı yok on götür dio... o an daha bi kötü oluyorum... erkek çocuk ne anlar dimi... ama belki düşünüyo hamile canı çeker die... önce yengem dio... da ... bu kadın kafası hiç mi basmıyo da benim elimden bir lokmayı alıyor... bende almıyorum tabak tavır yapıyorum... herkes gözümün içine bakıyo bi lokma alıyım die almıyorum....neyse çıkyoruz çıkarken kaynanamın teyzeme hiçbişey yemedi yanına koyalım dediğini duyuyorum sanki bana duyurmak için söylüyo... ve kaçarcasına çıkyorum almamak için. teyzem arkamdan koşturuyo... esfa dio veriyo almıyorum.. gerek yok diorum... siz onları birine verinde misafirlerine versin diorum...eşimde yanımda... neyse arabaya binip gidiyoruz...
tabi kaos... herkes susmuş pusmuş...
o an kafam çalışmıyo... ben sadece ona dokunsun ona laf gitsin onun canı yansın istedim... ama teyzeme yaptığımın farkında değilim..allahtan eniştem dediğimiduyuyo teyzemem söylüyo.. onlar da anlıyolar aslında ona tavır yaptığımı...
yolda giderken eşimle tartışıyoruz.
ben zaten toplu bir ortamdayız ya ne zaman patlıcaksın bekliyodum dio...sonunda herkesin en güzel gününü berbat ettin dio... dio da diooo.....anneme yapsan tamam ama teyzeme ayıp oldu dio. bi daha seni görmek istemezki dio...zaten halamlarla aran bozuk bunlarlada arayı açtın artık kimse yok dio. evinda rahat rahat otur dio... düğün törene de gitmek yok dio. seni bırakıp ben tek gidicem dio...
gece düşünüyorum sabah teyzeme götür beni diyorum. gidiyorum konuşuyorum ağlıyorum özür diliyorum.. çünkü ona haksızlık yaptım.. yanlış yaptım...
kayınpederimin yanında çalışıyorum hergün yüzyüzeyiz... bir hafta falan konuşmadık..bende dedim işten ayrılcam. yaklaşık 1 hafta falan sonrada çıktım.
çıkmadan 1 2 gün önc akşam çıkışta kayınpederimle konuştuk.ben çok üzülüyorum dio. böyle bir ilişki hayal etmemiştim dio..bi çaresini bulmazsak iyice kopacak dio... böyle olmaz dio... gerekirse pisikoloğa git dio... masrafını karşılarım dio...
ben ciddi manada düşünüyorum psikologa gitmeyi. fakat bazen de şöyel diyorum..
ben gidicem kendim için gidicem ama o öyle bilmicek. onunla aramı düzeltmek için onunla anlaşabilmek için gidiyorum şeklinde algılıycak...
nie benim suçummu... sen insan değilsen benim suçummu....
evet durum böyle böyllleeee arkadaşlar...tecrübe ve tavsiyelerini bekliyorum...
ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum...