Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

YoK canim onemli degil :) Bende ui olanlari siliyorum genelde :KK16:

Aslında ayda yılda bir özel mesajlarıma bakmak için girdiğimde akışta ilgimi çeken konu olursa tıklıyordum seni tekrar online görünce bir dahaki girişimde ekleyeyim diyordum sonra bir bakıyordum gene UI:26:

Senin yüzünden artık UI olanları da ne olur ne olmaz diye silemiyorum:KK9::KK9:

Aslında ayda yılda bir özel mesajlarıma bakmak için girdiğimde akışta ilgimi çeken konu olursa tıklıyordum seni tekrar online görünce bir dahaki girişimde ekleyeyim diyordum sonra bir bakıyordum gene UI:26:

Senin yüzünden artık UI olanları da ne olur ne olmaz diye silemiyorum:KK9::KK9:

Zaten biktilar benim uilerimden :KK9: iyi bi firca yedim ordanda..
dur ekleselim bida ui olmam INSALLAH tabi atilmassam ban yemekten :KK9::KK9:

Curly çok görünmüyor evet, ben de bir kere gördüm görmedim işte, o da 30 puanı yapıştırdı gitti afedersin :KK52::KK52: :KK53:

Kızlar eklediim, hepimiz kardeşiz' i :KK1:

Ne kadar büyük ciddiyetle açmıştım bu konuyu. Bildiğin gülüyoruz ya şuan :KK52:

Mune'm 80 puanım zaten. Valla gelmem bak 100 olduğunda şut ve gol olursam. Mahrum kalırsınız benden. :KK33:

Zaten biktilar benim uilerimden :KK9: iyi bi firca yedim ordanda..
dur ekleselim bida ui olmam INSALLAH tabi atilmassam ban yemekten :KK9::KK9:

İnsanın kendini bilmesi güzel birşey:KK9:
Sitedeyim, yok değilim, yine sitedeyim, yok değilim, olmadı geldim, dur bir daha gidiyorum:KK51:
Fırçalanman normaldir:KK14:

Curly çok görünmüyor evet, ben de bir kere gördüm görmedim işte, o da 30 puanı yapıştırdı gitti afedersin :KK52::KK52: :KK53:

Kızlar eklediim, hepimiz kardeşiz' i :KK1:

Ne kadar büyük ciddiyetle açmıştım bu konuyu. Bildiğin gülüyoruz ya şuan :KK52:

Mune'm 80 puanım zaten. Valla gelmem bak 100 olduğunda şut ve gol olursam. Mahrum kalırsınız benden. :KK33:
bak bir topik acılmıstı böyle o zaman da cezalarını sildirmeye ugrastın olmamıstı:KK9::KK9:
Çat diye çatlarım bu akşam ben :KK1:

:KK1::KK1::KK1:
isim vermeden topiiğinde de catlıyorduk böylece ikilendi meraklar iyi mi:KK53:

Son düzenleme:

bak bir topik acılmıstı böyle o zaman da cezalarını sildirmeye ugrastın olmamıstı:KK9::KK9:

bak isim vermeden topiiğinde de catlıyorduk böylece ikilendi meraklar iyi mi:KK53:

Merakımızın geçmesi gerekiyordu ya aksine :KK53:

Ben aradım aradım bulamadım Curlyyi :KK53: :KK1:

isim vermeden topiiğinde de catlıyorduk böylece ikilendi meraklar iyi mi:KK53:

Kazen açmıştı konu sanırım, söyleyin ne derdiniz varsa baabında. Söyledik çözmedi. Kabak tatlısını müthiş yapıyor ama kadın ruhundan anlamıyor ı-ıh cık. :KK53:
Sildiremedim orda da aynen. Ama sildiricem ya valla bak. Kazeni ve ya Curly'i , olmadı Mune yi kendime aşık etmeme bakar :KK9::KK9::KK9:
İşte burda isim vericez, açık açık gıcıksak,sorunumuz varsa söyliiiycez. Meraklanma,çatlama yok burda. :KK9:

Ahh ahh yüzüm eskimiş demek ki kimse beni merak etmiyor, kendimi geri plana çeksem mi acep:26:
Yorum yok, sohbet yok, direkt amaca yönelik işlem:KK51:

Kazen açmıştı konu sanırım, söyleyin ne derdiniz varsa baabında. Söyledik çözmedi. Kabak tatlısını müthiş yapıyor ama kadın ruhundan anlamıyor ı-ıh cık. :KK53:
Sildiremedim orda da aynen. Ama sildiricem ya valla bak. Kazeni ve ya Curly'i , olmadı Mune yi kendime aşık etmeme bakar :KK9::KK9::KK9:
İşte burda isim vericez, açık açık gıcıksak,sorunumuz varsa söyliiiycez. Meraklanma,çatlama yok burda. :KK9:

benim kazeni tanıdıgım topik o topik :KK53:kötü bir tanısmaydı :KK14:öncesinde bilmiyordum pek

Rengina , bildiğin kendin pişir kendin ye hesabında mune. Bak sen o editörlüğü bana verecektin kiii,,,, leb demeden çorum yani. Hizmette sınır yok, linki evine götürür bırakırım valla :KK52::KK52::KK52::KK52:

X