Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Ben hemen bir banka hesabı açar, rüşvet alırım valla .
KızlarımızBanyemesin hesabına 5 tl. :KK51:

Ben de editör olamam. Haftasonları anama gidiyorum ben . Orda net yok. Sürekli giremem, bağlı olamam. Daha doğru düzgün kim kimle küs takip edemiyorum bile, sürekli merak ediyorum kim kime laf sokmuş anlamıyorum filan. Hele Edi hiç olamam. Ama olursam da, ismimi Özgürtambağımsızeditör yaparım valla :KK52:
ya zaten özellikle siyasette istediğim gibi olamıyorum nasıl zor bir bilsen:KK9: yazdıktan hemen sonra mune geliyor:KK6::KK60:
öyle kuru kuru editor olunmaz gorevini yap kardesim :KK37:

tivi kknın cıkısında bulusalım:KK51:

Son düzenleme:
İlk cümle üç buçuk attırır zaten ablacım :KK1:

Ki kurallar denilince hiç tavizim yok, artık bu herkesçe kabullenildi, geyikte sohbet ettiklerim bile 2 dakika evvel benimle gülüp eğlenirken bir anda pat diye mapusa düşebiliyor, tabii güldü diye değil, konuyu burdan itibaren okuyanlar için açıklamak lazım, benle gülerken o haylaz gidiyor bir topikte bir yprum yazıyor ki tam cezalık, ee tabii ne oluyor BAN!
Site kurallarına editörler, tüm yöneticiler de uymak zorunda:KK14:

Yalnız nasıl bir psikolojik baskı oluşmuşsa leonela topikten kaçtı:KK60::KK60::KK60:

Ki kurallar denilince hiç tavizim yok, artık bu herkesçe kabullenildi, geyikte sohbet ettiklerim bile 2 dakika evvel benimle gülüp eğlenirken bir anda pat diye mapusa düşebiliyor, tabii güldü diye değil, konuyu burdan itibaren okuyanlar için açıklamak lazım, benle gülerken o haylaz gidiyor bir topikte bir yprum yazıyor ki tam cezalık, ee tabii ne oluyor BAN!
Site kurallarına editörler, tüm yöneticiler de uymak zorunda:KK14:

Olsun biz seni böyle biraz tatlı-sert seviyoruz :81:

Dalgalanarak geldin mi sus pus oluyoruz :KK53:

Sohbet için hepinize teşekkürler.
Artık çıkmam lazım, iyi uykular :KK34:

sen benim yanıma gel:KK23::KK23:

cıkarın yok alacaksın o cezayı illa ki:KK60:

Hahaha.... 120 olur puanım o zaman. Mune, 100 olunca şut ve gol oluyor muyum noluyor ?

Mune'm bende mangal gibi yürek var. Kaçmam ben :p :p :KK9: ( 40 ağır geldi. Bak işte o zaman amacına ulaşmış olursun, anaç ifaden gözümden silinir bir anda) :KK1: En Büyük KK

ya zaten özellikle siyasette istediğim gibi olamıyorum nasıl zor bir bilsen:KK9: yazdıktan hemen sonra mune geliyor:KK6::KK60:

tivi kknın cıkısında bulusalım:KK51:

diyorsun... :KK53:

[video=youtube;XDqDRO7z-nk]http://www.youtube.com/watch?v=XDqDRO7z-nk[/video]

Muneeeem, seviliyorsun , iyi gecelerrr.... :KK16:

Şu öpücüyle kalp atan smiley çıkmıyo :KK19: Konu mu açsam dedim sonra bir smiley için... ı-ıh mantıklı görünmedi ediler nerde ediler görevini yapsınlar öpücüklü smiley istiyoz geri istiyoz :KK52:

X