Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Just , leopar severim iç çamaşırında
Ben hemen bir banka hesabı açar, rüşvet alırım valla .
KızlarımızBanyemesin hesabına 5 tl.
ya zaten özellikle siyasette istediğim gibi olamıyorum nasıl zor bir bilsen yazdıktan hemen sonra mune geliyorBen de editör olamam. Haftasonları anama gidiyorum ben . Orda net yok. Sürekli giremem, bağlı olamam. Daha doğru düzgün kim kimle küs takip edemiyorum bile, sürekli merak ediyorum kim kime laf sokmuş anlamıyorum filan. Hele Edi hiç olamam. Ama olursam da, ismimi Özgürtambağımsızeditör yaparım valla
öyle kuru kuru editor olunmaz gorevini yap kardesim
İlk cümle üç buçuk attırır zaten ablacım
İç çamaşırlarına girersek topic tepemize kalcak leo
İnsanları korkutmak istemeyom zapıklaşıp
Ben evimin editoru kocamin munesiyim
Baska turlu olacagi yok
Ben hemen bir banka hesabı açar, rüşvet alırım valla .
KızlarımızBanyemesin hesabına 5 tl.
Sen bir seferde 30 ceza puanı mı almıştın
Bu yorumdan 40 puan garantin var
Ama burası Geyik forumu. Lütfen hatırlatırım ( :18: )
sen benim yanıma gelBenim oda yok. Hay ALLAH ben nerelere gidem ? Hangi bankta yatıp kalkam. Şarapçı olam bari ben.
Ama burası Geyik forumu. Lütfen hatırlatırım ( :18: )
Ki kurallar denilince hiç tavizim yok, artık bu herkesçe kabullenildi, geyikte sohbet ettiklerim bile 2 dakika evvel benimle gülüp eğlenirken bir anda pat diye mapusa düşebiliyor, tabii güldü diye değil, konuyu burdan itibaren okuyanlar için açıklamak lazım, benle gülerken o haylaz gidiyor bir topikte bir yprum yazıyor ki tam cezalık, ee tabii ne oluyor BAN!
Site kurallarına editörler, tüm yöneticiler de uymak zorunda
Hahahaha :) Sen o kızı seviyon amaaaaa Devamını özel de söylücem sana. Zapık kankam benim . Ne iyi anlaştık zapık zapık
sen benim yanıma gel
cıkarın yok alacaksın o cezayı illa ki
Sohbet için hepinize teşekkürler.
Artık çıkmam lazım, iyi uykular
ya zaten özellikle siyasette istediğim gibi olamıyorum nasıl zor bir bilsen yazdıktan hemen sonra mune geliyor
tivi kknın cıkısında bulusalım
Muneeeem, seviliyorsun , iyi gecelerrr....