Yurtdışından Türkiyeye araba getirebiliyormuyuz

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
Merhaba arkadaşlar,

Araba almamız gerekıyor. Ülkemızde araba fiyatları aldı başını gidiyor. Yurtdısında araba fıyatları daha uygun. Bılgınız varmı yada getirenler kac yıl türkiyede kalabılır araç? Nereden bılgı alabilirim. Cok tesekkur ederim

Yurtdışında (herhangi bir yerde) en az 185 gün kalmış olursanız ve arabayı alacağınız ülkede oturma izninizin olması durumuunda alabilirsiniz. Sadece 2 sene kullanıp sonra arac sahibinin tekrar yurtdısında cıkıp 185 gun ıkamet etmesı gerekmektedır.Bu aracı Türkiye’de sizden başkası kullanamaz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olsa da başka biri onu sizden satın alamaz. Bu araçlar, kiralanamaz Hiç bir şekilde devredilemez.Eski erkek arkadasım yabancıydı kendısınden bılıyorum durumları. Detaylı bilgi için netten arastırma yapabilirsiniz.

Yurtdışında (herhangi bir yerde) en az 185 gün kalmış olursanız ve arabayı alacağınız ülkede oturma izninizin olması durumuunda alabilirsiniz. Sadece 2 sene kullanıp sonra arac sahibinin tekrar yurtdısında cıkıp 185 gun ıkamet etmesı gerekmektedır.Bu aracı Türkiye’de sizden başkası kullanamaz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olsa da başka biri onu sizden satın alamaz. Bu araçlar, kiralanamaz Hiç bir şekilde devredilemez.Eski erkek arkadasım yabancıydı kendısınden bılıyorum durumları. Detaylı bilgi için netten arastırma yapabilirsiniz.
Tesekkur ederim sızxe mantıklı mı

Tesekkur ederim sızxe mantıklı mı
Yani imkanınız varsa her ıkı senede 185 gün yurtdışında kalabilecek imkanınız varsa belki olabilir. Benim erkek arkadasım Amerikalıydı. Zaten gidip dönüyordu. Aracı başkası kullanırsa bağlıyorlar. Satarsanız satamazsınız.Devredemezsiniz. Sıkışsanız arabayı satarız diye düşünemezsiniz en basiti. Bu yüzden bana pek mantıklı gelmedi.

X