Yurtdışında işler böyle mi yürüyor

Hollanda da park icin, sizin için boş yer arayan çalısan diye bir işci bile yoktur.. Siz tam bir dolandırıcıya denk gelmişsiniz ... Pislik herif baktı cocugun uz var, düşünmüştür bunun kocası var yalnız degildir diye, korkmuştur.. Yoksa ya arabanızı çalardı, yada daha kötü bir şey.. Allah korumuş

Adamın mesleği park edemeyenlere yardımcı olmak mıymış Çok karışık bi yazı olmuş hiçbi şey anlamadım...
Ha yani, başta ben de onu düşündüm Hollanda’da öyle bir meslek mi var diye
Ama sanırım adam bambaşka bir iş yapıyor, yalnızca fırsattan istifade ederek o yaptığı işin kartını verdi. İnşallah böyle olmuştur. Hollanda’da profesyonel değnekçi diye kartvizit bastırdıysa o daha kötü

Konuyu tam anlamadım ama Hollandalı erkekler biraz daha rahat oluyor sanırım. Yıllar önce benim de bu tarz bir şaşkınlığım olmuştu. Hollandalı bir turist yolunu kaybetmiş ve İngilizce tabela görünce bizim ofise atmıştı kendini bana burada yardımcı olurlar diye. Ofisteki arkadaşlar da beni çağırmıştı ben konuşup yardımcı olmuş gideceği adresi nasıl gideceğini falan tarif etmiştim. Baya panik bir haldeydi ben konuşunca rahatladı sonra ohooo baya muhabbeti ilerletip özel sorular sormaya başladı. Hollanda'da kendi hayatından bahsedip mutlaka gelirsem onu ziyaret etmemi söyledi.
Çıkarken de yolda yine kaybolması durumunda arayabilmesi için telefonumu istedi ben de iş için kullandığım ofis telefonunun numarasını vermiştim. O zaman WhatsApp yoktu ama durmadan mesaj atıp durmaya başlamıştı, işte şu gün ayrılacağım gitmeden mutlaka görüşelim falan diyordu niyeti bozuk galiba diye düşünüp engellemiştim.
Yakışıklı da bir adamdı bazen gidip bir çay içsem ne olurdu yani diye düşünürüm ama o zaman deli midir nedir ya diyerek ürkmüştüm
Erkek her yerde erkek işte anacım, her ırkta var yürümeden koşanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…