• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdişina giden nişanlı

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.352
498
37
Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok

witch hunt witch hunt sen yurt dışındaydin galiba bir bakar misin ?
Ben universiteyi slovakyada okudum ama orada t mobile türkiyeye uyumluydu Rusya cin vs nasıl hiç bilmiyorum

: ) görüntülü oluyor mu peki line ? Bir de wattsap orada da aynı numarayla kullanılır mi
Line hem görüntülü arama hem mesaj hem de sadece arama yapmak için kullanılıyor. Gitmeden telefona numarasıyla ne yüklerse, o numarada kalır. Orda içine başka hat bile taksa line, WhatsApp, Viber benzeri tüm uygulamalar aynı no da kalır

Neden ? Şey mi olacak mesela sevgilisi eşi olan erkekler ölene kadar o toprakları göremeyecek. İlişkiye başlarken oradan feragat sözleşmesi yapılacak
Evet görmesin o toprakları ne olacak tabi ki yapan heryer de yapar o ayrı ama orası sırf erkeklerin çapkınlık yapmak için gittiği bir yer değil mi siz güveniyorsunuz bende kocama çok güvenirim ama ölürüm de öyle birşeye izin vermem kişisel düşüncem bu.

ya her erkeğin rusyaya gidince aldatacağını düşünen kadınlar demek ki italyaya, fransaya filan kendileri ayak bassalar anında sevgililerini/eşlerini aldatacaklar.

skype olabilir. tango olabilir. facebookta da var görüntülü konuşma şeysi.

Evet görmesin o toprakları ne olacak tabi ki yapan heryer de yapar o ayrı ama orası sırf erkeklerin çapkınlık yapmak için gittiği bir yer değil mi siz güveniyorsunuz bende kocama çok güvenirim ama ölürüm de öyle birşeye izin vermem kişisel düşüncem bu.

Kocaniza degil ordaki kadinlara guvenmiyorsunuz.Yalniz malum anlasma saglandi rusyayla aramiz duzeldi aman sakin guneye inmeyin.Bildigin akin akin geliyolar.

Yapmayın Allah aşkına bütün Rus kadınları kollarını açmış kocalarımızı beklemiyor. Burada bir kısmı fuhuş yapıyor diye bütün Rus kadınlarını yaftalayamayız.

Benim eşim iş için gitti,hiç gözüm arkada kalmadı.

Eşinize güvenin.

ya her erkeğin rusyaya gidince aldatacağını düşünen kadınlar demek ki italyaya, fransaya filan kendileri ayak bassalar anında sevgililerini/eşlerini aldatacaklar.

skype olabilir. tango olabilir. facebookta da var görüntülü konuşma şeysi.
Bu yazdığınız çok saçma değil mi ? Bu nasıl bir düşünce tarzı ,bu nasıl suçlama KİŞİSEL düşüncemizi paylaşmak neden bu kadar zorunuza gitti ve böyle aptalca bir suçlama hayatım da görmedim.

Yapmayın Allah aşkına bütün Rus kadınları kollarını açmış kocalarımızı beklemiyor. Burada bir kısmı fuhuş yapıyor diye bütün Rus kadınlarını yaftalayamayız.

Benim eşim iş için gitti,hiç gözüm arkada kalmadı.

Eşinize güvenin.

Nesi varmış Rusya'nın kadınların rahat giyinmesi mi sorun bazı arkadaşlara göre?
Ya koskoca ülke,kültürü,tarihi olan bir ülke yeter yahu kadın da erkek de Rusya deyince bir çift bacaktan fazla bir şey bilmiyor ayıp !
Ben sadece kişisel görüşümü paylaştım herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.

Bu yazdığınız çok saçma değil mi ? Bu nasıl bir düşünce tarzı ,bu nasıl suçlama KİŞİSEL düşüncemizi paylaşmak neden bu kadar zorunuza gitti ve böyle aptalca bir suçlama hayatım da görmedim.

sizinki kişisel düşünceyse benimki ne? ben de paylaştım. kimseyi suçladığım yok.

Back
X