pukete turla gitmeye değecek bir olayı yok diye biliyorum- gitmedim ama. orası hep aklımda deniz-otel-seks olayıyla var.
ha yok böyle kamboçyalı vietnamlı filan bi kültür turu olur o zaman bi anlamı olur. o ülkelerde kalacak yer yemek dil filan hepsi sıkıntı. o da herhalde 3-4 vin doları bulur. bilet bile kaç dolar olmuştur.
ben hiç bir yere turla gitmedim
ama gerek prag tarafında
gerek balkanlarda hem turla gelen gördüm hem de benim epilasyoncum 0 ingilizceyle turla gezdi hepsini biliyorum ki baya giden var.
İtalya bence hiç gitmediyseniz gidilecek en güzel ülke avrupada.. ben klasik rotayı gezmiştim: milan, venedik, la spezia, cinque terre, bologna, pisa, siena, florenz, roma, napoli yapmıştım 11 gün filan bu kadarına yetmişti. genelde gezenler milandan napliye ya da napoliden milana kadar gezer zaten. biz 2 kız gezdik napoli dahil tek bir sorun yaşamadık. o güvenlk müvenlik diyenler burada sırça köşkte yaşayanlar, türkiyede normal bir büyükşehirde hele hele tek yaşayan kadının dünyada güvenlik sorunu yaşaması için meksikada uyuşturucu kartellerine filan bulaşması lazım...
bi 10 gün daha gidip sicilyayı ekleyip, comoya kadar aynı hattı gezmediğim her yeri bi tur daha gezerim yani. bence italya 1 ay gezsen gezilir. turla da gidilir her türlü gidilir.