- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.364
-
- Konu Sahibi aklikarisik
Dil malesef bütçemiz çok yok malesef bu sene...ama tatile de gitmek istiyoruz ikimizde bu sene çok yorulduk çünkü..turkiyede de tatil çok ucuz değil ayni paraya veya biraz üstüne yurt dışı düşü duk
Kitapçık alırsınız anlaşırsınız bence ama sizin de hiçbir şartınız uyumlu değil nasıl olacak o :/Anlaşmakta zorlanirmiyiz acaba..ikimixinfe ingilizcesi iyi değil malesf
Siz bana saydığım yerlerden hangisine gitmek istediğiniz söyleyin ben size ortalama bir fiyat çıkarırım :)Ne kadar bütçe ayırmalıyız hiç fikrimiz yok..bu seme çok uçuk bi fiyat ayıramayız tabi..biz gezelim görelim yeni şeyler keşfedelim istiyoruz
O zaman arnavutluk a gidebilirsiniz istanbuldan çok çok ucuza uçuşlar var oradan da isterseniz Sırbistan filan geçebilirsiniz otobüs ve trenler gerçekten çok ucuz olur Bu dediğim destinasyon size istanbuldan binişle beraber 4000 tlye bulmaz eğer çok lüks takılırsanız bu rakam tutar 2 kişi pasaport uçak şehirlerarası ulaşım Otel yeme içme. Ukrayna olursa 3000e kapatırsınız her şey dahil artık yeni kimlik ile de giriş vsr ukraynaya.Vize istemeyen bi ülke istiyorum önce gezelim görelim denizde olsa fena olmaz diyoruz ne kadar bütçe ayırmalıyız en fazla 1 hafta
pasaporta simdiden basvur zaten 15 gun bekletiyolar vizelimi vizesiz mi gdiiceksin once buna karar ver vizesiz balkan turu ucuz olur ama vizeli olucaksa her halularda kisi bas 700 u gözden cıkar vize ücretleri zaten 370 tl avrupa bölgelerindne bahsediyorum e 1 aylık sigorta yaptır 110 falan tutuyo ee resimler 40 lira pasaportla birlikte kisi bası 1000 tl bi kereMerhaba arkadaşlar..
Derdim yurtdışı tatili..esimle bu sene yurt dışı tatili çok istiyoruz..eylul gibi gitmeyi düşünüyoruz..ama daha önce hiç yurt dışı tecrübemiz yok..pasaportumuxda yok..bayram sonu hemen pasaport işlemlerini halledebilirmiyiz ve hangi ülkeyi önerirsiniz çok maliyetli olmamasi lazım..nasil bi yol izlemeliyiz..yoksa bu sene boşa mi hayal kuruyoruz..tesekkur ederim şimdiden
baltan turrunu öneririm bide vize icin asla bu firmalara güvenmeyin ülkeler bi yerde toplandı türkiyede vsf gloabel diyeVize istemeyen bi ülke düşünüyoruz bize uzun sürdüğü için
Orta avrupa turu 3000 tlyi gecmez benim hesabima gore.Hersey dahil.Ne kadar bütçe ayırmalıyız hiç fikrimiz yok..bu seme çok uçuk bi fiyat ayıramayız tabi..biz gezelim görelim yeni şeyler keşfedelim istiyoruz