Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, Ben yurt dışında ingilizce dil egitimi almayı düşünüyorum.Bu konuda bikaç tane danışmanlık firmasına sordum. Sizin bildiginiz güvenilir bir firma varmı ???
Merhaba arkadaşlar, Ben yurt dışında ingilizce dil egitimi almayı düşünüyorum.Bu konuda bikaç tane danışmanlık firmasına sordum. Sizin bildiginiz güvenilir bir firma varmı ???
Teşekkürler ben ingiltere,Amerika yada Kanada seçenekleri üzerinde duruyorum.İstanbulda yaşıyorum yüksek lisans öncesi dilimi geliştirmem iyi olur diye düşündüm ama bana ne kadara mal olur ve bu danışmanlık firmaları ben gitmeden herşeyi hallediyorlarmı bilmek istiyorum.
biz yegenim yurtdisinda lise okusun istedigimiz icin birkac acente gezdik Istanbul' da. sonra referansla bir yere gittik besiktas'ta. Sahibi Aylin Karatas hanim. Referansla gittik diye belkide bize cok guvenilir geldi. 10 senedir bu işi yapan bi turk hanim. Amerikada okumus, yasamis. Burda ismini yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama...eger yasaksa silsinler. ya da gelir bana mesaj atarsin diyicem ama ozel nasil kullaniliyor bilmiyorum. inanilmaz yardimci oluyor. her ulke hakkinda cok bilgili. birde bizimle kanada gocmenlik konustu. ileride kendim icin onu dusunebilirim. bence sen git sana da yardimci olucaktir. ALS STUDY Yurtdisi egitim danismanligi. 0212 259 60 75 -www alsstudy.com.tr
ben bu yaz mezun olduktan sonra amerikaya gidicem kısmetse(au pair olarak, aynı zamanda dil kursu) kadıköyde truva diye bir firma var gidip gorustum anlaştım. yurtdısı eğitim danışmanlığı yapıyorlar yani ben au pair olmayı seçttim ayrıca dil kursları içinde aracılık yapıyorlar terccih senin o konuda. ama truvanın methini bi cok sitede okumuştum umarım yardımcı olur :)
ben bu yaz mezun olduktan sonra amerikaya gidicem kısmetse(au pair olarak, aynı zamanda dil kursu) kadıköyde truva diye bir firma var gidip gorustum anlaştım. yurtdısı eğitim danışmanlığı yapıyorlar yani ben au pair olmayı seçttim ayrıca dil kursları içinde aracılık yapıyorlar terccih senin o konuda. ama truvanın methini bi cok sitede okumuştum umarım yardımcı olur :)