- 23 Ağustos 2012
- 49.977
- 1
- 232.055
- 798
Miss var mı Developer ihtiyacınız? Valla 2 yıldır eşime yurtdışına gitmem diyorum ama özendim şimdi :)
Oraya da bir bakayım
Peki şunu sorabilir miyim
Orada asgari ücretle bir işe girsem en kötü ihtimalle hayat standartım kira ve faturaları ödeyebilmeye yeter mi ?
Tam üstüne bastınızManisa da yaşıyorsun bence. Memleketim de mahsulü satan dayılar pavyonda soluğu alıyor oradan tahmin ediyorum
Çok teşekkür ederim. Valla aklımdasın eşimle uzun zamandır gitsek mi kalsak mi kararsısız. Biraz çocuğun ırkçılığa maruz kalmasından yana çekindiğimden biraz da yalnızlıktan korktuğumdan inatla hayır diyorum ama yanlış mı yapıyorum diye de hep aklımda soru işaretleri. Ekonomik sıkıntımız yok ama zaten beyin göçünün sebebi ekonomik kaygılar değil...
Özelden yaz kız, cidden istedğiniz zaman CVyi gönderirsiniz ben de iletişim kanallarımı yazarım
Özelden yaz kız, cidden istedğiniz zaman CVyi gönderirsiniz ben de iletişim kanallarımı yazarım
Üzümü, zeytini, macunu meşhur derler ama bence pavyoncu dayılar daha bi meşhurTam üstüne bastınız.
Bizim burada da referans kampanyaları başladı arkadaşlar. Mesela bizim firma referans olup birini getirirsen 10.000₺ veriyor ama deneyimli developer kalmadı ülkede 5+ tecrübeli...ehehe refenrans olanlar da iyi para kiriyorlar cherry, o sekilde benim arkadasim developer lik yaninda yilda ciddi bir miktar da referans parasi aliyor.
Adam networking uzmani ne edersin
Bizim burada da referans kampanyaları başladı arkadaşlar. Mesela bizim firma referans olup birini getirirsen 10.000₺ veriyor ama deneyimli developer kalmadı ülkede 5+ tecrübeli...
Bizim gibi kalanlarin da fikir değiştirmesi yakın.
Siz neresinden Manisa'nın?Üzümü, zeytini, macunu meşhur derler ama bence pavyoncu dayılar daha bi meşhur
Teşekkür ederim. Biz ülkemize 1 yıl daha verdik umutla gelecek seçimleri bekliyoruz.wow iyi paraymis, degerlendirmek lazim :)
ben hic yapamam bu isleri.
o bahsettigim arkadas turkiyede benim yoneticimken bile bana baska firmalardan is oneriyordu, su ise basvur cok iyi falan diyerek,
bazi insanlarin yapisi boyle herhalde bilemiyorum.
sizin de hakkinizda hayirlisi olsun, aceleye gerek yok, icinize sinen karari verin.
Akhisar :)Siz neresinden Manisa'nın?
Üzümü, zeytini, macunu meşhur derler ama bence pavyoncu dayılar daha bi meşhur
Baya uzak,ben AlaşehirTeşekkür ederim. Biz ülkemize 1 yıl daha verdik umutla gelecek seçimleri bekliyoruz.
Akhisar :)
Bu pavyoncu dayılar her yerde meşhur sanırsam babamın şehri de hasat parası yiyen pavyoncu dayıdan geçilmiyor
Diyorum ya kimin ne dediği benim düşünceme uymuyorsa ve doğruyu yaptığımdan eminsem çok umrumda değil.Tabi ki öyle
Ama düşünün en basitinden bir üni bitirmenin bilr maliyeti nereden baksanız devlete Üni ( harç parası , yurt parası , dershane , kitap vs ) derken 100 bin yapıyor en düşük.
İnsan sadece maddi boyutu değil bunun bir de emek boyutu var
Karşılığını almak istemesi çok lüks gibi görünüyor.
Sen head hunting firması kurucan kız bu gidişle
Kesin Ege'dir. Valla bunlar endemik bir tür, sadece kıyı ve iç batı ege civarlarinda rastlanıyorlar. Bana sorsan anavatanları Manisa, tüm ülkeye buradan yayılıyorlarBu pavyoncu dayılar her yerde meşhur sanırsam babamın şehri de hasat parası yiyen pavyoncu dayıdan geçilmiyor
Çok teşekkür ederim. Valla aklımdasın eşimle uzun zamandır gitsek mi kalsak mi kararsısız. Biraz çocuğun ırkçılığa maruz kalmasından yana çekindiğimden biraz da yalnızlıktan korktuğumdan inatla hayır diyorum ama yanlış mı yapıyorum diye de hep aklımda soru işaretleri. Ekonomik sıkıntımız yok ama zaten beyin göçünün sebebi ekonomik kaygılar değil...
Belgesel bile çekilir bu dayılar ile ilgiliKesin Ege'dir. Valla bunlar endemik bir tür, sadece kıyı ve iç batı ege civarlarinda rastlanıyorlar. Bana sorsan anavatanları Manisa, tüm ülkeye buradan yayılıyorlar
Yok Avrupa’da iş bulsam vize alsam gitsem misal asgari ücretle bir işte geçirebilir miyim ?asgari ucretli bir maasla vize alman mumkun degil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?