Yurt dışına gidenler hangi yolla gittiniz ?

Ooo imkansız

Öyle olsam ne işim var
Gider muz ağası olurum

Harikasın

Her insana adem Havva deniyor
Peygamber kabul edilen ademle havvaya laf atıldığı ne malum
Bence hiç alakası yok bile diye düşünüyorum iki gündür

Anladım

İyi mi olmuş kötü mü bilemedim

Ne üzerine iş kurdu

Yaa döndün mü
Çok üzüldüm
Şu an bende ağlayacağım neredeyse
Keşke dönmeseydin
İş bulma şansın yok muydu ?

Umarım gönlünüzce olur hepsi

Genelde ne tür personel arıyorlar

Developer işi arayanlar için her şey var frontend, backend, fullstack, machine learner...

Diğer işlere açıkçası çok da dikkat etmedim ama makine müh var, kimya mğhendisliği var, SAP danışmanlığı var, çeşit çeşit iş var yani

Her insana adem Havva deniyor
Peygamber kabul edilen ademle havvaya laf atıldığı ne malum
Bence hiç alakası yok bile diye düşünüyorum iki gündür
Önemli olan ne dendiği değil kimlerin neleri nasıl satın aldığıdır
5 yıldır uyuyorlardı çünkü
Gündem değiştirmek amaç
Bugün 700 tl doğalgaz faturam geldi
Ben bunu çok iyi biliyorum

Ben 17 sene yurtdışında yaşayıp Türkiye'ye döndüm evlenip (taşlamak serbest) Ben de dönmeyi düşünüyorum Çocuklar olduktan sonra dönmeyi düşünmeye başladım.
Aslında iş koluyla birlikle bir kaç ülke belirlerseniz daha kolay olabilir prosedürleri öğrenmek.

Son düzenleme:
ordayim arkadasin dedigi gibi sera isiyle ugrasiyoruz ama esimin ek isi diyelim ziraat muhendisi ortagi var
inanilmaz paralar yatiriyorlar o demirler uzerune kapattiklari falan yani bilemedim
Sanirim aynı ilçede oturuyoruz ya evet çok ciddi paralar harcıyorlar ama kat kat fazlasını alıyorlar... Bizimde seramiz var ama sera olarak kullanmıyoruz eşim kendi işi için depo olarak kullanıyor... Eşim toprak işinden nefret ediyor ama güzel para var bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…