Ooo imkansızOnun için de yüklü bir sermaye gerek tabikideöncelik tarımlık arsayı kiralayacan mi alacan mi? Alacam dersen kesinlikle maddi sıkıntı çekiyorum deme bana inanmam hele birde üzerine muz serasini hemen anında yaparım dersen senin çooook zengin olduğunu ama haberinin olmadığını söyleyebilirim
HarikasınKızlar yine ben,yine bedava bir öneriyle geleyim...
Çok güzel bir app var, Rosetta Stone diye.
30 yıllık bir dil öğrenme programı, oldukça da kaliteli . Ama applicationu aylık 50 TL, ömürlük de 1900 lira. Yani çoğu insan için pahalli.
Amaaaa cumhurbaşkanlığı kütüphanesi onu satın almış, yani edevlet ile kütüphaneye üye olup ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz.
Linki şöyle paylaşayım, Aşağıda Rosetta stone'a gelin, detayı göre basın. Orada tarif ediyor nasıl yapacağınızı
Her insana adem Havva deniyorVala bende ülkemi çok seviyorum ama ülke manyak dolu
Sanki bulaşıcı bu manyaklık
Kendimden korkuyorum artık
5 6 yıl önce yazılmış söylenmiş bir şarkıyı protesto edip
Diğerlerimize haqaret ediy
Deyip her an birine saldırma potansiyeli olur mu olur
Neyse bu gidişle gene kapı gözüküyor
Mexara mı götürecekmişYaa evet vallahi öyle yaen küçük oğlu hariç hiç bir çocuğuna koklatmiyor o en küçük oğluşu da para gelmiyor diye kandırıyor dedemi... Ama dedem çok zeki biri aslında o yalanları yemiş gibi yapmak işine geliyor.
Genelde ne tür personel arıyorlarAmme hizmeti yapayım bari
Glassdoor
İndeed
Stepstone
Linkedin iş ilanları
Almanyada sıkça kullanılıyor. İlan İngilizce'yse çalışma dili de İngilizcesi, Almancanız yoksa Almanca ilanları geçin.
Geziyoruz der sadeceYalnız tur rehberi ruhsatı olmadan böyle grup gezdirirse ceza kesilebilir
Kazançlar iyi miordayim arkadasin dedigi gibi sera isiyle ugrasiyoruz ama esimin ek isi diyelim ziraat muhendisi ortagi var
inanilmaz paralar yatiriyorlar o demirler uzerune kapattiklari falan yani bilemedim
AnladımÇok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum. O dönem vazgeçtik zaten. 5 yıl önce de eşim oradan direkt bir şirketle anlaştı, iş buldu. Şirket avukat ayarladı, 5000 Kanada doları yatırmamız gerekiyordu, o dönem elimizde yoktu. Eşim burada iş kurunca tamamen vazgeçtik.
Yaa döndün müEğer bir sene çalışmadan yaşayacak paran varsa balkanlara yerleşip iş kurabilirsin ve oturum izni alırsın şirket kurarak .
Karadağ, Sırbistan, Makedonya , Kosova vs vs .. elbette bir İngiltere Hollanda değil buralar ama Türkiye'ye göre çok çok ucuz , medeni , huzurlu , doğaya ve insana saygılı ülkeler
Ben mecburen koronadan döndüm ülkeye , döndüğüm günden beri her sabah ağlayarak başlıyorum güne , o kadar özlüyorum oraları , eğer varsa kenarda birikmiş 15-20 k EUR paran çok rahat gider iş kurur hayatını yasarsin
Umarım gönlünüzce olur hepsiBen şuan evden çalışıyorum. Işten ayrılmayı düşünmüyorum o yüzden orada da çalışmaya devam edeceğim. Ayrıca freelance olarakta oradan da çalışabilirim. Zaten uk de devlet bana tam zamanlı çalışma hakkı veriyor. Ama sürekli gideceğim bir işte çalışmayacağım. Eşim okuyacağı için haftada sadece 20 saat çalışma izni var. O da haftasonlari falan belki çalışabilir. Biz oraya giderken calisamama ihtimaline gore bütçemizi ayarlamaya calisiyoruz.
Genelde ne tür personel arıyorlar
Önemli olan ne dendiği değil kimlerin neleri nasıl satın aldığıdırHer insana adem Havva deniyor
Peygamber kabul edilen ademle havvaya laf atıldığı ne malum
Bence hiç alakası yok bile diye düşünüyorum iki gündür
Buna da çok katılıyorumÖnemli olan ne dendiği değil kimlerin neleri nasıl satın aldığıdır
5 yıldır uyuyorlardı çünkü
Öyle birşey olsa götürür vallahi. Keşke bu durumlarda anneye babaya dava açıp miras elde edebilme gibi bişey olsa. Eşek gibi çocuklarını çalıştırıp haklarını vermiyor... Vermek istemiyor..Mexara mı götürecekmiş
evet cok sukurKazançlar iyi mi
Sanirim aynı ilçede oturuyoruzordayim arkadasin dedigi gibi sera isiyle ugrasiyoruz ama esimin ek isi diyelim ziraat muhendisi ortagi var
inanilmaz paralar yatiriyorlar o demirler uzerune kapattiklari falan yani bilemedim
Erkek arkadaşım vardı Amerikan vatandaşı ( originally from Denmark
Kaçırdık adamı kısmet değilmiş.
Benim Turkish daha ağır bastı
Bitersin kızımmmmmmmmmmmm kafanı taşlara vurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?