Yurt dışı

istemiyorsaniz gitmeyin,
gidiyorsaniz da icinizi ferah tutmaya calisin.

en kotu geri donersiniz.

Bazen daha ucuz valla getir den su aldım 19L 3₺.

Üstüne düşünülecek bir konu değil bence.
Seçenek haline bile getirmem giderim diyen kaç insan yazmış.
Sizin bana ve o kişilere göre o çevrede büyümüş ve ülkeyi tanıyor olmanızda büyük bir artı üstelik.
Fransa'da doğduğunuza göre vatandaşlığınız da vardır, dertsiz tasasız şehir değiştirir gibi ülke değiştireceksiniz ne güzel.
Ablam kapris yapıyor diye daha iyi olacak yaşam şartlarından ve çocuğumun geleceğinden vazgeçmezdim.
Ülkenin durumu belli belki bir süre sonra onlarda arkanızdan gelecekler.

Yurt dışında kimsem yok ama gitme motivasyonum var . Allah'ım vallahi kimsenin beni ikna etmesine bile gerek yok. Sen biliyorsun Allah'ım Amin

valla önce kendin git sonrada anne babanı al gitme imkanın varken hala burda 10 bin degil 20 bin aylıgımda olsa durmam 20 senedir almanyada peynirin fiyatı ayni 3 euroydu hadi simdi olsun 4 cavit mavit diyelim arkana bile bakma ahhh be allahım bana su fırsatı ver valla geri gelmicem tatile bile en az 3 sene ,, sözz amin diyinde kabul olsun

Ondan sonra yok irkçilar. Yahu kaynana ile ayni binada oturmayi tercih eden akil, avrupaya gidiyor.

Nice piril piril gençlik varken, deli gibi sinavlara çalişan...

Bide varsa yoksa para. Demiyor ki sağlik, demiyor ki benim kizim ilerde bir hirbo tarafindan taciz tecavüz, oldürülebilir. Demiyor ki bunu herşeyden önce kizim için yapmaliyim. Sanki çöle gidecek. Avrupanin göbeğine mirin kirin ediliyor, aile apartmanina oleey. Yani gerçekten..

Konuyla olan mantığını çözmeye çalışıyorum ama yok… istersen tekrar bi oku bakalım kızım için me demişim kalıcam mı gidicem mi bence boş atıp tutmayın.. aile apartmanında oturunca ne oluyormuş? Herkesi kendinizimki gibi sanmıyın en son 1-2 hafta önce gördüm kendilerini yani aynı apartmanda olmak sıkıntı değil buraya detaylarıyla yazmadığım çocuğumu düşünmüyorum anlamına gelmiyor gidin başka yere bol atar yapıp öfke çıkartın

Neden hala duruyorsunuz
Öyle hemen olmuyor Şimdi işte eşimi oraya nasıl götüre bilirim onu araştırıyorum fransız konsolosluğuna sordum ben vatandaşı oldupum için kolay alır ama nasıl onu araştırıyorum bide oraya gitmek içinde para kazım sonuçta sıfırdan ev düzülcek her şey para

Eş durumuyla gitme gibi bir şey yok mu acaba Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…