- Konu Sahibi yellowaseline
-
12 günHayırlısı olsun inşallah kaç gün kaldı
Hayırlısı olsun inslalah12 gün
Amin hepimiz için inşallahHayırlısı olsun inslalah
Canım nasıl oldun iyi misinHayırlısı olsun inşallah kaç gün kaldı
Merhaba canım bugun gayet iyiyim çok şükür tüm gün yattım su torbası ile çok şükür geçti gibi sancılarım çok az kaldı sen nasılsınCanım nasıl oldun iyi misin
Aman çok sevindim iyi olmana canım çok geçmiş olsun iyiyim bende canım adet bitsede rahatlasam diye bekliyorum yorgun hissediyorum kendimi bu zamanlardaMerhaba canım bugun gayet iyiyim çok şükür tüm gün yattım su torbası ile çok şükür geçti gibi sancılarım çok az kaldı sen nasılsın
Bu ay benimde çok yorucu geçti adetim bu ay havalardan galibaAman çok sevindim iyi olmana canım çok geçmiş olsun iyiyim bende canım adet bitsede rahatlasam diye bekliyorum yorgun hissediyorum kendimi bu zamanlarda
Benimkiler boyledlydi 29u pik dediler seninkini tam bilemedimSelamın aleyküm bayanlar testine bı bakarmisiniz 3 gün falan yapamadım 26 dan sonra bugün 30 unda yani yaptım böyle çıktı bide yarım saat önce yaptım öylesine sizce 30 Mayıs olan yumurtlamami veya kaçırmış olabilirmiyim 3 gün yapmadım malesef.
Aşılama iptal oldu bir başka doktora kontrole gittim ve sonuç gereğinden fazla doz ilaç yüklenmesi sonucu aşırı uyarılma olmuşMerhaba canım senin bir ara kanaman vardı hatta aşılman iptal olmuştu ne oldu Sonuç aklıma geldi bir yazayım dedim sana
Sende dinlenmeye kafandan çıkarmaya çalış canım çok zor yollardan geçiyoruz Allah en hayırlısını versin vallahi çok üzüldüm .benimde 2. aşılamamda başarısız oldu artık tüp bebeğe geçelim diyoruz hayırlısı olsun . Eğer tüp bebek düşünüyorsan o sürede rapor felan çıkarttır zaten yaptırmayacaksan da kalır canım sorun olmaz. Her şey düzelince hayırlısıyla baştan başlarsın ama iyi bir doktor seç gerçi kime göre neye göre iiyiAşılama iptal oldu bir başka doktora kontrole gittim ve sonuç gereğinden fazla doz ilaç yüklenmesi sonucu aşırı uyarılma olmuşüç dört ay dinlenme verdi işte doktorum vitaminler ve progestan fitil kullanıyorum adetin 16.gününden itibaren 10 gün boyunca Artık doktorlara da güvenemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Evet dinleniyorum ama kafamdan çıkıyor mu yemin ederim bi dakika çıkmıyorSende dinlenmeye kafandan çıkarmaya çalış canım çok zor yollardan geçiyoruz Allah en hayırlısını versin vallahi çok üzüldüm .benimde 2. aşılamamda başarısız oldu artık tüp bebeğe geçelim diyoruz hayırlısı olsun . Eğer tüp bebek düşünüyorsan o sürede rapor felan çıkarttır zaten yaptırmayacaksan da kalır canım sorun olmaz. Her şey düzelince hayırlısıyla baştan başlarsın ama iyi bir doktor seç gerçi kime göre neye göre iiyi
Olabilir canım zorluyo ama gerçektenBu ay benimde çok yorucu geçti adetim bu ay havalardan galiba
Benmde 8 ay oldu. 6 haziran benimde ama hastalanıcam sanırım o yönde belirtilerim varSlm kizlar benim bat 6 Haziran. Yumurtlamayı değerlendirdik bekliyorum... Sadece göğüs hassasiyeti var yimurtlamada başlıyor benim hassasiyet adet olana kadar hep var. O yüzden gebelik belirtisi saymıyorum. Kasıkta ağrı falan yok... Birde çok geç adetin 24. Günü yumurtlamayı gordum. Tutarmi bilmiyorum. Pko da var bende... Hayırlısı.. ama umudum yok. Bir senedir deniyoruz olmuyo..
Ben öğlen 2ile 4 arasında yapıyorum. Yapmadan önce en az iki saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ben o iki saat boyunca sıvı almıyorum birşeyde yemiyorum . Rakibin daha düzenli olabilmesi adına hergun aynı saatte yapmaya çalış. Testin içinde çıkan açıklama kısmında hangi saatlerin uygun olduğu da yazıyor benimkilerdeBisey sorabilirmiyim ilk idrarla ovulasyn testi yapilmio bunu biliyorum esim 7 gibi gidiyo otomatik wc ye gidiyorum uyuyorum tekrar 9 10 11 gibi kalkiyorum o zmn ovulasyon testini yapsam olurmu ? Ilk idrar gibimi oluyo uyudugum icin yoksa sorun olmazmi ?
Bnde senin gibi 2 de tutup 4 de yapiodum hep cubuk testlerde cok etkili ama kaset testte pikler gozukmuyo ikisinide ayni zamanda yaptim biri pikken biri silik cikiyo acaba dahami uzun sure tutmak gerekio siviyi kafam cok karisti yaBen öğlen 2ile 4 arasında yapıyorum. Yapmadan önce en az iki saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ben o iki saat boyunca sıvı almıyorum birşeyde yemiyorum . Rakibin daha düzenli olabilmesi adına hergun aynı saatte yapmaya çalış. Testin içinde çıkan açıklama kısmında hangi saatlerin uygun olduğu da yazıyor benimkilerde
Ben laboquick ve predictor yaptım canım çubuk test ile ilgili bir bilgim yokBnde senin gibi 2 de tutup 4 de yapiodum hep cubuk testlerde cok etkili ama kaset testte pikler gozukmuyo ikisinide ayni zamanda yaptim biri pikken biri silik cikiyo acaba dahami uzun sure tutmak gerekio siviyi kafam cok karisti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?