• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın 🥰 havalarda bir iyi bir kötü fena soğuk aldım ben sanırım 10 gün var adetime canim devam ederse bu durumlarim gidicem doktora.sende çok yorma kendini canım yaaa dikkat et
Canım 😍 olabilir dikkat et kendine sende ben evin işini gücünü bitirmeye zorladım kendimi kaç gündür sonunda bitti bugün son işlerimi yapicam ama canım cıktı gercekten🙈🤦🏻‍♀️

Canım 😍 olabilir dikkat et kendine sende ben evin işini gücünü bitirmeye zorladım kendimi kaç gündür sonunda bitti bugün son işlerimi yapicam ama canım cıktı gercekten🙈🤦🏻‍♀️
:) Aman dikkat et canım ya ev temizliği bir ömür bitmez kendine dikkat et sen

Kızlar testim tekrar koyulasmaya başladı neden acaba

Eklentiler

• IMG_20200603_191123.jpg
    IMG_20200603_191123.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 37
Slm kızlar Bi soru sormak istiyorum regle 3 gün kaldı sanırım bu ay da kırmızılar görücem hafif mide bulantım karın ağrım ve göğüs hassasiyetim var regl belirtileri ile aynı olunca ayırt edemiyorum bu erken gebelik testleri varya güvenilirmi acaba 3 gün kala yapsam varsa kesin çıkarmı acaba ne olur Bi akıl verin🙏😔

Slm kızlar Bi soru sormak istiyorum regle 3 gün kaldı sanırım bu ay da kırmızılar görücem hafif mide bulantım karın ağrım ve göğüs hassasiyetim var regl belirtileri ile aynı olunca ayırt edemiyorum bu erken gebelik testleri varya güvenilirmi acaba 3 gün kala yapsam varsa kesin çıkarmı acaba ne olur Bi akıl verin🙏😔
Okudugum kadarı ile çıkan da var çıkmayan da var istersen bekle ama ben bekleyemeyenlerdenim elinde varsa yap kurtul bence 😀

Aynen canım bende bekleyemenlerden elimde yok aldırcaktım eşime offfff ne yapsam bilemedim🤔
3 gün kalmış biraz daha bekle istersen yarın erken gebelik ve normal gebelik al yada istersen normal test ile 1 hafta kalanlari da okudum ama moralini bozacaksan az daha dayan adet gününde yap. Var mı bir belirtin adet olacak gibi yada yerleşme ile ilgili falan yasadin mı birşeyler ağrı falan

3 gün kalmış biraz daha bekle istersen yarın erken gebelik ve normal gebelik al yada istersen normal test ile 1 hafta kalanlari da okudum ama moralini bozacaksan az daha dayan adet gününde yap. Var mı bir belirtin adet olacak gibi yada yerleşme ile ilgili falan yasadin mı birşeyler ağrı falan
Hafif karın ağrım var göğüslerim hashas bide çok hafif arar ara midem bulanıyo bekliyeyim ben o zaman

Hafif karın ağrım var göğüslerim hashas bide çok hafif arar ara midem bulanıyo bekliyeyim ben o zaman
Bekle bence canım 3 gün kalmış zaten ben bugün adet olacakmış gibi hissetmeye başladım öyle hafifften bir ağrım var bir kaç gündür zaten çok sancım vardı kasıklarımda birde gaz var bende iki gündür goguslerde hicbirsey yok genelde hep goguslerde hassiyet yaşamış bayanlar

Kızlar lütfen acil yardımmm. Üç gün yumurtlama olur mu ya? Deliricem bi bakar mısınızEki Görüntüle 2644593
Nerden aldığını tahmin ediyorum bende takip ediyorum bi bayanı instagramdan hem ovulasyon test satışı hemde takibi yapıyo bi resimde 5gün ardı ardına görmüştüm paylaşmış .. olur yani neden olmasın.. arkasından değerlendirmeniz günler sıklaşıyo sadece 🤔😊 hadi inşallah hayırlısıı 🤲🏻

Nerden aldığını tahmin ediyorum bende takip ediyorum bi bayanı instagramdan hem ovulasyon test satışı hemde takibi yapıyo bi resimde 5gün ardı ardına görmüştüm paylaşmış .. olur yani neden olmasın.. arkasından değerlendirmeniz günler sıklaşıyo sadece 🤔😊 hadi inşallah hayırlısıı 🤲🏻
Evet ordan aldım 😊 valla eşimin iliğini kuruttum yeter diyor :KK48: dün ara vermiştim bugün baktım çatlamış, devam değerlendirmeye 🥳

Back