• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar benim bat 6 Haziran. Yumurtlamayı değerlendirdik bekliyorum... Sadece göğüs hassasiyeti var yimurtlamada başlıyor benim hassasiyet adet olana kadar hep var. O yüzden gebelik belirtisi saymıyorum. Kasıkta ağrı falan yok... Birde çok geç adetin 24. Günü yumurtlamayı gordum. Tutarmi bilmiyorum. Pko da var bende... Hayırlısı.. ama umudum yok. Bir senedir deniyoruz olmuyo..

Valla kuzum hafif mide bulantım var arada girip çıkıyo,midemde yanma ve 1 haftadır bitmeyen göğüs hassasiyetim ve şişlik var adetimde yaklastı ondanda olabilir diyorum kendi kendime
Göğüs hassasiyeti hep olur muydu ? Ben de hiç olmaz en Yüksek belirtilerdenn bence adete yakın olmukyrsa eğer

Göğüs hassasiyeti hep olur muydu ? Ben de hiç olmaz en Yüksek belirtilerdenn bence adete yakın olmukyrsa eğer
Söyle herzaman olmuyor ama ilk gögüsümde şişme olduğunda hamileyim sandım hiç göğüsümde şişme hasasiyet olmamıştı o Ay hamile degilmisim ,arada oluyor artık ama bu ay 1 haftadır geçmeyen bir hassasiyet var normalde adete yakın olurdu .

Kızlar testlerim bu şekilde yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20200530_193957.jpg
    IMG_20200530_193957.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 78
Back