• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bugun gayet iyiyim çok şükür tüm gün yattım su torbası ile çok şükür geçti gibi sancılarım çok az kaldı sen nasılsın
Aman çok sevindim iyi olmana canım çok geçmiş olsun iyiyim bende canım adet bitsede rahatlasam diye bekliyorum yorgun hissediyorum kendimi bu zamanlarda

Selamın aleyküm bayanlar testine bı bakarmisiniz 3 gün falan yapamadım 26 dan sonra bugün 30 unda yani yaptım böyle çıktı bide yarım saat önce yaptım öylesine sizce 30 Mayıs olan yumurtlamami veya kaçırmış olabilirmiyim 3 gün yapmadım malesef.

Eklentiler

• IMG_20200601_005544_4.jpg
    IMG_20200601_005544_4.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 60
Selamın aleyküm bayanlar testine bı bakarmisiniz 3 gün falan yapamadım 26 dan sonra bugün 30 unda yani yaptım böyle çıktı bide yarım saat önce yaptım öylesine sizce 30 Mayıs olan yumurtlamami veya kaçırmış olabilirmiyim 3 gün yapmadım malesef.
Benimkiler boyledlydi 29u pik dediler seninkini tam bilemedim

Eklentiler

• IMG_20200530_193957.jpg
    IMG_20200530_193957.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba canım senin bir ara kanaman vardı hatta aşılman iptal olmuştu ne oldu Sonuç aklıma geldi bir yazayım dedim sana
Aşılama iptal oldu bir başka doktora kontrole gittim ve sonuç gereğinden fazla doz ilaç yüklenmesi sonucu aşırı uyarılma olmuş 😭 üç dört ay dinlenme verdi işte doktorum vitaminler ve progestan fitil kullanıyorum adetin 16.gününden itibaren 10 gün boyunca 🙏🏻 Artık doktorlara da güvenemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

Aşılama iptal oldu bir başka doktora kontrole gittim ve sonuç gereğinden fazla doz ilaç yüklenmesi sonucu aşırı uyarılma olmuş 😭 üç dört ay dinlenme verdi işte doktorum vitaminler ve progestan fitil kullanıyorum adetin 16.gününden itibaren 10 gün boyunca 🙏🏻 Artık doktorlara da güvenemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Sende dinlenmeye kafandan çıkarmaya çalış canım çok zor yollardan geçiyoruz Allah en hayırlısını versin vallahi çok üzüldüm .benimde 2. aşılamamda başarısız oldu artık tüp bebeğe geçelim diyoruz hayırlısı olsun . Eğer tüp bebek düşünüyorsan o sürede rapor felan çıkarttır zaten yaptırmayacaksan da kalır canım sorun olmaz. Her şey düzelince hayırlısıyla baştan başlarsın ama iyi bir doktor seç gerçi kime göre neye göre iiyi 😐

Sende dinlenmeye kafandan çıkarmaya çalış canım çok zor yollardan geçiyoruz Allah en hayırlısını versin vallahi çok üzüldüm .benimde 2. aşılamamda başarısız oldu artık tüp bebeğe geçelim diyoruz hayırlısı olsun . Eğer tüp bebek düşünüyorsan o sürede rapor felan çıkarttır zaten yaptırmayacaksan da kalır canım sorun olmaz. Her şey düzelince hayırlısıyla baştan başlarsın ama iyi bir doktor seç gerçi kime göre neye göre iiyi 😐
Evet dinleniyorum ama kafamdan çıkıyor mu yemin ederim bi dakika çıkmıyor 😭 atamıyorum bunu kafamdan ve iş ev temizlik kitap derken inan çok da yoğunum ama her an aklımda 😣 rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 🙏🏻 Ya bu aşılama iğnesine rapor çıkarttı doktorum ama çalışma gün sayım yetersiz olduğu için bi işe yaramadı 👀 yani eczacı öyle dedi kendi paranızla alacaksınız diye 😭 inanır mısın bulunduğum şehirde gitmediğim tek bir doktor bırakmadım ve hepsinden o kadar memnundu ki insanlar 😣 şuan bi kadın doktora gidiyorum ve bana dedi ki seni iyileştirmeden çocuk yapmanı istemiyorum sağlıksız gebelik geçirirsin önemli olan senin sağlığına kavuşman doktor öyle diyince eşimde tabii bu doktoru daha çok sevdi bakalım rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın 😭🙏🏻 Tüp bebek tedavilerine başladınız mı yoksa şuan düşünme aşamasında mısınız canım

Merhaba kızlar son adet tarihim 8 mayıs yumurtlama günlerimi değerlendirdik.Akıntım ve ağrılarımın çoğalmasından anlıyorum her ay yumurtladığımı.Yumurtlama günümden itibaren kasık batmaları belimin ortasında yumruk giib bir baskı şiddetki pelvik ağrısı baş dönmesi göğüsler zaten halsizlik uyku gibi şikayetlerim var.Psikolojik mi bilmiyorum😞 Beklicez bakalım.3 ay önce kürtaj oldum.Çektiğim sıkıntılara ilaç giib gelicek eğer varsa benimleyse bebeğim 😏

Slm kizlar benim bat 6 Haziran. Yumurtlamayı değerlendirdik bekliyorum... Sadece göğüs hassasiyeti var yimurtlamada başlıyor benim hassasiyet adet olana kadar hep var. O yüzden gebelik belirtisi saymıyorum. Kasıkta ağrı falan yok... Birde çok geç adetin 24. Günü yumurtlamayı gordum. Tutarmi bilmiyorum. Pko da var bende... Hayırlısı.. ama umudum yok. Bir senedir deniyoruz olmuyo..
Benmde 8 ay oldu. 6 haziran benimde ama hastalanıcam sanırım o yönde belirtilerim var

Bisey sorabilirmiyim ilk idrarla ovulasyn testi yapilmio bunu biliyorum esim 7 gibi gidiyo otomatik wc ye gidiyorum uyuyorum tekrar 9 10 11 gibi kalkiyorum o zmn ovulasyon testini yapsam olurmu ? Ilk idrar gibimi oluyo uyudugum icin yoksa sorun olmazmi ?

Bisey sorabilirmiyim ilk idrarla ovulasyn testi yapilmio bunu biliyorum esim 7 gibi gidiyo otomatik wc ye gidiyorum uyuyorum tekrar 9 10 11 gibi kalkiyorum o zmn ovulasyon testini yapsam olurmu ? Ilk idrar gibimi oluyo uyudugum icin yoksa sorun olmazmi ?
Ben öğlen 2ile 4 arasında yapıyorum. Yapmadan önce en az iki saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ben o iki saat boyunca sıvı almıyorum birşeyde yemiyorum . Rakibin daha düzenli olabilmesi adına hergun aynı saatte yapmaya çalış. Testin içinde çıkan açıklama kısmında hangi saatlerin uygun olduğu da yazıyor benimkilerde

Ben öğlen 2ile 4 arasında yapıyorum. Yapmadan önce en az iki saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ben o iki saat boyunca sıvı almıyorum birşeyde yemiyorum . Rakibin daha düzenli olabilmesi adına hergun aynı saatte yapmaya çalış. Testin içinde çıkan açıklama kısmında hangi saatlerin uygun olduğu da yazıyor benimkilerde
Bnde senin gibi 2 de tutup 4 de yapiodum hep cubuk testlerde cok etkili ama kaset testte pikler gozukmuyo ikisinide ayni zamanda yaptim biri pikken biri silik cikiyo acaba dahami uzun sure tutmak gerekio siviyi kafam cok karisti ya

Bnde senin gibi 2 de tutup 4 de yapiodum hep cubuk testlerde cok etkili ama kaset testte pikler gozukmuyo ikisinide ayni zamanda yaptim biri pikken biri silik cikiyo acaba dahami uzun sure tutmak gerekio siviyi kafam cok karisti ya
Ben laboquick ve predictor yaptım canım çubuk test ile ilgili bir bilgim yok

Back