- 29 Ağustos 2018
- 4.250
- 4.213
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Bnde su an laboquick yapiorum ama efsane bi koyulugu olmuyo hep bi tık silik oluyo.Ben laboquick ve predictor yaptım canım çubuk test ile ilgili bir bilgim yok
Bu benim pik olduğu günü fotografi seninde mı öyle oluyor. Prediktor de yaptım aynı gün ama onda daha silik çıktıBnde su an laboquick yapiorum ama efsane bi koyulugu olmuyo hep bi tık silik oluyo.
Pik gunleri silik cikio iki testi karsilastirdim cok fark var
5 6 pikdi mayis da innovita ile yaptigim altta kaset test var 5 m yazio ayni gun ayni saat yaptim silik 2h yazanida bugun yaptim ayni koyuluk da pik mi olmus oluyo yani .Bu benim pik olduğu günü fotografi seninde mı öyle oluyor. Prediktor de yaptım aynı gün ama onda daha silik çıktı
Arkadaşlar benim de böyle çıktı bu yumurtlama midir malesef persembeden önce degerlendiremeyecegim5 6 pikdi mayis da innovita ile yaptigim altta kaset test var 5 m yazio ayni gun ayni saat yaptim silik 2h yazanida bugun yaptim ayni koyuluk da pik mi olmus oluyo yani .her marka farkli gosterio sanirim
Çubuk testleri Instagram'da ki bayandan mı aldın canım ona gönder bence başka testleri yorumlamoyor ama ondan aldıysan en iyi o bilir idrar miktarı bile değiştirebiliyor canım koyuluklari5 6 pikdi mayis da innovita ile yaptigim altta kaset test var 5 m yazio ayni gun ayni saat yaptim silik 2h yazanida bugun yaptim ayni koyuluk da pik mi olmus oluyo yani .her marka farkli gosterio sanirim
Benim paylaştığım teste kızlar pik demişti burdaki sitedeArkadaşlar benim de böyle çıktı bu yumurtlama midir malesef persembeden önce degerlendiremeyecegim
Cok kotu ya nys 2 de bi iliski oluo zaten elbet tutarÇubuk testleri Instagram'da ki bayandan mı aldın canım ona gönder bence başka testleri yorumlamoyor ama ondan aldıysan en iyi o bilir idrar miktarı bile değiştirebiliyor canım koyuluklari
Benim ilk ayım test konusunda umarım son olur ama olmasa bile yapa yapa tecrübe sahibi oluyor insanCok kotu ya nys 2 de bi iliski oluo zaten elbet tutarsans artik
Walla ne yaparsak yapak ovu testinde tek marka denemek lazim onu ogrendim kesinlikle kaset test bna gore degilmisBenim ilk ayım test konusunda umarım son olur ama olmasa bile yapa yapa tecrübe sahibi oluyor insan
Bende laboquick ile devam etmeyi düşünüyorum ama çubuk testler daha kolay diğerini iş yerinde yapmak biraz zor oluyorWalla ne yaparsak yapak ovu testinde tek marka denemek lazim onu ogrendim kesinlikle kaset test bna gore degilmisinsallah bu son oldur bnmde ikinci ayim denememde ovu testi ile bakalim
Hangisi basit geliosa onu yap bn bi bitsin testlerim cubuk test alcam direkBende laboquick ile devam etmeyi düşünüyorum ama çubuk testler daha kolay diğerini iş yerinde yapmak biraz zor oluyor
Kaç aydır bebek istiyorsunuz sizHangisi basit geliosa onu yap bn bi bitsin testlerim cubuk test alcam direk
2 yil oldu kuzumKaç aydır bebek istiyorsunuz siz
Allahim insallah en kısa sürede nasip eder insall2 yil oldu kuzum
Nerelerdesin canımAman çok sevindim iyi olmana canım çok geçmiş olsun iyiyim bende canım adet bitsede rahatlasam diye bekliyorum yorgun hissediyorum kendimi bu zamanlarda
Aminn insallah isteyen herkeze nasip eder sen ne kadardir bekliosun cnmAllahim insallah en kısa sürede nasip eder insall
Burdayım canım nasılsınNerelerdesin canım
Hala aynı bu ay toparlayamadi vücudum kendini bugun akşamda adet olacakmis gibi olmaya başladı kasıklarım sen nasıl oldunBurdayım canım nasılsın
Benimde aynı kendimi yordum çok fazla zaten yorgundum daha çok yordum canımı çıkardım sonunda ne kadar kaldı adetine canım bi doktoramı görünsen acebaHala aynı bu ay toparlayamadi vücudum kendini bugun akşamda adet olacakmis gibi olmaya başladı kasıklarım sen nasıl oldun
GünaydınBenimde aynı kendimi yordum çok fazla zaten yorgundum daha çok yordum canımı çıkardım sonunda ne kadar kaldı adetine canım bi doktoramı görünsen aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?