Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde su an laboquick yapiorum ama efsane bi koyulugu olmuyo hep bi tık silik oluyo.
Pik gunleri silik cikio iki testi karsilastirdim cok fark var
Bu benim pik olduğu günü fotografi seninde mı öyle oluyor. Prediktor de yaptım aynı gün ama onda daha silik çıktı

Eklentiler

• IMG_20200529_182149.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu benim pik olduğu günü fotografi seninde mı öyle oluyor. Prediktor de yaptım aynı gün ama onda daha silik çıktı
5 6 pikdi mayis da innovita ile yaptigim altta kaset test var 5 m yazio ayni gun ayni saat yaptim silik 2h yazanida bugun yaptim ayni koyuluk da pik mi olmus oluyo yani . her marka farkli gosterio sanirim

Eklentiler

• 20200602_220038.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 62
5 6 pikdi mayis da innovita ile yaptigim altta kaset test var 5 m yazio ayni gun ayni saat yaptim silik 2h yazanida bugun yaptim ayni koyuluk da pik mi olmus oluyo yani . her marka farkli gosterio sanirim
Arkadaşlar benim de böyle çıktı bu yumurtlama midir malesef persembeden önce degerlendiremeyecegim

Eklentiler

• IMG_20200602_205507.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 56
Çubuk testleri Instagram'da ki bayandan mı aldın canım ona gönder bence başka testleri yorumlamoyor ama ondan aldıysan en iyi o bilir idrar miktarı bile değiştirebiliyor canım koyuluklari

Çubuk testleri Instagram'da ki bayandan mı aldın canım ona gönder bence başka testleri yorumlamoyor ama ondan aldıysan en iyi o bilir idrar miktarı bile değiştirebiliyor canım koyuluklari
Cok kotu ya nys 2 de bi iliski oluo zaten elbet tutar sans artik

Benim ilk ayım test konusunda umarım son olur ama olmasa bile yapa yapa tecrübe sahibi oluyor insan
Walla ne yaparsak yapak ovu testinde tek marka denemek lazim onu ogrendim kesinlikle kaset test bna gore degilmis insallah bu son oldur bnmde ikinci ayim denememde ovu testi ile bakalim

Walla ne yaparsak yapak ovu testinde tek marka denemek lazim onu ogrendim kesinlikle kaset test bna gore degilmis insallah bu son oldur bnmde ikinci ayim denememde ovu testi ile bakalim
Bende laboquick ile devam etmeyi düşünüyorum ama çubuk testler daha kolay diğerini iş yerinde yapmak biraz zor oluyor

Hala aynı bu ay toparlayamadi vücudum kendini bugun akşamda adet olacakmis gibi olmaya başladı kasıklarım sen nasıl oldun
Benimde aynı kendimi yordum çok fazla zaten yorgundum daha çok yordum canımı çıkardım sonunda ne kadar kaldı adetine canım bi doktoramı görünsen aceba

Benimde aynı kendimi yordum çok fazla zaten yorgundum daha çok yordum canımı çıkardım sonunda ne kadar kaldı adetine canım bi doktoramı görünsen aceba
Günaydın havalarda bir iyi bir kötü fena soğuk aldım ben sanırım 10 gün var adetime canim devam ederse bu durumlarim gidicem doktora.sende çok yorma kendini canım yaaa dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…