- Konu Sahibi yellowaseline
-
Güzel haberler verin bize inşallahYumurtlama haftamdı bu hafta yarın yumurtlama günü olarak gösteriyor ama biz tüm haftayı değerlendirdik kızlar daha ilk denememiz insallah kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur hepimiz için amiiiiinnnnn
Neden böyle olduk acabaBen de son iki ayda öyle oldum 25-24 güne düştü
Güzel haberler verin bize inşallahamiiinnn
Valla kuzum hafif mide bulantım var arada girip çıkıyo,midemde yanma ve 1 haftadır bitmeyen göğüs hassasiyetim ve şişlik var adetimde yaklastı ondanda olabilir diyorum kendi kendimeBenimde altı gün var , belirtileriniz neler acaba
Göğüs hassasiyeti hep olur muydu ? Ben de hiç olmaz en Yüksek belirtilerdenn bence adete yakın olmukyrsa eğerValla kuzum hafif mide bulantım var arada girip çıkıyo,midemde yanma ve 1 haftadır bitmeyen göğüs hassasiyetim ve şişlik var adetimde yaklastı ondanda olabilir diyorum kendi kendime
Pek zannetmiyorum ama bende hamile kaldğım zamanlarda hiç öyle 1 gün arayla falan olmamıştı yaniayy insallah tek korkum gün aşırı değil her gündenedik biz :/ insallah sperm kalitesi etkilenmemiştir
Pek zannetmiyorum ama bende hamile kaldğım zamanlarda hiç öyle 1 gün arayla falan olmamıştı yani
Söyle herzaman olmuyor ama ilk gögüsümde şişme olduğunda hamileyim sandım hiç göğüsümde şişme hasasiyet olmamıştı o Ay hamile degilmisim ,arada oluyor artık ama bu ay 1 haftadır geçmeyen bir hassasiyet var normalde adete yakın olurdu .Göğüs hassasiyeti hep olur muydu ? Ben de hiç olmaz en Yüksek belirtilerdenn bence adete yakın olmukyrsa eğer
Hadi inşallah ⚘yani istek gelince karşılıklı dur olmaz diyemiyo insanda ne biliiminsallah tutmuştur bebiş yaa
Canım dünkiler çok net Bugün ki sanki biraz silik düne göreKızlar testlerim bu şekilde yardımcı olur musunuz
Olabilir canım dünde olmuş olabilir sanırım yumurta çatladığı zaman daha koyu oluyoAcaba çatlama mı oldu bugün
Canım bence dün çatlamış gibi duruyor hayırlısı olsun inşallahAcaba çatlama mı oldu bugün
Hayırlısı olsun inşallah kaç gün kaldıBen de gün sayanlar kervanına katıldım. Hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?