- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi yellowaseline
Bugünkiler daha net o zamn canım hemen değerlendirEvet canım silik olan dünkü testim diğer ikisini bugün yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkiler daha net o zamn canım hemen değerlendirEvet canım silik olan dünkü testim diğer ikisini bugün yaptım
Acilde kim kimi takıyor ki daha önce düşük yaptı korkuyor o da haliyleAllah allah çok garip doktorlar konuşmuş mu bişey dememişler mi
Değerlendirdim ama aşırı derecede sancım var kasıklarım çok kötüBugünkiler daha net o zamn canım hemen değerlendir
Günaydın canım benimde bat 6 haziran belirti olarak sadece ara ara midem bulanıyo senin belirti varmıKızlar günaydınlar, ben de Ovulasyon takip edip değerlendirdim ve gün sayıyorum bat 5 hAzirab benim gibi olanlar belirti var mu
Doğru oda var randevu alsa da gitse insan düşük yapınca korkuyo tabi oda haklıAcilde kim kimi takıyor ki daha önce düşük yaptı korkuyor o da haliyle
Nasıl oldun canım geçti mi birazDeğerlendirdim ama aşırı derecede sancım var kasıklarım çok kötü
Adet oldumDeğerlendirdim ama aşırı derecede sancım var kasıklarım çok kötü
Canım benim kasık ağrım var , adetten önce olur zaten ama göğüs hassasiyeti yok ne yazık ki umudum azalıyor o yüzden , bulantı falan yokGünaydın canım benimde bat 6 haziran belirti olarak sadece ara ara midem bulanıyo senin belirti varmı
Benimdw 5 mayis ama 2 3 gün erken olurum hepBende sadece göğüste hassasiyet ve ağzımda aft çıkmıştı.Baska da hiçbir şey yok. Zaten dün erken gebelik yaptım negatif ne yazık ki.
Bu arada sat benim de 5 Mayıs dongulerimiz aynı seninle :) yumurtlama ne zaman oldu?
Mayıs mi Haziran mi :)Benimdw 5 mayis ama 2 3 gün erken olurum hep
Hım tamam yanlış yazdığını düşündüm. Benim de en son 5 Mayıs, bat da 1 Haziran. Ben uygulama ile takip ediyorum bat i. Genelde tutuyor.5 mayista en son oldum. Haziran icin hala bekliyorum
Merhaba canım gece boyunca uyutmadi beni hava aydinlanmisti uyudugumda en son dayanamadım arveles içtim sıcak su torbası falan derken uyumuşum bugün daha iyiyim sancım var ama çok az hapini içmeyi unutma canımNasıl oldun canım geçti mi biraz
Oldun mu canim önümüzdeki aya inşallah tam gününde mı oldunAdet oldum
Amin inşallah ovulasyon testi kullandınız mı sizBenimde adetime 5 gün var yumurtalama gününüde degerlendirdik belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorum dedikçe ümitleniyorum sanki Allahım herkese versin evlat hasreti çektirmesin Rabbim
Benimde altı gün var , belirtileriniz neler acabaBenimde adetime 5 gün var yumurtalama gününüde degerlendirdik belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorum dedikçe ümitleniyorum sanki Allahım herkese versin evlat hasreti çektirmesin Rabbim
Yaa üşütmüşsün sen herhalde biraz iyi olmana sevindim canım inşallah hemen iyi olursun yine unutmuştum simdi içiyorum canım sağol ❤Merhaba canım gece boyunca uyutmadi beni hava aydinlanmisti uyudugumda en son dayanamadım arveles içtim sıcak su torbası falan derken uyumuşum bugün daha iyiyim sancım var ama çok az hapini içmeyi unutma canım
Oldun mu canim önümüzdeki aya inşallah tam gününde mı oldun
[/QUOTE
gününde oldum canım 5 mayısmış son adet tarihim onuda buldum baktım da bi önceden hep 27 28 günde bir adet olurdum şimdi 25 26 güne düşmüşüm neden böyle oldum ki anlamadım