• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk istediğim ay hamile kaldım kızlar sonra dedim ki eh bu bu kadar kolaymıymış yaa bi sevinç bi heyecan pat 5 gün sonra kanama başladı kimyasal🙄 sonra öğrendim kimyasal neymiş dış gebelik neymiş tüp neymiş yumurtlama neymiş 3 ayda profesör oldum 😂 kimyasaldan sonra 1 ay korunduk nisanı çok değerlendirmedim ama bu ay çok sıkı tutmuştum ama sanırım regl olucam 😓 Okuyanse Okuyanse Leylasunun Leylasunun
Ya öyle canım insan başına gelince öğreniyor malesef. Belli olmaz, iyi değerlendirdiyseniz bat sürprizlerle gelebilir ☺️

Hiçbir fikrim yok 3 gündür gecmeyen bir basagrim vardı zaten. Bugunde kasıklarım çok ağrıyor sağ bacağım ve belime doğru kopacak gibi ağrıyor :KK43:((
Aa ben konu açmıştım sen söyleyince aklıma geldi bakiyim adet tarihimi hatırlamıyorum orda yazmış olmam lazım bende olcam gibi karnım ağrımaya başladı :63:

Yumurtlamayı değerlendirdim pcos um . Kahverengi akıntım var karnımda sanki su dolu bişey var yemek yiyip de eğilip kalkarken midemdekiler ağzıma geliyor sanki . 😣 bu arada doktorum bana adetin 16.günü 10 gün boyunca progestan fitil kullan dedi 7 gün olmuştu 😖😭
Merhaba canım senin bir ara kanaman vardı hatta aşılman iptal olmuştu ne oldu Sonuç aklıma geldi bir yazayım dedim sana

Ewet butun testleri yaptrdk esimde bende esmde bi sorun cikmadi rahim filmi kan testi hormon testi ne gerekyosa yaptrdm doktormla ona gore tedavi surecne girdik bkalm noluck
Inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız canım benim de eltim 5 senedir çabalıyordu düşük yaptı 3 kez sonra genetikte kan pıhtılaşması varmış ilaç kullandı şimdi sağlıklı bi hamileliği var o yüzden söyledim biran önce hepimize Rabbim versin inşallah

Inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız canım benim de eltim 5 senedir çabalıyordu düşük yaptı 3 kez sonra genetikte kan pıhtılaşması varmış ilaç kullandı şimdi sağlıklı bi hamileliği var o yüzden söyledim biran önce hepimize Rabbim versin inşallah
Aminn insallah isteyen herkese nasip etsn Rabbim 🤲🏼🤲🏼

Kızlar son iki gündeki testlerim

Eklentiler

• IMG_20200529_182149.jpg
    IMG_20200529_182149.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200529_171000.jpg
    IMG_20200529_171000.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200528_153738.jpg
    IMG_20200528_153738.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 39