- 23 Mayıs 2020
- 7.982
- 17.941
- 198
- Konu Sahibi yellowaseline
Ben bugün hiç iyi değilim kötü hossediyorum kendimi heryerimde ayrı ağrı varBurdayım şimdi aklımdan geçtin bakiyim yazmış mı dedim yazmışsın ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün hiç iyi değilim kötü hossediyorum kendimi heryerimde ayrı ağrı varBurdayım şimdi aklımdan geçtin bakiyim yazmış mı dedim yazmışsın ❤
Afiyet olsunİrmik helvası yapıyorum gelin yiyelim
İnşallah çok çok güzel haberler alırsın canımMerhaba hanımlar benimde 27sindeydi eğer doğruysa şuanda bekleyiş içndeym insallah busefer olmuştur eger olduysa iki haftalık 10 gun sonra falan doktor randevum var insallah pozitif cikar sonucum 5 senelik ewliyim ve 5 senedir beklyorm ama olmadi rabbim isteyen herkesenasip etsn insallah
Çok tesekkur ederim amin inşallah ama hala bnde hcbi belrti flan yok ☹İnşallah çok çok güzel haberler alırsın canım
Canım eğer sagliksal bir olumsuzluk yoksa Allah doğru zamanı bekletiyordur ama inşallah tez zamanda Allah gönlüne göre verir bebeğini kucağına alırsınÇok tesekkur ederim amin inşallah ama hala bnde hcbi belrti flan yok ☹
Allah beklediğin haberi tez zamanda duymayı nasip etsin kuzumMerhaba hanımlar benimde 27sindeydi eğer doğruysa şuanda bekleyiş içndeym insallah busefer olmuştur eger olduysa iki haftalık 10 gun sonra falan doktor randevum var insallah pozitif cikar sonucum 5 senelik ewliyim ve 5 senedir beklyorm ama olmadi rabbim isteyen herkesenasip etsn insallah
Amin insallah tesekkr edermAllah beklediğin haberi tez zamanda duymayı nasip etsin kuzum
Var malesef ama 3 aydir flan doktora gidiyorm gecen ay olucakti test yaptrdk negatif cikti doktorm birdahaki bekliycez dedi ve bu ayda geldi catti zaten ilac kullanyorm eger suan varsa 2 haftalik ve doktora gtmeme az kaldi 10 gun faln korkuyorm inanin doktorda uğraşmasida cok zor oluyor insallah testim pozitif cikarCanım eğer sagliksal bir olumsuzluk yoksa Allah doğru zamanı bekletiyordur ama inşallah tez zamanda Allah gönlüne göre verir bebeğini kucağına alırsın
Kaç gün gecikti adetinizVar malesef ama 3 aydir flan doktora gidiyorm gecen ay olucakti test yaptrdk negatif cikti doktorm birdahaki bekliycez dedi ve bu ayda geldi catti zaten ilac kullanyorm eger suan varsa 2 haftalik ve doktora gtmeme az kaldi 10 gun faln korkuyorm inanin doktorda uğraşmasida cok zor oluyor insallah testim pozitif cikar
Aa geliyorumİrmik helvası yapıyorum gelin yiyelim
Ya ne oldu ki öyleBen bugün hiç iyi değilim kötü hossediyorum kendimi heryerimde ayrı ağrı var
Hiçbir fikrim yok 3 gündür gecmeyen bir basagrim vardı zaten. Bugunde kasıklarım çok ağrıyor sağ bacağım ve belime doğru kopacak gibi ağrıyor ((Ya ne oldu ki öyle
Canım bende 23 24 mayıs pik gördüm aynıyız sanırım 8 gün var regl tarihime sanki midem bulanıyo gibi birde koltuk altının göğüs taraflarında acıma var sizce erkenmi belirtiler içinBen de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Yumurtlama ağrısı olabilir canım bacağındaki ağrı ve kasıklarındaki ağrıHiçbir fikrim yok 3 gündür gecmeyen bir basagrim vardı zaten. Bugunde kasıklarım çok ağrıyor sağ bacağım ve belime doğru kopacak gibi ağrıyor ((
Yani çıkardı kanda test bozuk olabilir belkide şaşırdım ne desem bilemedim şuan ama normal adet olupta hamile olan çok duydumYumurtlama donemlerinde normal gebelık testinde cift cizgi cıkar mı? Arkadasm 10 gn sonra adet olucak degısık agrılarm var dıyerek test yaptı çift cizgi cıktı. 2 farklı marka aldı 2 dakikada cift cizgi cıktı. Kan vermiş 0.29 cıkms. Bende acaba yumurtlama dobemı çift çizgi olurmu ki dedim. Geç döllenme olsa kan testi de yüksek cıkardı ki adette oldu yani.
Amin inşallahİnşallah çok çok güzel haberler alırsın canım
Genetik test yaptirdinmi canimMerhaba hanımlar benimde 27sindeydi eğer doğruysa şuanda bekleyiş içndeym insallah busefer olmuştur eger olduysa iki haftalık 10 gun sonra falan doktor randevum var insallah pozitif cikar sonucum 5 senelik ewliyim ve 5 senedir beklyorm ama olmadi rabbim isteyen herkesenasip etsn insallah