- 12 Nisan 2020
- 456
- 442
- 53
- 31
- Konu Sahibi yellowaseline
Ben de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ben de ben de bizim de 3. Ayımız benim her şeyim normal eşime de bazı testleri yaptıralım diyorum varsa sıkıntı halledelim diyeBizde 6 aydır istiyoruz gerçekten hemen olmuyormuş şimdi anlıyorum
Sen de var mı belirti canım test yapmış mıydın?Bizde 6 aydır istiyoruz gerçekten hemen olmuyormuş şimdi anlıyorum
Yani aslında dün çok başım ağrıyordu kasıktada ağrı vardı ama adet olcam düşüncesiyle heyecanlanmadım bugün baş ağrısı geçti normalde olana kadar sürerdi ama iste ne biliyimSen de var mı belirti canım test yapmış mıydın?
Ben de bugün aynıyım biliyo musun başım çatlıyor ve şuan regl ağrısı gibi alttan alttan ağrı var o yüzden regl olcam gibi geliyoYani aslında dün çok başım ağrıyordu kasıktada ağrı vardı ama adet olcam düşüncesiyle heyecanlanmadım bugün baş ağrısı geçti normalde olana kadar sürerdi ama iste ne biliyim
Ben deniyorum 2 günde bir dinlenerek dün de denedim hatta seninde güzel haberini alırız inşallah canimBen de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Canım en önemli günler o günler zaten sen pikten 2 gün önce den başka ilişkiye spermler 2 gün yaşıyor yaBen de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Kötü düşünme canım hayırlısı herşeyin tekrar deneriz içini ferah tutBen ilk istediğim ay hamile kaldım kızlar sonra dedim ki eh bu bu kadar kolaymıymış yaa bi sevinç bi heyecan pat 5 gün sonra kanama başladı kimyasal sonra öğrendim kimyasal neymiş dış gebelik neymiş tüp neymiş yumurtlama neymiş 3 ayda profesör oldum kimyasaldan sonra 1 ay korunduk nisanı çok değerlendirmedim ama bu ay çok sıkı tutmuştum ama sanırım regl olucam Okuyanse Leylasunun
Ben hasta olmadan önce hep oluyur baş ve kasik bel bölgesi ağrısı ve hiç ağrı kesici icmemeye calisiyorum normalde de ama nasıl geçti anlamadımBen de bugün aynıyım biliyo musun başım çatlıyor ve şuan regl ağrısı gibi alttan alttan ağrı var o yüzden regl olcam gibi geliyo
Öyle kuzum sağlıklı olsun da geç olsun napalımKötü düşünme canım hayırlısı herşeyin tekrar deneriz içini ferah tut
Benim de o yüzden regle bağladım direk belki yarın sökülür gelen giden bişey de yokBen hasta olmadan önce hep oluyur baş ve kasik bel bölgesi ağrısı ve hiç ağrı kesici icmemeye calisiyorum normalde de ama nasıl geçti anlamadım
Ama sende yerleşme gibi bişey gelmemismiydi en azından az da olsa belirti var umut bağlamanı istemem ama stres yapma benceBenim de o yüzden regle bağladım direk belki yarın sökülür gelen giden bişey de yok
canım nohut gibi bi leke bilmiyorum ki belki de değildir bakalım 2 güne belli olurAma sende yerleşme gibi bişey gelmemismiydi en azından az da olsa belirti var umut bağlamanı istemem ama stres yapma bence
Aynen pazartesi belli olur canımcanım nohut gibi bi leke bilmiyorum ki belki de değildir bakalım 2 güne belli olur
Pazartesi hepinizden haber bekliyorumAynen pazartesi belli olur canım
Bizde öyle yumurtalama başlayan ve çatlamadan sonraki 2 günü değerlendirip sonra adet olana kadar dinleniyoruz bakalım inşallah doğrudur tutar hepimizinBen de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Burdayım şimdi aklımdan geçtin bakiyim yazmış mı dedim yazmışsın ❤Kızlar nerdesiniz
İrmik helvası yapıyorum gelin yiyelimKızlar nerdesiniz