- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Gun aşırı daha iyi olduğunu söylüyorlar zaten, sperm kalitesi açısındanBenim bat 6haziran... 21.22 Mayıs pik 23 de siliklesmisti ovi testi... 21....22...ve 24 u değerlendirdik .malesef 23 u değerlendiremedik yine de tutma ihtimali var mı acaba
BenimdeBenim de 5
Benimde 21-22 pik olmuştu.21-22-23 değerlendirdik bakalım. İlk ovulasyonduBenim bat 6haziran... 21.22 Mayıs pik 23 de siliklesmisti ovi testi... 21....22...ve 24 u değerlendirdik .malesef 23 u değerlendiremedik yine de tutma ihtimali var mı acaba
Canım spermler 1-2 gün hatta çok kaliteli ise 3 gün canlı kalabiliyor diye okumuştum. Biz gün aşırı deniyoruz mesela. Tutma ihtimali var tabikiBenim bat 6haziran... 21.22 Mayıs pik 23 de siliklesmisti ovi testi... 21....22...ve 24 u değerlendirdik .malesef 23 u değerlendiremedik yine de tutma ihtimali var mı acaba
Ne yaptınız sonuç var mıBende bekliyorum son 5 gün
Yaptınız mı test bir sonuç var mıÇok geçmiş olsun Rabbim sabır versin evladınızı da size bağışlasın gönlünüzdeki evladıda versin İnşallah ❤
Dün yaptım negatifNe yaptınız sonuç var mı
Dün yaptım negatifYaptınız mı test bir sonuç var mı
Sizde durum neNe yaptınız sonuç var mı
Kaç gün gecikti adetiniz üzülmeyin testler bazen erken doğru sonuç vermiyor .ben yumurta gününü bekliyorum bugün daha belirgin ikinci çizgi çıktı sonundaDün yaptım negatifama henüz hastalanmadım sizde durum ne
Yumurtlamayı programdan takip ediyorum canım bati bekliyorumMerhaba :) yumurtlama için mi adet gecikmesi için mi bekliyorsunuz
Bugün 2. Günüm sanırım umudumu kestim galiba sürekli deli gibi aklımda dönüp duruyo kafamı başka şeye versemde sona doğru sürekli aklımda pes ettim gibiKaç gün gecikti adetiniz üzülmeyin testler bazen erken doğru sonuç vermiyor .ben yumurta gününü bekliyorum bugün daha belirgin ikinci çizgi çıktı sonunda
Ayy hadi inşallah gelmez de güzel habererini alırız yumurtlamayı nasıl takip ettin sen canımYumurtlamayı programdan takip ediyorum canım bati bekliyorum
Test yaptın mı ben olsam 10 kere yapmıştım vallahiBugün 2. Günüm sanırım umudumu kestim galiba sürekli deli gibi aklımda dönüp duruyo kafamı başka şeye versemde sona doğru sürekli aklımda pes ettim gibihadi inşallah Rabbim bekletmeden versin yavrunuzu kucağınıza ❤❤
Normal adet tarihi programından takip ettim ne kadar doğru bilemiyorum tabi herkesin farklı oluyormuş ama daha yeni başladığım için biraz böyle devam edeceğim:)Ayy hadi inşallah gelmez de güzel habererini alırız yumurtlamayı nasıl takip ettin sen canım
Canım bence ovulasyon testi al çünkü yumurtlama zamanları farklı olabiliyormuş adetine iki gün kala yumurtlayan kadınlar bile var ben bu ay bakalim takvim ile test uyusuyormu onu ogrenicemNormal adet tarihi programından takip ettim ne kadar doğru bilemiyorum tabi herkesin farklı oluyormuş ama daha yeni başladığım için biraz böyle devam edeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?