• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvim 2 gün önce gösterdi bakalım değerlendirdim şuan 9 gün var bat biraz midem bulanıyor gibi ama psikolojikte olabilir bu kadarerken belirti olurum acaba
Takvimden iki sonra mı oldu yumurtlaman . Belirtiler için erken canim kendini çok dinleme kendimizi dinlemekten canımız çıkıyor vallahi :)

Slm herkese yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız bat 6 haziran 1 senedir bebiş deniyoruz ama her ay hüsran bir kızım var 8 yaşında çatlama iğnesiyle hamile kalmıştım kızıma hayırlısı artık 22 mayıs 23 24 değerlendirdik beklemedeyim
Hoşgeldin 🤗🤗

Evet öyle oldu valla haklısın 1 senedir her ay hüsran hakkımızda hayırlısı dinledikçe psikolojik olarak etkileniyoruz
Elinde olmuyor ki insanın bende tutamıyorum kendimi mesela bugun ayıptır söylemesi akıntım geldi yumurtlama günü diye düşündüm ama testte çıkmadı bende ususttum herhalde ondandır diye düşündüm

Elinde olmuyor ki insanın bende tutamıyorum kendimi mesela bugun ayıptır söylemesi akıntım geldi yumurtlama günü diye düşündüm ama testte çıkmadı bende ususttum herhalde ondandır diye düşündüm
Haklısın hep diyorum bu ay kendimi dinlemicem diye ama olmuyor elimde değil benimde ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 1 gün sonra geldi akıntım o güne kadar gelmedi değişiyoir işte her ay

Haklısın hep diyorum bu ay kendimi dinlemicem diye ama olmuyor elimde değil benimde ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 1 gün sonra geldi akıntım o güne kadar gelmedi değişiyoir işte her ay
Benim beş gündür testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı 🤣

Back