- Konu Sahibi yellowaseline
İlk defa bu ay kullandım ovülasyon testi daha önce uygulamadan bakıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvim 2 gün önce gösterdi bakalım değerlendirdim şuan 9 gün var bat biraz midem bulanıyor gibi ama psikolojikte olabilir bu kadarerken belirti olurum acabaTakvim hesabı ile ovulasyon testin aynı günü mü gösterdi
Takvimden iki sonra mı oldu yumurtlaman . Belirtiler için erken canim kendini çok dinleme kendimizi dinlemekten canımız çıkıyor vallahi :)Takvim 2 gün önce gösterdi bakalım değerlendirdim şuan 9 gün var bat biraz midem bulanıyor gibi ama psikolojikte olabilir bu kadarerken belirti olurum acaba
Evet öyle oldu valla haklısın 1 senedir her ay hüsran hakkımızda hayırlısı dinledikçe psikolojik olarak etkileniyoruzTakvimden iki sonra mı oldu yumurtlaman . Belirtiler için erken canim kendini çok dinleme kendimizi dinlemekten canımız çıkıyor vallahi :)
HoşgeldinSlm herkese yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız bat 6 haziran 1 senedir bebiş deniyoruz ama her ay hüsran bir kızım var 8 yaşında çatlama iğnesiyle hamile kalmıştım kızıma hayırlısı artık 22 mayıs 23 24 değerlendirdik beklemedeyim
Elinde olmuyor ki insanın bende tutamıyorum kendimi mesela bugun ayıptır söylemesi akıntım geldi yumurtlama günü diye düşündüm ama testte çıkmadı bende ususttum herhalde ondandır diye düşündümEvet öyle oldu valla haklısın 1 senedir her ay hüsran hakkımızda hayırlısı dinledikçe psikolojik olarak etkileniyoruz
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Haklısın hep diyorum bu ay kendimi dinlemicem diye ama olmuyor elimde değil benimde ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 1 gün sonra geldi akıntım o güne kadar gelmedi değişiyoir işte her ayElinde olmuyor ki insanın bende tutamıyorum kendimi mesela bugun ayıptır söylemesi akıntım geldi yumurtlama günü diye düşündüm ama testte çıkmadı bende ususttum herhalde ondandır diye düşündüm
Benim beş gündür testimde ikinci çizgi hiç çıkmadıHaklısın hep diyorum bu ay kendimi dinlemicem diye ama olmuyor elimde değil benimde ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 1 gün sonra geldi akıntım o güne kadar gelmedi değişiyoir işte her ay
Kaçıncı aydi senin canim denemelerBenim beş gündür testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı
1 yıl oldu canımKaçıncı aydi senin canim denemeler
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız1 yıl oldu canım
İnşallah hep beraber alırız rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız
27sinde adet oldum elendim bu ay gebeliktenYaptin mı canım test
Üzülme yalnız değilsin bende bugün yarın olurum test yaptım negatif Rabbim bi daha ay nasip eder inşallah ⚘27sinde adet oldum elendim bu ay gebelikten
Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallah ⚘ eksik yazmışım demin27sinde adet oldum elendim bu ay gebelikten
Canimmm üzülme hiç insallah önümüzdeki ay olur moralini bozma27sinde adet oldum elendim bu ay gebelikten
Üzülmüyorum rabbim öncelik hiç olmayana nasip etsin. Benm korkularım var kayıptan sonra.Canimmm üzülme hiç insallah önümüzdeki ay olur moralini bozma
Korkma canım bol bol dua et Allahım inşallah nasip edecektirÜzülmüyorum rabbim öncelik hiç olmayana nasip etsin. Benm korkularım var kayıptan sonra.
Ins hepımz en kısa surede 2. Çizgiyi görürüz :)Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallah ⚘ eksik yazmışım demin