• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29 mayıs :) adet tarihim. Eşim görevden yarın aksam gelicdk nobetci eczane bulup test alıcam gelmesi geceyi bulur. 3 4 gn kalmş oluyor 😊 senin ne zaman bat?
Az kalmış erken hamilelik testleri gösteriyor diyorlar ama negatif ciksa bile sakın üzülme çünkü testin yanlış Sonic verdiği de çok olmuş .benim daha dün bitti canım geçen ayki denemeler olmadı :(

Kizlar ovulasyon takibi yaparak mı degerlendirdiniz günleri birde denemeler kaç aydır devam ediyor sizlerde

Az kalmış erken hamilelik testleri gösteriyor diyorlar ama negatif ciksa bile sakın üzülme çünkü testin yanlış Sonic verdiği de çok olmuş .benim daha dün bitti canım geçen ayki denemeler olmadı :KK43:
Üzülmüyorum acıkcası Bi kaybım var (ikizlerim) tekrar aynılarını yasamaktan korkuyorum. Ama yıne sükür Bi evladım da var. Ama onda da hamılelugm kotu gecti erken dogdu. Hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz 🙏❤️

Üzülmüyorum acıkcası Bi kaybım var (ikizlerim) tekrar aynılarını yasamaktan korkuyorum. Ama yıne sükür Bi evladım da var. Ama onda da hamılelugm kotu gecti erken dogdu. Hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz 🙏❤️
Geçmiş olsun canım bu süreçleri insallah sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin Allah . Herkesin gonlune göre verir inşallah

Kizlar ovulasyon takibi yaparak mı degerlendirdiniz günleri birde denemeler kaç aydır devam ediyor sizlerde
Ben kasığımın batmasından anlıyorum ovulasyon testi falan hiç yapmadım bide biraz vücut ısım yüksek oluyo normalde hem 35.8 en fazla 36.0 olur o zamanlarda 36.7 ve ya 8 oluyo

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin evladınızı da size bağışlasın gönlünüzdeki evladıda versin İnşallah ❤

Bu yaşıma kadar adet zamanım haricinde herhangi bir sancı batma vs yasamadim. Çoğu yerde yumurtlama gününde bu belirtiler oluyormuş bende boyle bir durum hiç olmadı normal mi acaba yoksa yumurtlamiyor muyum. Bir aydır bebek deniyoruz bu konulardan uzak oldgum için dikkat etmedim mı acaba sancı batma gibi durumlara aklım karıştı
Dikkat etmeden önce ben de hatırlamıyorum aprı yaşadığımı. Ama şimdilerde ağrıyor. Bazı arkadaşlar yumurtlama gününü değerlendirince ağrı olabileceğini söyledi.

Benim bat 6haziran... 21.22 Mayıs pik 23 de siliklesmisti ovi testi... 21....22...ve 24 u değerlendirdik .malesef 23 u değerlendiremedik yine de tutma ihtimali var mı acaba

Back