- Konu Sahibi yellowaseline
-
29 mayıs :) adet tarihim. Eşim görevden yarın aksam gelicdk nobetci eczane bulup test alıcam gelmesi geceyi bulur. 3 4 gn kalmş oluyorAdet günün ne zaman erken gebelik testini ona gore yap bende. Benim adımda Filiz adaşız
Bende bekliyorum son 5 günBende bekliyorum son 3 gün
Az kalmış erken hamilelik testleri gösteriyor diyorlar ama negatif ciksa bile sakın üzülme çünkü testin yanlış Sonic verdiği de çok olmuş .benim daha dün bitti canım geçen ayki denemeler olmadı29 mayıs :) adet tarihim. Eşim görevden yarın aksam gelicdk nobetci eczane bulup test alıcam gelmesi geceyi bulur. 3 4 gn kalmş oluyorsenin ne zaman bat?
Üzülmüyorum acıkcası Bi kaybım var (ikizlerim) tekrar aynılarını yasamaktan korkuyorum. Ama yıne sükür Bi evladım da var. Ama onda da hamılelugm kotu gecti erken dogdu. Hayırlı zamanda gelsin bebişlerimizAz kalmış erken hamilelik testleri gösteriyor diyorlar ama negatif ciksa bile sakın üzülme çünkü testin yanlış Sonic verdiği de çok olmuş .benim daha dün bitti canım geçen ayki denemeler olmadı
Geçmiş olsun canım bu süreçleri insallah sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin Allah . Herkesin gonlune göre verir inşallahÜzülmüyorum acıkcası Bi kaybım var (ikizlerim) tekrar aynılarını yasamaktan korkuyorum. Ama yıne sükür Bi evladım da var. Ama onda da hamılelugm kotu gecti erken dogdu. Hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
Ben kasığımın batmasından anlıyorum ovulasyon testi falan hiç yapmadım bide biraz vücut ısım yüksek oluyo normalde hem 35.8 en fazla 36.0 olur o zamanlarda 36.7 ve ya 8 oluyoKizlar ovulasyon takibi yaparak mı degerlendirdiniz günleri birde denemeler kaç aydır devam ediyor sizlerde
Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin evladınızı da size bağışlasın gönlünüzdeki evladıda versin İnşallah ❤Üzülmüyorum acıkcası Bi kaybım var (ikizlerim) tekrar aynılarını yasamaktan korkuyorum. Ama yıne sükür Bi evladım da var. Ama onda da hamılelugm kotu gecti erken dogdu. Hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
Amin inş. Rabbim isteyen herkesin en kısa Zamanda kucagını doldursun. Saglıklı tatlış bebişlerimiz olsunÇok geçmiş olsun Rabbim sabır versin evladınızı da size bağışlasın gönlünüzdeki evladıda versin İnşallah ❤
Amin inşallahAmin inş. Rabbim isteyen herkesin en kısa Zamanda kucagını doldursun. Saglıklı tatlış bebişlerimiz olsun
Benim de 55 haziranda bende
Dikkat etmeden önce ben de hatırlamıyorum aprı yaşadığımı. Ama şimdilerde ağrıyor. Bazı arkadaşlar yumurtlama gününü değerlendirince ağrı olabileceğini söyledi.Bu yaşıma kadar adet zamanım haricinde herhangi bir sancı batma vs yasamadim. Çoğu yerde yumurtlama gününde bu belirtiler oluyormuş bende boyle bir durum hiç olmadı normal mi acaba yoksa yumurtlamiyor muyum. Bir aydır bebek deniyoruz bu konulardan uzak oldgum için dikkat etmedim mı acaba sancı batma gibi durumlara aklım karıştı
1.5 yıldır deniyorum hep ovülasyon la takip ediyordum bu ay ovülasyon kullanmadim rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKizlar ovulasyon takibi yaparak mı degerlendirdiniz günleri birde denemeler kaç aydır devam ediyor sizlerde
İnşallah olur canım mutlu haberlerini verirsin burdan1.5 yıldır deniyorum hep ovülasyon la takip ediyordum bu ay ovülasyon kullanmadim rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz29 mayıs :) adet tarihim. Eşim görevden yarın aksam gelicdk nobetci eczane bulup test alıcam gelmesi geceyi bulur. 3 4 gn kalmş oluyorsenin ne zaman bat?
Psikolojik rüyamda testler yapıyordumGüzel haberlerini bekliyoruz
Yaptin mı canım testPsikolojik rüyamda testler yapıyordumeşim aksam 11 e dogrı gelir ya geldıgnde yadaa yarn sabah yaparım. Bas agrusı ve mıde bulantısı var bugün cok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?