• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence ovulasyon testi al çünkü yumurtlama zamanları farklı olabiliyormuş adetine iki gün kala yumurtlayan kadınlar bile var ben bu ay bakalim takvim ile test uyusuyormu onu ogrenicem
Öyle mı diyorsun bakayim bu ay olmazsa alayım canım senin durumun nasıl

Dün yaptım dümdüz negatif 🤭🤦🏻‍♀️ bi daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çok stresli 1 hafta geçirdim hala devam ediyo panik ayağım tutuyo artık bi daha negatifi görürsem daha çok üzülücem 😕
Ayy canım yaa stres yapma stres yaptıkca daha da zor geçiyor gerçi diyene bak kendime de bir söz geçirsem :))

Ayy canım yaa stres yapma stres yaptıkca daha da zor geçiyor gerçi diyene bak kendime de bir söz geçirsem :))
Dimi Ya artık yaptığım testlere bakarken çift çizgi görüyorum sürekli bakmaktan 😂🤭 insan kendine söz geçiremiyo bu konuda 😑 geçen ay kendime söz vermiştim düşünmiycem Rabbim nasip ederse olur zaten diye ama yine aynı yere döndüm 🤷🏻‍♀️

Dimi Ya artık yaptığım testlere bakarken çift çizgi görüyorum sürekli bakmaktan 😂🤭 insan kendine söz geçiremiyo bu konuda 😑 geçen ay kendime söz vermiştim düşünmiycem Rabbim nasip ederse olur zaten diye ama yine aynı yere döndüm 🤷🏻‍♀️
Ben ne kadar dusunmicem desem de malesef kendime söz geciremoyorum önce adetin bitmesini bekle sonra heyecanla yumurta gününü bekle sonra adet gelmemesini bekle offf ki ne offff 🤣

Aynen ya 🤗 okudukça araştırdıkça hergun ayrı bilgiler çıkıyor
Şu süreçte bu site bana o kadar iyi geldi ki daha öncede hep bakardım buraya ama şimdi mesaide toplantidayken bile bakıyorum buraya kim ne yazmış diye 🤗🤣

Slm herkese yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız bat 6 haziran 1 senedir bebiş deniyoruz ama her ay hüsran bir kızım var 8 yaşında çatlama iğnesiyle hamile kalmıştım kızıma hayırlısı artık 22 mayıs 23 24 değerlendirdik beklemedeyim

Slm herkese yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız bat 6 haziran 1 senedir bebiş deniyoruz ama her ay hüsran bir kızım var 8 yaşında çatlama iğnesiyle hamile kalmıştım kızıma hayırlısı artık 22 mayıs 23 24 değerlendirdik beklemedeyim
Hoşgeldin canım

yumurtlama günümü uygulamalardan takip ediyorum ovulasyon silik cizgi cıkıyo diye ya da belirtileri dinlemeye calısıyorum ay degerlendirdikten sonra ertesi gün zor oldu vallahi gecmiyor sanki zaman ama neden bilmiyorum icimde böyle olmamıs gibi bi his...

yumurtlama günümü uygulamalardan takip ediyorum ovulasyon silik cizgi cıkıyo diye ya da belirtileri dinlemeye calısıyorum ay degerlendirdikten sonra ertesi gün zor oldu vallahi gecmiyor sanki zaman ama neden bilmiyorum icimde böyle olmamıs gibi bi his...
Hoşgeldin canım :)
Canım imkanin varsa ovulasyon testini yap derim ben sürekli çünkü takvime göre hesap yapıyoruz ama ya geç yumurtluyorsak yada daha erken çünkü o şekilde olan çok kişi var

Back