• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 6haziran... 21.22 Mayıs pik 23 de siliklesmisti ovi testi... 21....22...ve 24 u değerlendirdik .malesef 23 u değerlendiremedik yine de tutma ihtimali var mı acaba
Canım spermler 1-2 gün hatta çok kaliteli ise 3 gün canlı kalabiliyor diye okumuştum. Biz gün aşırı deniyoruz mesela. Tutma ihtimali var tabiki

Son regl tarihim 23 mayıs dı regl biter bitmez ovulasyon testine başladım 3 gündür miratech marka ovulasyon testi yapıyorum şuanlık t cizgisi silik uygulama takvimine göre 2 haziran yumurtlama günü bakalım ovulasyon testinde ne zaman çıkacak bat tarihim 16 haziran 🤗 daha önce ovulasyon takibi yapan varsa paylaşabilir mi

Merhaba :) yumurtlama için mi adet gecikmesi için mi bekliyorsunuz

Kaç gün gecikti adetiniz üzülmeyin testler bazen erken doğru sonuç vermiyor .ben yumurta gününü bekliyorum bugün daha belirgin ikinci çizgi çıktı sonunda 😊
Bugün 2. Günüm sanırım umudumu kestim galiba sürekli deli gibi aklımda dönüp duruyo kafamı başka şeye versemde sona doğru sürekli aklımda pes ettim gibi 🤷🏻‍♀️ hadi inşallah Rabbim bekletmeden versin yavrunuzu kucağınıza ❤❤🤲🏻

Bugün 2. Günüm sanırım umudumu kestim galiba sürekli deli gibi aklımda dönüp duruyo kafamı başka şeye versemde sona doğru sürekli aklımda pes ettim gibi 🤷🏻‍♀️ hadi inşallah Rabbim bekletmeden versin yavrunuzu kucağınıza ❤❤🤲🏻
Test yaptın mı ben olsam 10 kere yapmıştım vallahi 🤗

Ayy hadi inşallah gelmez de güzel habererini alırız yumurtlamayı nasıl takip ettin sen canım
Normal adet tarihi programından takip ettim ne kadar doğru bilemiyorum tabi herkesin farklı oluyormuş ama daha yeni başladığım için biraz böyle devam edeceğim:)

Normal adet tarihi programından takip ettim ne kadar doğru bilemiyorum tabi herkesin farklı oluyormuş ama daha yeni başladığım için biraz böyle devam edeceğim:)
Canım bence ovulasyon testi al çünkü yumurtlama zamanları farklı olabiliyormuş adetine iki gün kala yumurtlayan kadınlar bile var ben bu ay bakalim takvim ile test uyusuyormu onu ogrenicem

Back