- 29 Ağustos 2018
- 4.250
- 4.212
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Adetle gebelik o kadar benzioki ayirt etmek cok zor oluo keske kesin diebilicegimiz bi belirti olsa ah ah insallah hamileyizdirİnşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkesin olurvalla benim en belirgin belirttim göğsüm büyüdü özellikle de kahverengi kısmı sancılar var zaten. Bende de var aşerme ama ben adet zamanıma yakın zamanlarda da öyle oluyordum Allahım boşa çıkarmasın inşallah
Aynen valla hiç yani ayırt edilmiyorAdetle gebelik o kadar benzioki ayirt etmek cok zor oluo keske kesin diebilicegimiz bi belirti olsa ah ah insallah hamileyizdir
başka bi formda bi arkadaşında aynen böyle olmuştu gebelik testi pozitifti. inaşllah güzel haberler alırsın :)Kizlar bu ay 2 kez yumurtladim adete 4 gun var tekrar koyulasio ovu testleriii
Tabi bi heycan var
Insallah amin amin aminnnbaşka bi formda bi arkadaşında aynen böyle olmuştu gebelik testi pozitifti. inaşllah güzel haberler alırsın :)
Adet oldunuz mu durum nedirBen ayın 1 inde yumurtladım 15 i bat.Bakalım ne olacak
Bende aynı durumdayım sizinle. Aynen o ilacı aldım ama hamile kalamadım yine. Sonra promotil women aldım o da olmadıHayır, çok şükür hiçbir şeyim yok. Yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyor. Sebepsiz gebe kalamıyorum. Eşimde de sorun yok. 2 yıl olacak neredeyse bebeğimiz olmuyor. Geçen ay forumda denk geldim. İnofolic kullanayım dedim. Bazen doktorlar ek takviye olarak veriyorlarmış pcolu olmayanlara da, ben de aldım
inşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versinBende aynı durumdayım sizinle. Aynen o ilacı aldım ama hamile kalamadım yine. Sonra promotil women aldım o da olmadıyine de drnemekte fayda var
Evet ben oldumAdet oldunuz mu durum nedir
Bende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdiinşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versin
Bende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdi
Çatlatma iğnesi yaptık bekliyoeum işteinşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versin
Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebilirizBen 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
Kızlar 15 mayısta ovülasyonu yakaladım çatlama olmus mu yorumlarmısınız
Ayy sağol bacım beni büyük bir tereddütten kurtardn15 Mayıs’ta yumurtan büyümüş. 16 sında çatlamış gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?