Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetle gebelik o kadar benzioki ayirt etmek cok zor oluo keske kesin diebilicegimiz bi belirti olsa ah ah insallah hamileyizdir

Bende aynı durumdayım sizinle. Aynen o ilacı aldım ama hamile kalamadım yine. Sonra promotil women aldım o da olmadı yine de drnemekte fayda var

Bende aynı durumdayım sizinle. Aynen o ilacı aldım ama hamile kalamadım yine. Sonra promotil women aldım o da olmadı yine de drnemekte fayda var
inşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versin

Kızlar 15 mayısta ovülasyonu yakaladım çatlama olmus mu yorumlarmısınız

Eklentiler

• InShot_20200518_133720990.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 95
inşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versin
Bende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdi

Çatlatma iğnesi yaptık bekliyoeum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…