• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkesin olur 🥰 valla benim en belirgin belirttim göğsüm büyüdü özellikle de kahverengi kısmı sancılar var zaten. Bende de var aşerme ama ben adet zamanıma yakın zamanlarda da öyle oluyordum Allahım boşa çıkarmasın inşallah
Adetle gebelik o kadar benzioki ayirt etmek cok zor oluo keske kesin diebilicegimiz bi belirti olsa ah ah insallah hamileyizdir

Hayır, çok şükür hiçbir şeyim yok. Yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyor. Sebepsiz gebe kalamıyorum. Eşimde de sorun yok. 2 yıl olacak neredeyse bebeğimiz olmuyor. Geçen ay forumda denk geldim. İnofolic kullanayım dedim. Bazen doktorlar ek takviye olarak veriyorlarmış pcolu olmayanlara da, ben de aldım 🤷🏻‍♀️
Bende aynı durumdayım sizinle. Aynen o ilacı aldım ama hamile kalamadım yine. Sonra promotil women aldım o da olmadı 😑 yine de drnemekte fayda var

Bende aynı durumdayım sizinle. Aynen o ilacı aldım ama hamile kalamadım yine. Sonra promotil women aldım o da olmadı 😑 yine de drnemekte fayda var
inşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versin 🌸

Kızlar 15 mayısta ovülasyonu yakaladım çatlama olmus mu yorumlarmısınız

Eklentiler

• InShot_20200518_133720990.jpg
    InShot_20200518_133720990.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 94
inşallah en kısa zamanda kalırsınız. ben de neler neler denedim ama olmadı bir türlü. biz elimizden geleni yapalım, şunu da yapsa mıydım acaba demeyelim. Allah hayırlısını versin 🌸
Bende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdi

Bende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdi
Çatlatma iğnesi yaptık bekliyoeum işte

Back