• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti ve bu sabah erken gebelik testi yaptım yani adete 6 gün kaldı. Baktım bir şey göremiyorum içini açtım baka baka gözlerim bozulacak 😂 çoook silik bir şeyler var mı sizce yoksa uyduruyor muyum :işsiz:

sanki yok gibi birşey. ama daha erken bence Hoppa

normalde telefondaki uygulamaya göre 10nundaydı ama ovülasyon testine göre 8 inde çatladı yani 12. gün. bana biraz öne çekti gibi geldi yada hep erken çatlıyordu bilmiyordum. 28 günde bi adet olurum hiç şaşmaz.
hmmm, benim de normal döngüm 30 gündür ve ben bugüne dek hep 16. günde yumurtlama akıntısını gördüm ancak son 2 aydır adetlerim ortalama 1 hafta kadar atıyor. bu ay adetimin 5. günü içtim 1 saşe, sonra korktum işte ya erken olursam diye. 5. günden sonra bir daha 11. günü başladım. toplamda 10 paket içmedim herhalde. saşe miydi seninki, yoksa hap mı?

hmmm, benim de normal döngüm 30 gündür ve ben bugüne dek hep 16. günde yumurtlama akıntısını gördüm ancak son 2 aydır adetlerim ortalama 1 hafta kadar atıyor. bu ay adetimin 5. günü içtim 1 saşe, sonra korktum işte ya erken olursam diye. 5. günden sonra bir daha 11. günü başladım. toplamda 10 paket içmedim herhalde. saşe miydi seninki, yoksa hap mı?
[/QUOTE

hap şeklindeydi benimki

Bu ilac 15 günde etki ediyor diye biliyorum

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için ilk 15,20 dakikası daha koyuydu ama benim testler böyle durdukça siliniyor neden anlamadım başka örneklere bakıyorum herkesin yanı duruyor
Hangi marka canım Laboquick mi? Ben geçen ay Laboquick kullandım

Evet canım laboquick marka kullanıyorum sen memnun kaldın mı
Başka marka kullanmadığım için karşılaştırma yapamam canım ama ben piki görmüştüm 2 çizgi aynı koyulukta çıkmıştı ben idrarı 2 damla yapıyorum o zaman dağılma çizgilenme olmuyor fazla yapınca dağılıyor baya ona dikkat et

Başka marka kullanmadığım için karşılaştırma yapamam canım ama ben piki görmüştüm 2 çizgi aynı koyulukta çıkmıştı ben idrarı 2 damla yapıyorum o zaman dağılma çizgilenme olmuyor fazla yapınca dağılıyor baya ona dikkat et
Anladım canım teşekkür ederim ilgin için seninde hakkında hayırlısı olur inşallah 🙏🏻🤗

Sende pcos mu var? O yüzden mi kullanıyorsun inofolic
Hayır, çok şükür hiçbir şeyim yok. Yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyor. Sebepsiz gebe kalamıyorum. Eşimde de sorun yok. 2 yıl olacak neredeyse bebeğimiz olmuyor. Geçen ay forumda denk geldim. İnofolic kullanayım dedim. Bazen doktorlar ek takviye olarak veriyorlarmış pcolu olmayanlara da, ben de aldım 🤷🏻‍♀️

Canım Ovülasyon ile kaç gün takip ettin geç yumurtlama olmuş olabilir geç yumurtlama olduysa regl gecikir ama bazen hiç yumurtlama olmadan da regl olabiliyoruz yumurtalar gebe kalacak kaliteye ulaşmayabiliyor
Öncelikkle cevap için teşekkür ederim. Normalde düzenli giderken bir sen o kadar geç yumurtlama olabilir mi ? Sizce bir dönemde kaç test yapmalıyız adetin bittiğinde başlasak 15-20 test yapar her seferinde o da çok geliyor bana yıldım sürekli test yapmaktan :(

Öncelikkle cevap için teşekkür ederim. Normalde düzenli giderken bir sen o kadar geç yumurtlama olabilir mi ? Sizce bir dönemde kaç test yapmalıyız adetin bittiğinde başlasak 15-20 test yapar her seferinde o da çok geliyor bana yıldım sürekli test yapmaktan :KK43:
Ben geçen ay regl bittikten 2 gün sonra başladım 8. Testte piki görmüştüm canım. Geç yumurtlama olabilir sen yine yapmaya devam et bence eğer bu ay pik göremezsen inofolic combi al onu kullan yumurtalık kaliteni artırsın önümüzdeki ay daha kaliteli bi şekilde gelişir

Hayır, çok şükür hiçbir şeyim yok. Yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyor. Sebepsiz gebe kalamıyorum. Eşimde de sorun yok. 2 yıl olacak neredeyse bebeğimiz olmuyor. Geçen ay forumda denk geldim. İnofolic kullanayım dedim. Bazen doktorlar ek takviye olarak veriyorlarmış pcolu olmayanlara da, ben de aldım 🤷🏻‍♀️
Anladım canım. İnşallah bu ay olur hepimizin Çok yorucu bir süreç gerçekten. Sürekli iyi gelecek bir şeyler içme derdindeyim. Olmayınca olmuyor yine de.

Amin, gerçekten öyle. Her ay “aaa bu faydalıymış” diyip diyip mideyi çöplüğe çevirdim resmen 🤦🏻‍♀️

Aslında kendime söz vermiştim. Bu ay umutlanmayacak hiçbir belirtiye aldırış etmeyecem diye. Hatta haziran da planlayanlara dahil oldum. Ama yine umutlaniyormuyum ne :olamaz:
Yumurtlama takviminden 4 gün önce olmustu. Ondan sonra esimle bir araya gelemedik. Hatta yumurtlama dan 2 gün önce baya kaşık ağrısı çektim 2 gün. Dedim daha yeni yumurtluyorum. Önceki boşa gitti diye. Ama ilişki sonrasından ihtibaren önce açık renkli sonra beyaz krem gibi akinti geldi. Bu ilk oluyor. Adetime 8 gün kala kasik ağrısı başladı. Ayın 20 de adet günüm. Düden beri göğüs sizlamasi ve bel ağrısı var. Ne dersiniz umutlanim mi

Aslında kendime söz vermiştim. Bu ay umutlanmayacak hiçbir belirtiye aldırış etmeyecem diye. Hatta haziran da planlayanlara dahil oldum. Ama yine umutlaniyormuyum ne :olamaz:
Yumurtlama takviminden 4 gün önce olmustu. Ondan sonra esimle bir araya gelemedik. Hatta yumurtlama dan 2 gün önce baya kaşık ağrısı çektim 2 gün. Dedim daha yeni yumurtluyorum. Önceki boşa gitti diye. Ama ilişki sonrasından ihtibaren önce açık renkli sonra beyaz krem gibi akinti geldi. Bu ilk oluyor. Adetime 8 gün kala kasik ağrısı başladı. Ayın 20 de adet günüm. Düden beri göğüs sizlamasi ve bel ağrısı var. Ne dersiniz umutlanim mi

Merhabaaaa bnm olayim cok karisik 3 aydir döngum 17. 21. Gunlerde adet olurdum bu ay ilk kez ovu testi ve c life kullandim 1 hafta kadar kuru incir yedim 25 en gec adet gunumdu sans adet olmadim 27 de pik gordum gec yumurtlamisim derken bu ayin 5 6 da ful pik gordum ikinci kez yumurtladim tabi bu arada 4 5 gebelik testi denedim hefes iste ve hala adet yok bazi belirtilerim vardi 3 4 gundur gun gectikce artio belirtiler belim yanio ,ayaklarim gece yanio gunduz buz gibi , kirpiklerim birbirine girmis , asiri koku hassasligim var , goguslerim bugun fark ettim buyume ve damarlar cikmis az hassas , bacaklarim cekilio ve ayin 25 den beri bariz bi sekilde sol kasigim agri oluo akintim hala seffaf uzuo arada sari veya beyaz yogunluk var olursa ilk gebeligim olmazsada yakı ve tertereli aslan pencesi , çakşır kökü suyunuda demicem umarim denememe gerek kalmaz son 4 5 gunum var dua ediorum surekli arada aglama krizlerine giriorum 2 yil oldu bebis gelmedi 2 asilama yaptirdim tutmadi esimde de bnde de sorun yok rabbim tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu beklemek cok zor

Back