• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
Bende düşük yumurta rezervi var ve 2 başarısız tüp bebek denememiz oldu. Tekrar tüp bebek denemeye karar vermiştik, 8 mayısta genel kontrol için doktora gittik. Bana 1 tane yumurta olduğunu söyledi (son adetim 6mayısta olmuştu).
Ben de tüp bebek öncesi son kez şansımı denemek için çok sıkı takip ettim 14 mayısta obuslasyon testinde net çift çizgiyi gördüm. Ama biz eşimle 13 mayısta başlayıp 17 mayısa kadar her gün denedik.
ve bu süreçte yememe içmeme çok dikkat ettim+arı sütü, clife, hayıt ekstaktı gibi çeŞitli şeyler kullandım ve her gün yarım avokadolu yedim.
bugün test yaptım ve İnce bir 2. Çizgi ile sonuç pozitif :)

Merhaba,
Bende düşük yumurta rezervi var ve 2 başarısız tüp bebek denememiz oldu. Tekrar tüp bebek denemeye karar vermiştik, 8 mayısta genel kontrol için doktora gittik. Bana 1 tane yumurta olduğunu söyledi (son adetim 6mayısta olmuştu).
Ben de tüp bebek öncesi son kez şansımı denemek için çok sıkı takip ettim 14 mayısta obuslasyon testinde net çift çizgiyi gördüm. Ama biz eşimle 13 mayısta başlayıp 17 mayısa kadar her gün denedik.
ve bu süreçte yememe içmeme çok dikkat ettim+arı sütü, clife, hayıt ekstaktı gibi çeŞitli şeyler kullandım ve her gün yarım avokadolu yedim.
Bir de doktor tüp bebek öncesi hazırlık için omepa ve impryl vermişti her gün onları da içtim.

Merhaba,

Çok sevindim senin adına inşallah ultrasonda da görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊

Merhaba,
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar Ovülasyon testinde koyulaşma görüp c çizgisi kadar koyulaşmaması sağlıksız yumurtlama mı demek?

Hayır Lh seviyesinin az olduğunu gösteriyor yani daha yumurta çatlayacak kadar büyük değil demek.
Bu ayki testimde çok koyuluk göremedim test mi bozuktu anlayamadım açıkçası ama ertesi gün silikleşmeye başladı ve kasıklarımda sancı vardı çatlama olduğunu düşündüm testleri mi yükleyeceğim birazdan

Hayır Lh seviyesinin az olduğunu gösteriyor yani daha yumurta çatlayacak kadar büyük değil demek.
Takvime göre pazar pik gösteriyordu adetim düzenli takvim ile bir gidiyor normalde. Geçen ayki testimle de koyacağım karşılaştırma için

Eklentiler

• IMG_20200519_164252.jpg
    IMG_20200519_164252.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20200519_164445.jpg
    IMG_20200519_164445.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 134
Takvime göre pazar pik gösteriyordu adetim düzenli takvim ile bir gidiyor normalde. Geçen ayki testimle de koyacağım karşılaştırma için

Teste devam etmelisin bence çünkü daha yumurtlaman olmamış gözüküyor. Önemli olan T çizgisi. T çizgisi koyu olunca yumurta çatlayacak kadar büyümüş demek oluyor. Bak buda benim testim.

Eklentiler

• 6AC43D81-6619-4DE6-B88D-55D40860A58E.jpeg
    6AC43D81-6619-4DE6-B88D-55D40860A58E.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 131

Benimde adetim düzenlidir. Ama takvime göre 11 ini gösterirken benim 8 inde yumurtlamam oldu.
Eğer testlerin hep böyle çıkıyorsa yumurtlama ile ilgili sıkıntı olabilir.

Benimde adetim düzenlidir. Ama takvime göre 11 ini gösterirken benim 8 inde yumurtlamam oldu.
Eğer testlerin hep böyle çıkıyorsa yumurtlama ile ilgili sıkıntı olabilir.
Geç yumurtlama olsa reglim gecikmez mi reglimde gecikme yaşamıyorum hiç şubat ayında hamile kaldım kimyasal oldu Nisan ve mayısta Ovülasyon denedim ilk kez moralim bozuldu

Geç yumurtlama olsa reglim gecikmez mi reglimde gecikme yaşamıyorum hiç şubat ayında hamile kaldım kimyasal oldu Nisan ve mayısta Ovülasyon denedim ilk kez moralim bozuldu

Ben şubat ayında kadın doğuma gitmiştim. Adetim 28 günde bir olur. Yumurta takibi yaptık. Yumurtam çatlamadı. Ama yine takvimde neyse zamanında adet oldum.

Ben şubat ayında kadın doğuma gitmiştim. Adetim 28 günde bir olur. Yumurta takibi yaptık. Yumurtam çatlamadı. Ama yine takvimde neyse zamanında adet oldum.
Benim Ovülasyona göre çatlamış görünüyor ama pikte yeterince koyulaşma göremedim anlamadım kafam karıştı valla 😔

Canım benim de 3 ay neredeyse testlerim böyle çıktı. Doktora gittim 21.gün test yapıldı yumurtlamışım. Doktor testlere güvenme dedi ama inanır mısın ondan sonraki bütün testlerde kopkoyu gördüm. Ve burada araştırırken koyulaşmamış ama hamile kalmış birçok kişi gördüm. Moralini hiç bozma belki çatlayacak kadar büyük yumurta olmamıştır , benim şu an pik oluyor testlerim ama yine de gebelik olmuyor .

Back