• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Y yellowaseline hem konu açıp hem kaçmışsın. naptın, ne durumdasın balım? test yaptın mı? 😍😍😍
Bugün yumurtlamanın 12. Günü test yaptım veee negatif 😂😂😂😂 şaşırdık mı? Tabiki hayır 👌🏼 Sen ne durumdasın canım aklımdasın valla sürekli 😁

Bugün yumurtlamanın 12. Günü test yaptım veee negatif 😂😂😂😂 şaşırdık mı? Tabiki hayır 👌🏼 Sen ne durumdasın canım aklımdasın valla sürekli 😁
eh az bekleyemezsin zaten adetin geçsin diye 😁 üzülmek yoooookkkkk. yola devam 😁 ben daha yeni yumurtladım ya öyle takılıyorum kendi çapımda. bu ay yine lekelenmem var yumurtlamadan itibaren devam eden. o yüzden ihtimal vermiyorum ☺

Bende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdi
kız viks niye sürdün vajina ağzına. zararlı bir şey değil mi o? sonuçta yakan bir şey. vajina çok hassas bir organ, öyle şeyler kullanma bir daha. kızdım 😒
Çatlatma iğnesi yaptık bekliyoeum işte
inşallah tutar canım. ben de 1 kez çatlama iğnesi vurmuştum. 14. güne kadar testim pozitifti, sonra 17. günde adet oldum. kısmet olmadı

Neler yaptın kaç gün değerlendirdin ovulasyon kullandınmı canım yaşadıklarını paylaşır mısın?
özel olarak hiçbir şey yapmadım. ilk bebeğim 9 haftalıkken gelişmediği için kürtaj işe aldılar, bir adet geçirdim üstüne . Normalde bugün adet olmam gerekiyordu merak ettim test yapmak istedim silik çizgi çıkınca teredçünkü korunma vs bir şey yapmadım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.

kız viks niye sürdün vajina ağzına. zararlı bir şey değil mi o? sonuçta yakan bir şey. vajina çok hassas bir organ, öyle şeyler kullanma bir daha. kızdım 😒

inşallah tutar canım. ben de 1 kez çatlama iğnesi vurmuştum. 14. güne kadar testim pozitifti, sonra 17. günde adet oldum. kısmet olmadı
Ya öyle kızma hemen ☹ hamile kalamayınca çaresizlikten bi de bunu deneyeyim diyorsun. Viksi internette okumuştum,tıklalı tüpleri açıyormuş diye benim sol tüpüm enfeksiyondan tıkanmıştı ama açıldı,tabi hamile kalamadım 5 ay geçti,belki tekrar tıkanmıştır diye düşündüm 😆

Ya öyle kızma hemen ☹ hamile kalamayınca çaresizlikten bi de bunu deneyeyim diyorsun. Viksi internette okumuştum,tıklalı tüpleri açıyormuş diye benim sol tüpüm enfeksiyondan tıkanmıştı ama açıldı,tabi hamile kalamadım 5 ay geçti,belki tekrar tıkanmıştır diye düşündüm 😆
canım hiç öyle tüp mü açılır yaaaa 😃 ilk defa duydum vallahi. hsg çektirseydin ya, öyle açılır tıkanık tüp varsa.

Yumurtlama degerlendirilen günlerde kasık agrisi yasayan oldu mu? İlk defa iki gündür kasıklarım batıyor daha catlama da olmadi, hayrolsun🙏

canım hiç öyle tüp mü açılır yaaaa 😃 ilk defa duydum vallahi. hsg çektirseydin ya, öyle açılır tıkanık tüp varsa.
Çektirdim canım hsg, aralık ayıydı hatta. Sonradan tekrar tıkanma yapışma oluyor ya ondan denedim 🤣 ama gerçekten viks ile hamile kalan varmış,okudum. Zaten koca karı diye tabir ettiğimiz kişilerin tedavi yöntemlerinden biriymiş. Üniversiteli gençlerin araştırma konusuymuş orda okudum. 15 mi 25 ün mü ne yapılıyormuş. Ben onların yalancısıyım 🤣🤣

Çektirdim canım hsg, aralık ayıydı hatta. Sonradan tekrar tıkanma yapışma oluyor ya ondan denedim 🤣 ama gerçekten viks ile hamile kalan varmış,okudum. Zaten koca karı diye tabir ettiğimiz kişilerin tedavi yöntemlerinden biriymiş. Üniversiteli gençlerin araştırma konusuymuş orda okudum. 15 mi 25 ün mü ne yapılıyormuş. Ben onların yalancısıyım 🤣🤣
Allah Allah yaaaaa, çok ilginç. Benim zaten vulva girişi problemli. ben hayatta yapmam. ☺

merhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım dayanamadım adetim 2 gün geçti ama negatif gibi sanki bir de siz değerlendirir misiniz?

Eklentiler

• B074B21F-AC8E-4907-88CB-2B83F079E058.jpeg
    B074B21F-AC8E-4907-88CB-2B83F079E058.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 192
Back