- 5 Ağustos 2019
- 101
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi yellowaseline
Hamilesin hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yumurtlamanın 12. Günü test yaptım veee negatif şaşırdık mı? Tabiki hayır Sen ne durumdasın canım aklımdasın valla süreklikııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Y yellowaseline hem konu açıp hem kaçmışsın. naptın, ne durumdasın balım? test yaptın mı?
eh az bekleyemezsin zaten adetin geçsin diye üzülmek yoooookkkkk. yola devam ben daha yeni yumurtladım ya öyle takılıyorum kendi çapımda. bu ay yine lekelenmem var yumurtlamadan itibaren devam eden. o yüzden ihtimal vermiyorum ☺Bugün yumurtlamanın 12. Günü test yaptım veee negatif şaşırdık mı? Tabiki hayır Sen ne durumdasın canım aklımdasın valla sürekli
kız viks niye sürdün vajina ağzına. zararlı bir şey değil mi o? sonuçta yakan bir şey. vajina çok hassas bir organ, öyle şeyler kullanma bir daha. kızdımBende çok şey denedim.soğan kürü,ebru destanın bitki çayı kürü,hsg,enfeksiyon tedavisi,bi kadına gittim rahim eğri dedi düzeltti vsss,yakı,bardak çekme,maydonoz süt buharı. Bu ay yine 2 gün maydonoz,viks,ısırganotu,adaçayı yağı buharı yaptım.5 gün viks sürdüm vajina ağzına. Doktora gittim ve klomen verdi
inşallah tutar canım. ben de 1 kez çatlama iğnesi vurmuştum. 14. güne kadar testim pozitifti, sonra 17. günde adet oldum. kısmet olmadıÇatlatma iğnesi yaptık bekliyoeum işte
çok teşekkür ederimBen burdayım diye bağırıyo
Hayırlı olsun
Bizlerede dua et
özel olarak hiçbir şey yapmadım. ilk bebeğim 9 haftalıkken gelişmediği için kürtaj işe aldılar, bir adet geçirdim üstüne . Normalde bugün adet olmam gerekiyordu merak ettim test yapmak istedim silik çizgi çıkınca teredçünkü korunma vs bir şey yapmadım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.Neler yaptın kaç gün değerlendirdin ovulasyon kullandınmı canım yaşadıklarını paylaşır mısın?
Ya öyle kızma hemen ☹ hamile kalamayınca çaresizlikten bi de bunu deneyeyim diyorsun. Viksi internette okumuştum,tıklalı tüpleri açıyormuş diye benim sol tüpüm enfeksiyondan tıkanmıştı ama açıldı,tabi hamile kalamadım 5 ay geçti,belki tekrar tıkanmıştır diye düşündümkız viks niye sürdün vajina ağzına. zararlı bir şey değil mi o? sonuçta yakan bir şey. vajina çok hassas bir organ, öyle şeyler kullanma bir daha. kızdım
inşallah tutar canım. ben de 1 kez çatlama iğnesi vurmuştum. 14. güne kadar testim pozitifti, sonra 17. günde adet oldum. kısmet olmadı
Bugün yumurtlamanın 12. Günü test yaptım veee negatif şaşırdık mı? Tabiki hayır Sen ne durumdasın canım aklımdasın valla sürekli
canım hiç öyle tüp mü açılır yaaaa ilk defa duydum vallahi. hsg çektirseydin ya, öyle açılır tıkanık tüp varsa.Ya öyle kızma hemen ☹ hamile kalamayınca çaresizlikten bi de bunu deneyeyim diyorsun. Viksi internette okumuştum,tıklalı tüpleri açıyormuş diye benim sol tüpüm enfeksiyondan tıkanmıştı ama açıldı,tabi hamile kalamadım 5 ay geçti,belki tekrar tıkanmıştır diye düşündüm
Çektirdim canım hsg, aralık ayıydı hatta. Sonradan tekrar tıkanma yapışma oluyor ya ondan denedim ama gerçekten viks ile hamile kalan varmış,okudum. Zaten koca karı diye tabir ettiğimiz kişilerin tedavi yöntemlerinden biriymiş. Üniversiteli gençlerin araştırma konusuymuş orda okudum. 15 mi 25 ün mü ne yapılıyormuş. Ben onların yalancısıyımcanım hiç öyle tüp mü açılır yaaaa ilk defa duydum vallahi. hsg çektirseydin ya, öyle açılır tıkanık tüp varsa.
Allah Allah yaaaaa, çok ilginç. Benim zaten vulva girişi problemli. ben hayatta yapmam. ☺Çektirdim canım hsg, aralık ayıydı hatta. Sonradan tekrar tıkanma yapışma oluyor ya ondan denedim ama gerçekten viks ile hamile kalan varmış,okudum. Zaten koca karı diye tabir ettiğimiz kişilerin tedavi yöntemlerinden biriymiş. Üniversiteli gençlerin araştırma konusuymuş orda okudum. 15 mi 25 ün mü ne yapılıyormuş. Ben onların yalancısıyım
Silik çizgi görünüyor sankimerhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım dayanamadım adetim 2 gün geçti ama negatif gibi sanki bir de siz değerlendirir misiniz?
Silik cikmis hamilesin bncemerhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım dayanamadım adetim 2 gün geçti ama negatif gibi sanki bir de siz değerlendirir misiniz?
Silik çizgi var hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım dayanamadım adetim 2 gün geçti ama negatif gibi sanki bir de siz değerlendirir misiniz?
Silik.ikinci cizgi var neden negatif gibi sanki yazdınızmerhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım dayanamadım adetim 2 gün geçti ama negatif gibi sanki bir de siz değerlendirir misiniz?
dün yapmış olduğum testte daha belirgin bugün yapmış olduğumda daha silik emin olamadım o sebepten negatif dedim ne zor şey belirsizlik içerisinde olmakSilik.ikinci cizgi var neden negatif gibi sanki yazdınız
dün yapmış olduğum testte daha belirgin bugün yapmış olduğumda daha silik emin olamadım o sebepten negatif dedim ne zor şey belirsizlik içerisinde olmak
[/Q Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah darısı da bizim başımıza