• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında kendime söz vermiştim. Bu ay umutlanmayacak hiçbir belirtiye aldırış etmeyecem diye. Hatta haziran da planlayanlara dahil oldum. Ama yine umutlaniyormuyum ne :olamaz:
Yumurtlama takviminden 4 gün önce olmustu. Ondan sonra esimle bir araya gelemedik. Hatta yumurtlama dan 2 gün önce baya kaşık ağrısı çektim 2 gün. Dedim daha yeni yumurtluyorum. Önceki boşa gitti diye. Ama ilişki sonrasından ihtibaren önce açık renkli sonra beyaz krem gibi akinti geldi. Bu ilk oluyor. Adetime 8 gün kala kasik ağrısı başladı. Ayın 20 de adet günüm. Düden beri göğüs sizlamasi ve bel ağrısı var. Ne dersiniz umutlanim mi

Bende pcos var o yüzden bu yazdığın belirtileri her zaman yaşıyorum. Yumurtlamadan sonra hep kaşık ağrım göğüslerimde hassasiyeti oluyor. Sen ilk defa yaşıyorsan bi ihtimal olabilir. İnaşllah hamilesindir 😊

Bende pcos var o yüzden bu yazdığın belirtileri her zaman yaşıyorum. Yumurtlamadan sonra hep kaşık ağrım göğüslerimde hassasiyeti oluyor. Sen ilk defa yaşıyorsan bi ihtimal olabilir. İnaşllah hamilesindir 😊
Cok gecmis olsun. Insallah birgun herkes evlatlarina kavusur. Sanırdım değilim.. belirtiler tamamen âdet sanısına döndü. Nasip.

Kızlar yumurtlama gunun 7 mayıs 6,7,9,10 mayısı degerlendırdık takvim programına gore reglım 2 g ün geçiti, sizce ne zmn idrar yapmalıyım dün yaptım ama gec döllenme olabılır mı acaba diye dusundüm

Benim de birkaç güne yumurtlama olacak inşallah. sayfadaki herkesten güzel haberler alırız inşallah

Kizlar bu ay 2 kez yumurtladim adete 4 gun var tekrar koyulasio ovu testleriii 😱😱
Tabi bi heycan var

Eklentiler

• 20200517_160201.jpg
    20200517_160201.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 20200517_154715.jpg
    20200517_154715.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 101
Neden bilmiorum ama bnde hamileymisim gibi hissediorum umarim yanilmam iki gundur goguslerim cok sizliooo ilk kez bu kadar acio
Ayy yeminle bende öyle hissediyorum ama ümitlenmek te istemiyorum eşim ve kızkardeşimde bu sefer ümitliyşz diyor bilmiyorum inşallah bu sefer tutmuştur🙆‍♀️

Ayy yeminle bende öyle hissediyorum ama ümitlenmek te istemiyorum eşim ve kızkardeşimde bu sefer ümitliyşz diyor bilmiyorum inşallah bu sefer tutmuştur🙆‍♀️
Senn kac gun var kuzum adeteee ay insallah bn bu ay ful tum belirtileri yasadim hatta hayatimda ilkleri su son 4 5 gundur yasiorum ruya aserme bile oldu belki pskolojik tir bilemiorum insallah guzl sonuc olur bu gidisin 🤲🤲🤲🤲

Merhabalar bende bugun gordum yumurtlamayi ilk gunum, doktor tavsiyesi ile inofolic kullaniyorum, inşallah bu ay olur🙏

Senn kac gun var kuzum adeteee ay insallah bn bu ay ful tum belirtileri yasadim hatta hayatimda ilkleri su son 4 5 gundur yasiorum ruya aserme bile oldu belki pskolojik tir bilemiorum insallah guzl sonuc olur bu gidisin 🤲🤲🤲🤲
İnşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkesin olur 🥰 valla benim en belirgin belirttim göğsüm büyüdü özellikle de kahverengi kısmı sancılar var zaten. Bende de var aşerme ama ben adet zamanıma yakın zamanlarda da öyle oluyordum Allahım boşa çıkarmasın inşallah

Back