- 5 Ağustos 2019
- 101
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Aslında kendime söz vermiştim. Bu ay umutlanmayacak hiçbir belirtiye aldırış etmeyecem diye. Hatta haziran da planlayanlara dahil oldum. Ama yine umutlaniyormuyum ne
Yumurtlama takviminden 4 gün önce olmustu. Ondan sonra esimle bir araya gelemedik. Hatta yumurtlama dan 2 gün önce baya kaşık ağrısı çektim 2 gün. Dedim daha yeni yumurtluyorum. Önceki boşa gitti diye. Ama ilişki sonrasından ihtibaren önce açık renkli sonra beyaz krem gibi akinti geldi. Bu ilk oluyor. Adetime 8 gün kala kasik ağrısı başladı. Ayın 20 de adet günüm. Düden beri göğüs sizlamasi ve bel ağrısı var. Ne dersiniz umutlanim mi
Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebilirizBen 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
Cok gecmis olsun. Insallah birgun herkes evlatlarina kavusur. Sanırdım değilim.. belirtiler tamamen âdet sanısına döndü. Nasip.Bende pcos var o yüzden bu yazdığın belirtileri her zaman yaşıyorum. Yumurtlamadan sonra hep kaşık ağrım göğüslerimde hassasiyeti oluyor. Sen ilk defa yaşıyorsan bi ihtimal olabilir. İnaşllah hamilesindir
Ah heyecndan bekleyemiyorum ki7 mayısa en az 14 gün eklememiz gerekmez mi? ☺
HoşbuldukHoşgeldin canım ☺❤
Kaç gün de bir adet oluyorsun, belki adetine yakın yumurtladın öyle mi. O zaman geç yumurtlama olur belki de.Ah heyecndan bekleyemiyorum ki
Evet genelde reglıye 1 hafta kala hrp yumurtlama oluyor bende 26,30 gün arası diyebilirim beklıcez görecegızKaç gün de bir adet oluyorsun, belki adetine yakın yumurtladın öyle mi. O zaman geç yumurtlama olur belki de. ☺Bat geçti deyince kafam karıştı da.
Hamilesindir belki deKizlar bu ay 2 kez yumurtladim adete 4 gun var tekrar koyulasio ovu testleriii
Tabi bi heycan var
Neden bilmiorum ama bnde hamileymisim gibi hissediorum umarim yanilmam iki gundur goguslerim cok sizliooo ilk kez bu kadar acioHamilesindir belki deo testlerle de ölçen var ama ben anlamıyorum gebelik için olanını
Ayy yeminle bende öyle hissediyorum ama ümitlenmek te istemiyorum eşim ve kızkardeşimde bu sefer ümitliyşz diyor bilmiyorum inşallah bu sefer tutmuşturNeden bilmiorum ama bnde hamileymisim gibi hissediorum umarim yanilmam iki gundur goguslerim cok sizliooo ilk kez bu kadar acio
Senn kac gun var kuzum adeteee ay insallah bn bu ay ful tum belirtileri yasadim hatta hayatimda ilkleri su son 4 5 gundur yasiorum ruya aserme bile oldu belki pskolojik tir bilemiorum insallah guzl sonuc olur bu gidisinAyy yeminle bende öyle hissediyorum ama ümitlenmek te istemiyorum eşim ve kızkardeşimde bu sefer ümitliyşz diyor bilmiyorum inşallah bu sefer tutmuştur
İnşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkesin olurSenn kac gun var kuzum adeteee ay insallah bn bu ay ful tum belirtileri yasadim hatta hayatimda ilkleri su son 4 5 gundur yasiorum ruya aserme bile oldu belki pskolojik tir bilemiorum insallah guzl sonuc olur bu gidisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?