- 5 Ağustos 2019
- 101
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Kızlar bir şey soracağım yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti ve bu sabah erken gebelik testi yaptım yani adete 6 gün kaldı. Baktım bir şey göremiyorum içini açtım baka baka gözlerim bozulacakçoook silik bir şeyler var mı sizce yoksa uyduruyor muyum
Bence olmamış daha yumurtlama
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için ilk 15,20 dakikası daha koyuydu ama benim testler böyle durdukça siliniyor neden anlamadım başka örneklere bakıyorum herkesin yanı duruyorYakınlaştırınca ben de 18. Günü silik gördüm daha olmamış gibi duruyor
hmmm, benim de normal döngüm 30 gündür ve ben bugüne dek hep 16. günde yumurtlama akıntısını gördüm ancak son 2 aydır adetlerim ortalama 1 hafta kadar atıyor. bu ay adetimin 5. günü içtim 1 saşe, sonra korktum işte ya erken olursam diye. 5. günden sonra bir daha 11. günü başladım. toplamda 10 paket içmedim herhalde. saşe miydi seninki, yoksa hap mı?normalde telefondaki uygulamaya göre 10nundaydı ama ovülasyon testine göre 8 inde çatladı yani 12. gün. bana biraz öne çekti gibi geldi yada hep erken çatlıyordu bilmiyordum. 28 günde bi adet olurum hiç şaşmaz.
hmmm, benim de normal döngüm 30 gündür ve ben bugüne dek hep 16. günde yumurtlama akıntısını gördüm ancak son 2 aydır adetlerim ortalama 1 hafta kadar atıyor. bu ay adetimin 5. günü içtim 1 saşe, sonra korktum işte ya erken olursam diye. 5. günden sonra bir daha 11. günü başladım. toplamda 10 paket içmedim herhalde. saşe miydi seninki, yoksa hap mı?
[/QUOTE
hap şeklindeydi benimki
Bu ilac 15 günde etki ediyor diye biliyorumhmmm, benim de normal döngüm 30 gündür ve ben bugüne dek hep 16. günde yumurtlama akıntısını gördüm ancak son 2 aydır adetlerim ortalama 1 hafta kadar atıyor. bu ay adetimin 5. günü içtim 1 saşe, sonra korktum işte ya erken olursam diye. 5. günden sonra bir daha 11. günü başladım. toplamda 10 paket içmedim herhalde. saşe miydi seninki, yoksa hap mı?
Hangi marka canım Laboquick mi? Ben geçen ay Laboquick kullandımTeşekkür ederim kızlar cevaplarınız için ilk 15,20 dakikası daha koyuydu ama benim testler böyle durdukça siliniyor neden anlamadım başka örneklere bakıyorum herkesin yanı duruyor
Evet canım laboquick marka kullanıyorum sen memnun kaldın mıHangi marka canım Laboquick mi? Ben geçen ay Laboquick kullandım
Başka marka kullanmadığım için karşılaştırma yapamam canım ama ben piki görmüştüm 2 çizgi aynı koyulukta çıkmıştı ben idrarı 2 damla yapıyorum o zaman dağılma çizgilenme olmuyor fazla yapınca dağılıyor baya ona dikkat etEvet canım laboquick marka kullanıyorum sen memnun kaldın mı
haydaaaaaaaaaaaaaaaa, ikinci paket gelecek yani deseneBu ilac 15 günde etki ediyor diye biliyorum
Anladım canım teşekkür ederim ilgin için seninde hakkında hayırlısı olur inşallahBaşka marka kullanmadığım için karşılaştırma yapamam canım ama ben piki görmüştüm 2 çizgi aynı koyulukta çıkmıştı ben idrarı 2 damla yapıyorum o zaman dağılma çizgilenme olmuyor fazla yapınca dağılıyor baya ona dikkat et
Sağol canım aminAnladım canım teşekkür ederim ilgin için seninde hakkında hayırlısı olur inşallah
inşallah etki etmiştir her ikisi de
haydaaaaaaaaaaaaaaaa, ikinci paket gelecek yani desene
Hayır, çok şükür hiçbir şeyim yok. Yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyor. Sebepsiz gebe kalamıyorum. Eşimde de sorun yok. 2 yıl olacak neredeyse bebeğimiz olmuyor. Geçen ay forumda denk geldim. İnofolic kullanayım dedim. Bazen doktorlar ek takviye olarak veriyorlarmış pcolu olmayanlara da, ben de aldımSende pcos mu var? O yüzden mi kullanıyorsun inofolic
Öncelikkle cevap için teşekkür ederim. Normalde düzenli giderken bir sen o kadar geç yumurtlama olabilir mi ? Sizce bir dönemde kaç test yapmalıyız adetin bittiğinde başlasak 15-20 test yapar her seferinde o da çok geliyor bana yıldım sürekli test yapmaktanCanım Ovülasyon ile kaç gün takip ettin geç yumurtlama olmuş olabilir geç yumurtlama olduysa regl gecikir ama bazen hiç yumurtlama olmadan da regl olabiliyoruz yumurtalar gebe kalacak kaliteye ulaşmayabiliyor
Ben geçen ay regl bittikten 2 gün sonra başladım 8. Testte piki görmüştüm canım. Geç yumurtlama olabilir sen yine yapmaya devam et bence eğer bu ay pik göremezsen inofolic combi al onu kullan yumurtalık kaliteni artırsın önümüzdeki ay daha kaliteli bi şekilde gelişirÖncelikkle cevap için teşekkür ederim. Normalde düzenli giderken bir sen o kadar geç yumurtlama olabilir mi ? Sizce bir dönemde kaç test yapmalıyız adetin bittiğinde başlasak 15-20 test yapar her seferinde o da çok geliyor bana yıldım sürekli test yapmaktan
Anladım canım. İnşallah bu ay olur hepimizin Çok yorucu bir süreç gerçekten. Sürekli iyi gelecek bir şeyler içme derdindeyim. Olmayınca olmuyor yine de.Hayır, çok şükür hiçbir şeyim yok. Yumurtalıklarım tıkır tıkır çalışıyor. Sebepsiz gebe kalamıyorum. Eşimde de sorun yok. 2 yıl olacak neredeyse bebeğimiz olmuyor. Geçen ay forumda denk geldim. İnofolic kullanayım dedim. Bazen doktorlar ek takviye olarak veriyorlarmış pcolu olmayanlara da, ben de aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?