YUMURTLAMADAN SONRA

Kızlar benim gibi bir durum yaşayan var mı acaba bilmiyorum ama çarşamba günü yumurtam çatladı ve salı-çarşamba günlerini değerlendirdik. Bugün tekrar ilişki oldu fakat sürdüremedim.sol kasıgıma o kadar şiddetli bir ağrı girdiki ilişki esnasında canım yandığı için bırakalım dedim eşime. Bir süre sonra geçti. Hsg , hormonlar , ultrason vs normaldi daha geçen ay bakıldı. Bu neden oldu bilmiyorum korktum

Benimde cok ağrı olduydu yumurtlama 20 si olduydu 25 şi ilişki esnasında ağrım sanki basınc var kasıkta öyle böyle ağrımadı

Kızlar merhaba baktım herkes hamile bende geldim uğurlu gelir belki
Benimde kan değerlerim güzel dedi doktor ama ultrasonda pko gördü düzensizlik var bir sene 3 aylık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım ovülasyon denedim bu ay değerlendirdik nasip bakalım inşallah güzel sonuç alırım bende kavuşurum bebişime
Karın kasık ağrım oluyor ara ara sancı giriyor sizinde öyle mi oldu yumurtlamadan sonra

Eklentiler

• 25FC0ABD-C812-4B63-958B-84903B7FFCF7.jpeg
    163 KB · Görüntüleme: 79
İnşallah canm sende kayılırsın aramıza tez zamanda yumurtlama oldu değerlendirmişsin umarım güzel haber verirsin evet benm yumurtlamadan sonra belirtim bitmedi

İnşallah canm sende kayılırsın aramıza tez zamanda yumurtlama oldu değerlendirmişsin umarım güzel haber verirsin evet benm yumurtlamadan sonra belirtim bitmedi
Hayırlısı inşallah olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ne gibi belirtilerin oldu acaba paylaşır mısın benimle

Hayırlısı inşallah olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ne gibi belirtilerin oldu acaba paylaşır mısın benimle
Aşırı bel kasık ağrısı hareketlerimi kısıtlayacak şekilde üşüme ateş basma uyku hali emzirmeyi brakmıştım süt damlıyodu göğsümden bide ishal kabız göğüslerim damarlandı boynuma kdr hee bide sabahları 5 6 da uyanırdım uykum kaçmış halde oğlumdada yaşadığım icin bunnardan şüphelenmiştim her sabah mide bulantım oluyodu kusmasamda

Hemen yumurta çatladıktan sonra mı oldu bunlar acaba

Tabii
Hadi hayırlısı inşallah benimde çıkar bende ovülasyon testini bıraktım zaten pik gördüm çatladığınıda gördüm artık yapmama gerek yok değil mi
Gerek yok piktenn sayın 12 14 gün Test yapn istersenoz ben aceleci davrandm 9 gün negatifti 10 gün poztf ☺Darısı size şimdide yoldayım kontrole gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…