- 9 Kasım 2021
- 389
- 267
- 32
-
- Konu Sahibi Bir ogul annesi
Benimde cok ağrı olduydu yumurtlama 20 si olduydu 25 şi ilişki esnasında ağrım sanki basınc var kasıkta öyle böyle ağrımadıKızlar benim gibi bir durum yaşayan var mı acaba bilmiyorum ama çarşamba günü yumurtam çatladı ve salı-çarşamba günlerini değerlendirdik. Bugün tekrar ilişki oldu fakat sürdüremedim.sol kasıgıma o kadar şiddetli bir ağrı girdiki ilişki esnasında canım yandığı için bırakalım dedim eşime. Bir süre sonra geçti. Hsg , hormonlar , ultrason vs normaldi daha geçen ay bakıldı. Bu neden oldu bilmiyorum korktum
İyi canm Hayırlı haberlerleKuzu zaten benim randevum pazartesiydi. Gece lekelenme olunca ben bugün gidiyim dedim. Yerleşme kanaması olabilir dedi ultrason baktı karnımdan rahim içinde kanama yok merak etme dedi
Peki neden olmuş bir sebep bulabildiniz mi acaba ?Benimde cok ağrı olduydu yumurtlama 20 si olduydu 25 şi ilişki esnasında ağrım sanki basınc var kasıkta öyle böyle ağrımadı
Ben gebelikten diye düsünmuştum ilk oğlumdsda olmuştu hamileyim şu andadaPeki neden olmuş bir sebep bulabildiniz mi acaba ?
Ağzınızdan bal damliyor valla inşallahBen gebelikten diye düsünmuştum ilk oğlumdsda olmuştu hamileyim şu andada
llah canm haber et kaç gün var adeteAğzınızdan bal damliyor valla inşallah
Daha 10 gün var canım . Haberdar ederim tabi kiİnşa
llah canm haber et kaç gün var adete
İnşallah vardır canmDaha 10 gün var canım . Haberdar ederim tabi ki
İnşallah canm sende kayılırsın aramıza tez zamandaKızlar merhaba baktım herkes hamile bende geldim uğurlu gelir belki
Benimde kan değerlerim güzel dedi doktor ama ultrasonda pko gördü düzensizlik var bir sene 3 aylık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım ovülasyon denedim bu ay değerlendirdik nasip bakalım inşallah güzel sonuç alırım bende kavuşurum bebişime
Karın kasık ağrım oluyor ara ara sancı giriyor sizinde öyle mi oldu yumurtlamadan sonra
Merhaba canm bu günmüydü kontrol gününKuzu zaten benim randevum pazartesiydi. Gece lekelenme olunca ben bugün gidiyim dedim. Yerleşme kanaması olabilir dedi ultrason baktı karnımdan rahim içinde kanama yok merak etme dedi
Evet canım ama sabah kanamam başladı apar topar hastaneye gittim kimyasalmış meğersem kan değerim düştü sonra da parça geldi zatenMerhaba canm bu günmüydü kontrol günün
Hayırlısı inşallah olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canm sende kayılırsın aramıza tez zamandayumurtlama oldu değerlendirmişsin umarım güzel haber verirsin evet benm yumurtlamadan sonra belirtim bitmedi
Gecmiş olsun canımEvet canım ama sabah kanamam başladı apar topar hastaneye gittim kimyasalmış meğersem kan değerim düştü sonra da parça geldi zaten
Aşırı bel kasık ağrısı hareketlerimi kısıtlayacak şekilde üşüme ateş basma uyku hali emzirmeyi brakmıştım süt damlıyodu göğsümden bide ishal kabız göğüslerim damarlandı boynuma kdr hee bide sabahları 5 6 da uyanırdım uykum kaçmış halde oğlumdada yaşadığım icin bunnardan şüphelenmiştim her sabah mide bulantım oluyodu kusmasamdaHayırlısı inşallah olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsinSizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ne gibi belirtilerin oldu acaba paylaşır mısın benimle
Hemen yumurta çatladıktan sonra mı oldu bunlar acabaAşırı bel kasık ağrısı hareketlerimi kısıtlayacak şekilde üşüme ateş basma uyku hali emzirmeyi brakmıştım süt damlıyodu göğsümden bide ishal kabız göğüslerim damarlandı boynuma kdr hee bide sabahları 5 6 da uyanırdım uykum kaçmış halde oğlumdada yaşadığım icin bunnardan şüphelenmiştim her sabah mide bulantım oluyodu kusmasamda
Evet peş peşe oldu zaten pikten 10 gün sonra testde pozitf cktıHemen yumurta çatladıktan sonra mı oldu bunlar acaba
Hadi hayırlısı inşallah benimde çıkar bende ovülasyon testini bıraktım zaten pik gördüm çatladığınıda gördüm artık yapmama gerek yok değil miEvet peş peşe oldu zaten pikten 10 gün sonra testde pozitf cktı
Gerek yok piktenn sayın 12 14 gün Test yapn istersenoz ben aceleci davrandm 9 gün negatifti 10 gün poztf ☺Darısı size şimdide yoldayım kontrole gidiyorumHadi hayırlısı inşallah benimde çıkar bende ovülasyon testini bıraktım zaten pik gördüm çatladığınıda gördüm artık yapmama gerek yok değil mi