YUMURTLAMADAN SONRA

Tabii

Gerek yok piktenn sayın 12 14 gün Test yapn istersenoz ben aceleci davrandm 9 gün negatifti 10 gün poztf ☺Darısı size şimdide yoldayım kontrole gidiyorum
yaa ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnakını bende istiyorum ama nasip Allah nasıl uygun görürse öyle olur inşallah yaşarım bende bu güzel tatlı telaşları

Amin inşallah Çatlamadan sonra akıntın oldu mu peki yumurtlama çatlama zamanı oluyorda sonrası nasıldı sizin
Hayır akıntım yoktu bende olmadı demekki acaba catlamadıda kistmi oldu belirtiler ondanmı vs diye düşündüm akıntım adetimd 2 gün kala başladı diye bilirim kup kuruydum ama bence değişiyo kişiden kişiyee kaç yaşındasınız acaba

Benimde akıntım yumurtlama zamanında çatladıgı sıra falan vardı şuan yok adet düzensizliği var bende pko gördü doktor ultrasonda ama kan değerlerin çok güzel dedi sorun yok dedi ilaçlar vs verdi kullandım denedim iğne vs sonra bıraktım bu ay ovülasyon denemek istedim çünkü yumurtlama zamanımı bilmiyorum mesela en son 10 kasımda adet oldum şuan olmam lazım ama ben daha yeni yumurtlama gördüm gibi nasip bakalım 30 yaşındayım eşimde de bir şey yok inşallah olur bu ay

Evet benimde pco vardı bende 1.5 sene olmadı ama ağrı vs oluyodu ben yumurtlamadan felan sanmıyodum ovulasyon yapınca anladm bende 30 ekim adet oldum
20 kasım pik gördüm adetim 29 olması gerekiyodu ama yumurtlama gec oldundiye atdı öne ben ilk denemede kimyasal gecirdim sonra oğluma kaldım ovulasyon sayesinde inşallah Sozde hemencik kalırsınız

Evet günler çok düzensiz bakalım nasip insan ne zaman adet günü onu bilmemesi çok kötü hazırlıksız yakalanıyorsun inşallah bende kalırım bir tane bari olsun çocuğum istiyorum ikinci zor zaten yaş geçti

Yok yaa 40 45 DE DOĞURANLAR VAR YAŞIN DAHA GENC HEMDE ☺ YUMURTLAMADAN 14 15 GÜN ARASI ADET GÜNÜ ÖYLE HESAP EDETEK BEKLEYİN TESTDE YAPACAKSANIZ ONA GÖRE YAPIN ☺

Yok yaa 40 45 DE DOĞURANLAR VAR YAŞIN DAHA GENC HEMDE ☺ YUMURTLAMADAN 14 15 GÜN ARASI ADET GÜNÜ ÖYLE HESAP EDETEK BEKLEYİN TESTDE YAPACAKSANIZ ONA GÖRE YAPIN ☺
Yok ya ben 40-45 istemiyorum pek nasip Aynen 15 gün sonra yapıcam direnicem ya regl ya bebiş hayırlısı Her akşam ceviz avakado muz mandalina brokoli yiyorum yumurta çatlayana kadar havuç yedim çatladı şimdi bunları yiyorum belki bebiş olmasına yararı olur

Son düzenleme:
İkinci bebiş o zamanlara olur hayrlısı tabii
İYİ YAPIYOSUN AMA İLK ÖNCELİK STRESS YAPMA

İkinci bebiş o zamanlara olur hayrlısı tabii
İYİ YAPIYOSUN AMA İLK ÖNCELİK STRESS YAPMA
Baştan çok takıp üzülüyordun ilaçlarla falan üç dört doktora gittim hepsi bişey yok pko ama buda engel değil değerlerin güzel dedi ikna oldum eşimde testlerini yaptırdı onunda güzel çıktı o yüzden artık kasmıyorum Allah nezaman nasip ederse ozaman olucak buna inanıyorum

Amin canm

Benim yumurtlama 13 aralık. Çatlama 14 üydü. 13-14 değerlendirdik. Bugün yumurtlamadan sonra 3. Günüm sol kasık ve bel acayip ağrıyor ama daha çok erken değil mi? Bu bir belirti olmaz galiba henüz

Benim yumurtlama 13 aralık. Çatlama 14 üydü. 13-14 değerlendirdik. Bugün yumurtlamadan sonra 3. Günüm sol kasık ve bel acayip ağrıyor ama daha çok erken değil mi? Bu bir belirti olmaz galiba henüz
Benim belirtiydo canım kesin olarak evet belirti diyemem ama ben ilktede yaşadığım icin benimde belim aşırı ağrırdı kasık ağrısını dümiyorum hiç

20 yum günü 21 çatlama
23 bel kasık ağrısı
24 bel
25 bel ağrısı bulantı her şeyi kayd etmiştim sizin icin baktım
26 baş ağrısı bel ağrısı bulantı
27 bulantı sabahları (bhcg verdm 2.0)
28 göğüs hassasiyeti bulantı sabahları bel kasık ağrısı kabız ve akıntı
29 ishal ( doktora gitdim testler negatif cıkınca enfeksoyon var diye bhcg verdim (3.9)
30 test pozitif
1 (bhcg 26 )

Umarım yardımcı olmuşumdur ve bunnara ekleyeyim sabah 6 da uyanıp manyak gibi 4 dubara bakıyodum geceler üşüme bazen ateş basma

Çok saol canım ya güzel bilgiler bunları takip edeceğim hayırlısı inşallah bizim ilk gebelik denemesi ve direk ovülasyona göre denedik. olursa şans şok olcam daha 3. Gün çok erken olduğu için çok beklentiye girmemeye çalışıyorum bi yandan da düşünmeden edemiyorum heyecanlıyım azıcık

Normal canm benim 2 bile olsa hic günner geçmedo ama ben emindim yani dedim bu kadar olamaz ve erkem başladı belirtim umarım sizinde olur ve ilk geneliğimdeki cok şeyide yazmıştım ordan günnere bakarak hep denk geldi bel kasık ishal göğüs ağrısı hep 8 9 günde olmuştu
Uugulamalara göre hic tutmadı yumurtlamama gec olurdi adetin 20 23 günü felan 1.5 sene olmadı ilk ovulasyon denememde tutdu İnşallah sizinde tutar hemencik güzel haberler verin

Son düzenleme:
Burda evet herkesin bu tarz erken belirtileri olduğunu görünce şaşırdım tek ben değilmişim diye eğer adet olmayıp test yaparsam yazarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…