- 5 Temmuz 2019
- 133
- 122
- 33
- Konu Sahibi kediannesiii
-
Merhaba canım hsg de bir sorun çıktı mı ? Yani yapışıklık falan var mıymış ? Ben hsg çektireli 1 sene oldu hamile kalamadım henüz. Yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi ile de kalamadım maalesef.. hiçbir sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyor.Merhaba benimde 17 Mayıs bat günüm ve bugün sol kaşığımda batma var otururken bile zor oturuyorum, 1 senedir hamile kalamadım 25 inde hsg çektirdim, bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir
MerhabaaMerhaba canım hsg de bir sorun çıktı mı ? Yani yapışıklık falan var mıymış ? Ben hsg çektireli 1 sene oldu hamile kalamadım henüz. Yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi ile de kalamadım maalesef.. hiçbir sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyor.
Ben bu ay sut maydanoz buharına oturdum 4 gün tüpleri n tıkanıklığını açıyormus canım bu sayede çok hamile kalan bile olmuş denesene bu ayiğnelerin yan etkilerini çok yaşadık
Hepsinin içinde beta hcg hormonu var o yüzden yaşadık sanırım bunları. İnsallah pozitife döner senin canım. Benim regl bitmek üzere yeni bir sayfa açılsın bakalım
Bizde 1 yıldır deniyoruz 4 ay önce 1 buçuk aylıkken düşük yaşadım sonra adetim duzensizlesti iyice bu ay sut buharı ve ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakaladım tek ilişki oldu ama yumurtlamadan itibaren 10 gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri bel ağrısı tutuyor Allahim tez zamanda hepimize mucize gönderir inşallahMerhaba benimde 17 Mayıs bat günüm ve bugün sol kaşığımda batma var otururken bile zor oturuyorum, 1 senedir hamile kalamadım 25 inde hsg çektirdim, bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir
İnşallah bakalım benim gece de ara ara kasığım ağrıdı daha bir hafta var adetime biz 2, 3 kez değerlendirdikBizde 1 yıldır deniyoruz 4 ay önce 1 buçuk aylıkken düşük yaşadım sonra adetim duzensizlesti iyice bu ay sut buharı ve ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakaladım tek ilişki oldu ama yumurtlamadan itibaren 10 gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri bel ağrısı tutuyor Allahim tez zamanda hepimize mucize gönderir inşallah
Goguslerimin ucu da açıyor benim gittim mirateceh erken gebelik testi aldım bugün yumurtlamanın 11. Günü yapmak istemiyorum negatif çıkar diyeİnşallah bakalım benim gece de ara ara kasığım ağrıdı daha bir hafta var adetime biz 2, 3 kez değerlendirdik
Yumurtlama testi ile de öğrenen varmış ben onu deneyeyim diyorum akşamaGoguslerimin ucu da açıyor benim gittim mirateceh erken gebelik testi aldım bugün yumurtlamanın 11. Günü yapmak istemiyorum negatif çıkar diye
Rahim filmi çekildim canım o yüzden denemedim hic onu. Ama duymuştum.Ben bu ay sut maydanoz buharına oturdum 4 gün tüpleri n tıkanıklığını açıyormus canım bu sayede çok hamile kalan bile olmuş denesene bu ay
Dene canım Ovulasyon testi pozitif cıkınca da hamilelik olduğunu gösteriyormuşşYumurtlama testi ile de öğrenen varmış ben onu deneyeyim diyorum akşama
Dene canım Ovulasyon testi pozitif cıkınca da hamilelik olduğunu gösteriyormuşş
Ay canım ben gebelik görüyorum sankiBiri ovülasyon biri erken gebelik testi bakabilir misiniz acaba
Adetine kadar kala yaptn canim testleri benim 6 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım yine negatifff ama göğüs uclarim çok acıyor ve bel ağrım var kafayı yiycem gerçektenYumurtlama testi ile de öğrenen varmış ben onu deneyeyim diyorum akşama
Dün akşam yaptım 7 gün vardı ama prodüktör yanlış çıkarıyormuş bazen , o yüzden umutlanmadım, tekrarlamak lazım farklı markaylaAdetine kadar kala yaptn canim testleri benim 6 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım yine negatifff ama göğüs uclarim çok acıyor ve bel ağrım var kafayı yiycem gerçekten
7 gün vardı ama test yanlış galiba internette öyle yazıyorAdetine kadar kala yaptn canim testleri benim 6 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım yine negatifff ama göğüs uclarim çok acıyor ve bel ağrım var kafayı yiycem gerçekten
Yok canım o testin içini açınca hep o çizgi varmış prodüktör de, diğeri ise küçük olan ovülasyon testiAyyy canım silik çizgi var gebelik testindeeeeee
Tekrarlasaydın gebelik testini
Benim bugün de belim ağrımaya başladıKimisinin ki 28 günde bir adet oluyorlar hemen öğrenebiliyorlar benim duzensizlesti ya 35 ya 36 günde bekle bekle catlicam orta yerimden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?