- 2 Şubat 2022
- 234
- 64
- 28
- 26
- Konu Sahibi kediannesiii
-
Benim bugün de belim ağrımaya b
Kafayı yicez herhalde benim hala göğüslerim ateş gibi ucu inanılmaz açıyor normalde adete 3 4 gün kala olur acısı ama yumurtlamadan sonra hiç olmadı bu ay negatif olursa gerçekten çok üzülürum yaBenim bugün de belim ağrımaya başladı
Benim sol kasık batmam geçti testte negatif SAbah yaptım , olsa çıkardı , değilim sanırım benKafayı yicez herhalde benim hala göğüslerim ateş gibi ucu inanılmaz açıyor normalde adete 3 4 gün kala olur acısı ama yumurtlamadan sonra hiç olmadı bu ay negatif olursa gerçekten çok üzülürum ya
Bata kaç gun kalmıştı canim seninBenim sol kasık batmam geçti testte negatif SAbah yaptım , olsa çıkardı , değilim sanırım ben
Bende ilkkez denedim insallh yararı olur ya ben de 10lu almıştım bilseydim 50li falan alirdimben de Ovulasyon testi sipariş verdim bu aybi umut işte Belki işe yarar…
ben de Ovulasyon testi sipariş verdim bu aybi umut işte Belki işe yarar
4 yada 5 gün en fazla, kaşık ağrım gitti bir kaç gün batma eğilememe vardı, sanırım değilim yaaaaBata kaç gun kalmıştı canim senin
Sen de belirti var mı?Bata kaç gun kalmıştı canim senin
Üzülme canım ya daha varmış zamann bordürü insan battan 5 gün 7 gün sonra pozitif sonuçlar görmüş yola devam vazgeçmek yok4 yada 5 gün en fazla, kaşık ağrım gitti bir kaç gün batma eğilememe vardı, sanırım değilim yaaaa
Benim hala göğüslerimin ucu kasık ve bel ağrısı çekiyorum temizlik yaptım 10 dakika temizlik yapıyorum 20 dakika uzanıyorum belim tuttu sankiSen de belirti var mı?
Bel ağrısı iş yapınca bende de oluyor ama adet belirtisi de öyleydi benim galibaBenim hala göğüslerimin ucu kasık ve bel ağrısı çekiyorum temizlik yaptım 10 dakika temizlik yapıyorum 20 dakika uzanıyorum belim tuttu sanki
İnşallah tutar ya inşallah hamile kalırız en yakın zamandaBel ağrısı iş yapınca bende de oluyor ama adet belirtisi de öyleydi benim galiba
Vallahi ben artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormayacağım çok yıprattı bu süreç beni
Stres zaten gebeliğe engelmiş. Bende bu stres varken zaten 20 yumurtam da olsa tutmaz bebek falanstresi kaygıyı azaltmam lazım arkadaşlar
Vallahi ben artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormayacağım çok yıprattı bu süreç beni
Stres zaten gebeliğe engelmiş. Bende bu stres varken zaten 20 yumurtam da olsa tutmaz bebek falanstresi kaygıyı azaltmam lazım arkadaşlar
Gerçekten o stres bende de var istemsizce düşünüyorum hergun özellikle adet günleri yaklaştıkça hiç aklımdan çıkmıyor yaVallahi ben artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormayacağım çok yıprattı bu süreç beni
Sen ne zamandır istiyorsun bebek canım kaç yaşındasınGerçekten o stres bende de var istemsizce düşünüyorum hergun özellikle adet günleri yaklaştıkça hiç aklımdan çıkmıyor ya
Ben 24 yasindayim 1 senedir düşünüyoruz bir düşük yaptım ve az önce 2 3 damla açık pembemsi kanama geldi suan bakalım devamı gelecekmiSen ne zamandır istiyorsun bebek canım kaç yaşındasın
Ben gördüm canım belki cok yeni olduicin cok cok cok silik çıkmış olabilir bir de gözünle baktığınla kamerayla baktığın gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?