Yumurtlamadan itibaren geçmeyen bel kasık ağrısı

Gebelik belirtilerine benziyor azıcık daha bekleyip test yaparsın inşallah pozitif çıkar

Gebelik belirtilerine benziyor azıcık daha bekleyip test yaparsın inşallah pozitif çıkar
Bugün kan verdim malesef sonucum 0.100 biraz modum düştü inşallah sizler hamilesinizdir. Artık hiç bir belirtiye inanmayacağım. Kafamdan sildim gezip tozup eğleneceğim. Ne zaman oluyorsa olur.

12 . Gün Perşembe günü Ovulasyon günümdü ve bugün yani 14. Gün sabah kalktığımdan bu yana belim ağrıyor. Ortası özellikle ve iki yana vuruyor bazen şiddetleniyor bazen azalıyor ama hep orada bir ağrı var. Zaten 12. Günden beri iki taraflı kasık ağrısı da var. Heyecan yaptım bir an.:) Ovulasyon testlerime de bakar mısınız? 12. Günden bu yana değerlendiriyoruz

Eklentiler

• 20BF22A5-ED31-42F0-BDBF-942BFD796B81.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba hanile kalmışsınız öncelikle hyırlı olsun süreciniz nasıldı nasıl hamile kaldınız aşılama denediniz mi

Merhaba hanile kalmışsınız öncelikle hyırlı olsun süreciniz nasıldı nasıl hamile kaldınız aşılama denediniz mi
Sagol canım teşekkür ederim mfk eş paketiyle kaldık doktorda 3 çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılama ddi daha fazla vucudum hormon almak istemedi mfk ürünlerini kullandık eşimle birlikte 3. Ayda çok şükür oldu canım bir de regl bittikten sonra ilişki sonraki günler 3-2-3-2 şeklinde olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…