• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan itibaren geçmeyen bel kasık ağrısı

Letu kullandım canım sen ? İkinci denemem bu arada subat ayındada klomen ve çatlatma kullandım sonra covid oldum olmadı senin süreç nasıldı
Ben geçen ay femara hap kullandım canım. Ovitrelle vurdum. Femara kullanırken 2 yumurtam oluşmuştu. Biri 28 mm diğeri 24 mm.
Bence çok fazla büyüklerdi o yüzden olmadı.
Bu ay gonal-f kullandım iğne , 6 yumurtam oldu. 3 tanesinin boyutu 18-19 mm civarıydı
Ardından çatlatma iğnemi vurup gunleri değerlendirdik

Merhaba kizlar bende bu ay ovulasyon testi yaptırdım 29 Nisan'da yumurtlamam gerçekleşti geri kalan 2 günü maalesef değerlendiremedik sadece yumurtlama günü birliktelik oldu ertesi gün çatladı zaten yumurta size sorum olacak yumurtlamadan sonra kasik ağrılarım ve bel ağrılarım başladı aynı sey yaşayan varmı benim gibi

Merhaba kizlar bende bu ay ovulasyon testi yaptırdım 29 Nisan'da yumurtlamam gerçekleşti geri kalan 2 günü maalesef değerlendiremedik sadece yumurtlama günü birliktelik oldu ertesi gün çatladı zaten yumurta size sorum olacak yumurtlamadan sonra kasik ağrılarım ve bel ağrılarım başladı aynı sey yaşayan varmı benim gibi
Merhaba canım ben yaşadım ilişkiden sonra bel kasık ağrısı ve karında gaz sancısı. 4-5 gün yataktan kalkamadım. Zamanla hafifledi hepsi. Regl günümü bekliyorum. Ağrılar hafifledi diye umudum kalmadı gibi. 10 Mayıs adet günüm

S sultansultan90 canım nasılsın belirtiler devam ediyor mu ? Bi gelişme var mı
Dün 13. Günümdü negatif cıktı ama bel agrısından ölüyorum sanırım bu ovitrella catlatma iğnesi veya progestan bana asırı yan etki yapıyor belim sökülüyor resmen benimde umudum yok hele ki negatifi dün gördükten sonra benimde bat 11 mayıs

İki üç güne peşinden gelirim bende canım dün cok agladım bende vallahi bende bu ay aşılama geçiçem 2 çatlatma iğnesi basarısız
Gözlerim feci şiş ağlamaktan.
Kendi kendimi çok yıprattım. Ve görev gibi ilişkiye girmek beni mahvetti stres içindeyim. Konsantre değilim hiçbir şeye. Benim önce vücudumu kendimi tamamen rahatlatmam gerekiyor. Bu ayı boş geçip vücuttan şu hormonları atayım sonra aşılama düşünücem kısmetse.

Gözlerim feci şiş ağlamaktan.
Kendi kendimi çok yıprattım. Ve görev gibi ilişkiye girmek beni mahvetti stres içindeyim. Konsantre değilim hiçbir şeye. Benim önce vücudumu kendimi tamamen rahatlatmam gerekiyor. Bu ayı boş geçip vücuttan şu hormonları atayım sonra aşılama düşünücem kısmetse.
Canım üzülme dicem inan seni cok iyi anlıyorum bende dün cok agladım cnku mahvetti beni bu hormonlar kalkamıyorm hala yataktan belimi söküyolar resmen bende işte adet oldugumda direk gidicem canım üzülme artık sende napalım bu ay da kısmet değilmiş 🥺🥺 gelicekler ins bebişlerimiz

Canım üzülme dicem inan seni cok iyi anlıyorum bende dün cok agladım cnku mahvetti beni bu hormonlar kalkamıyorm hala yataktan belimi söküyolar resmen bende işte adet oldugumda direk gidicem canım üzülme artık sende napalım bu ay da kısmet değilmiş 🥺🥺 gelicekler ins bebişlerimiz
evet canım her şeyin bir zamanı var demekki… tek yapmadığım şey aşılama ve tüp bebek kaldı.Zaten bu stresle ben hiçbir şeye başlayamam ben şuan. Önce kendi sağlığımız ruh sağlığımız önemli. Kafamı dağıtmam lazım😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Herkese merhaba kızlar. Aranızda yumurtlama gününden itibaren bel ve kasık ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Yumurtlama ve çatlama günümü biliyorum , cunku ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. İğneden 36 saat sonrasını değerlendirdik ve benim ertesi gün inanılmaz bel kasık ağrım başladı. Hala da devam ediyor. Bu kadar erken belirti asla olamaz dimi?
Ben bennn Nisan 29 yumurtlama gunumdu o günü değerlendirdik diğer 2 günü malesef değerlendiremedik ama ogunden bu yana ciddi bel ağrım alt karın ağrım var az önce erken gebelik testi yaptım ama sanırım ya erken yada bunu tutmadı malesef

Ben bennn Nisan 29 yumurtlama gunumdu o günü değerlendirdik diğer 2 günü malesef değerlendiremedik ama ogunden bu yana ciddi bel ağrım alt karın ağrım var az önce erken gebelik testi yaptım ama sanırım ya erken yada bunu tutmadı malesef
Canım yazmıştın bu topice zaten😊 karıştı sanırım 🙂

Dün yumurtlamadan sonra 9. Gündü erken gebelik testi yaptım mirateceh negatif çıktı anlamadım cidden
iğnelerin yan etkilerini çok yaşadık🥺
Hepsinin içinde beta hcg hormonu var o yüzden yaşadık sanırım bunları. İnsallah pozitife döner senin canım. Benim regl bitmek üzere yeni bir sayfa açılsın bakalım 🤔

Benim belim ağrıyor kasıklarım hala ağrıyor çok şiddetli kasık ağrılarım yok tabi ama ağrısını hissediyorum 17 Mayıs bat günüm
Merhaba benimde 17 Mayıs bat günüm ve bugün sol kaşığımda batma var otururken bile zor oturuyorum, 1 senedir hamile kalamadım 25 inde hsg çektirdim, bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir 🫣

Back